Snak

Mere indhold efter annoncen

Parken i samarbejde med Wolt: Få leveret mad til tribunen

tir 26. jul 08:11

FCK har indgået et samarbejde med madleveringstjenesten Wolt, så man ville kunne få leveret mad til Parken. Læs hele nyheden her
Som del af madbranchen og fck-fan er jeg irriteret over at Wolt skal være partner. Wolt er en virksomhed, der behandler sine ansatte forfærdeligt. Samtidigt tager de en væsentlig procentdel af restauranternes fortjeneste, når de henter maden. Men det er umuligt at stille noget op som restauratør, for er du ikke en del af Wolt, så handler mange desværre andre steder. Stod det til mig, så samarbejder man ikke med Wolt. Det er en kontroversiel virksomhed for mange…

Fedt nok med Gasolin grill dog. Og fedt med et løft af maden i parken.
Hvad bliver den næste nyhed: Parken har fået nye frituregryde???

Fandme en sløj "nyhed" det her.
Og hey - Man kan ikke få mad på en take-away restaurant i Kbh uden at skulle blive sprunget over af 20 woltbude, der alle sammen arbejder på akkord, så de har nul ro på. Og nu bliver det da helt umuligt, når fck spiller.
Jeg ville hellere have at man Fik En ordentlig stadionpølse i stedet for at alle skal ned til porten efter deres take-away fra 100 Forskellige restauranter. Man er da på stadion sammen, og en del af oplevelsen er fællesskabet - også omkring maden. Håber fck dropper samarbejdet.
@ FCKforevigt


Jeg forstår godt din frustration - Det er desværre blevet en ond cirkel da det er for dyrt at prøve at levere det Wolt lever selv, så skal du have så stor en operation som Wolt, Hungry, Justeat leverer, så er der bare nogle der er nødt til at betale for det.

Ontopic - Synes jeg det er unødvendigt - Det er jo ikke meningen du skal sidde og spise en taco-menu under en kamp, og jeg tror det kan skabe unødvendig meget trafik frem og tilbage på tribunen.
FCK/FCB!
Jeg bruger ikke wolt
Ok. Stort tillykke med det.
Snart er der indgået en aftale med GLS, så ens pakker står klar når fodboldkampen er slut.

Men så venter vi bare på at en Deep Pan-pizza bliver smidt ud på banen.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Der findes en app
,,@fckforecigt. Ved du om fagforeningen har været inde over, for ja det er almindeligt kendt at forholdene er elendige.
AGF, Landsholdet og følger de danske spillere i Europa.
Kan ikke forstå dette samarbejde.
Hvorfor vil man have sådan en ordning, der kun giver forsinket levering og kold mad, med en total ligegyldighed fra ledelsen efterfølgende??
annonce