Snak

Mere indhold efter annoncen

Parken i samarbejde med Wolt: Få leveret mad til tribunen

Skrevet af bold
tir 26. jul 08:11

FCK har indgået et samarbejde med madleveringstjenesten Wolt, så man ville kunne få leveret mad til Parken. Læs hele nyheden her
Skrevet af FCKforevigt
Som del af madbranchen og fck-fan er jeg irriteret over at Wolt skal være partner. Wolt er en virksomhed, der behandler sine ansatte forfærdeligt. Samtidigt tager de en væsentlig procentdel af restauranternes fortjeneste, når de henter maden. Men det er umuligt at stille noget op som restauratør, for er du ikke en del af Wolt, så handler mange desværre andre steder. Stod det til mig, så samarbejder man ikke med Wolt. Det er en kontroversiel virksomhed for mange…

Fedt nok med Gasolin grill dog. Og fedt med et løft af maden i parken.
Skrevet af man-fred
Hvad bliver den næste nyhed: Parken har fået nye frituregryde???

Fandme en sløj "nyhed" det her.
Skrevet af FCKforevigt
Og hey - Man kan ikke få mad på en take-away restaurant i Kbh uden at skulle blive sprunget over af 20 woltbude, der alle sammen arbejder på akkord, så de har nul ro på. Og nu bliver det da helt umuligt, når fck spiller.
Jeg ville hellere have at man Fik En ordentlig stadionpølse i stedet for at alle skal ned til porten efter deres take-away fra 100 Forskellige restauranter. Man er da på stadion sammen, og en del af oplevelsen er fællesskabet - også omkring maden. Håber fck dropper samarbejdet.
Skrevet af Multiplayer
@ FCKforevigt


Jeg forstår godt din frustration - Det er desværre blevet en ond cirkel da det er for dyrt at prøve at levere det Wolt lever selv, så skal du have så stor en operation som Wolt, Hungry, Justeat leverer, så er der bare nogle der er nødt til at betale for det.

Ontopic - Synes jeg det er unødvendigt - Det er jo ikke meningen du skal sidde og spise en taco-menu under en kamp, og jeg tror det kan skabe unødvendig meget trafik frem og tilbage på tribunen.
FCK/FCB!
Skrevet af FCKNørrebro
Jeg bruger ikke wolt
Skrevet af JessePinkmann
Ok. Stort tillykke med det.
Skrevet af pibbles|FCBayern
Snart er der indgået en aftale med GLS, så ens pakker står klar når fodboldkampen er slut.

Men så venter vi bare på at en Deep Pan-pizza bliver smidt ud på banen.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Buko
Der findes en app
Skrevet af Martan
,,@fckforecigt. Ved du om fagforeningen har været inde over, for ja det er almindeligt kendt at forholdene er elendige.
AGF, Landsholdet og følger de danske spillere i Europa.
Skrevet af Slettet(140658231801)
Kan ikke forstå dette samarbejde.
Hvorfor vil man have sådan en ordning, der kun giver forsinket levering og kold mad, med en total ligegyldighed fra ledelsen efterfølgende??
Skrevet af Mitch Connor
Samtidigt tager de en væsentlig procentdel af restauranternes fortjeneste, når de henter maden. Men det er umuligt at stille noget op som restauratør, for er du ikke en del af Wolt, så handler mange desværre andre steder


Svært at have ondt af restauranterne. Der har tydeligvis været et hul i markedet, som Wolt har udfyldt, og det lukrerer de på. Hvis de ikke tjener nok på at samarbejde med Wolt, må de jo lade være. Tværtimod er det udelukkende til forbrugeres fordel, at der sker en teknologisk disruption, så vi skal være glade for, at nogle tænker i nye baner.
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Skrevet af brugerx
Det er positivt at Parken gør noget for tilskuerne if. kampe i Parken, men jeg finder det meget uheldigt, at man i en tid hvor alle taler om klimaforandringer engagerer sig med en burgerkæde, som jeg antager bruger oksekød i deres burgere. Og nu kommer der så et tiltag, hvor brugen af engangsemballage må antages at være en nødvendighed if. levering af mad via Wolt. Jeg synes, at tiltagene burde baseres på mere grønne løsninger.
Skrevet af Forzafc89
Er heller ikke fan af wolt, de burde forbydes.

Men det lort der bliver langet over disken til vores hjemmekampe er jo en decideret skandale og til tider ulækkert/uspiseligt. Købte en fransk hotdog til kampen mod Horsens og brødet var så tør ristet at det var på stadie med tvebakker.
Skrevet af Østerbros perle
Ro på bolden drenge!! Det er et forsøg der løber i seks måneder. Hvis det ikke er en succes må man antage det blir droppet.
Synes man skal fokusere på det positive, hvilket er at Fck i de her år prøver at forbedre stadionoplevelsen.. Om det lykkedes ved ingen, men de prøver i alt fald…
Skrevet af Quite
Et lidt uheldigt signal at sende for en klub der kalder sig byens hold, og har et stadion ved Fælledparken, hvor der afholdes 1. maj. Godt for dem at folk er historieløse ignoranter nu til dags.
Elsker Brøndby IF, Barcelona, Chesterfield. Hader FCK, AC Milan, Arsenal, Manchester City.
Skrevet af Common sense
Kommer budene så hen til din plads midt under kampen? (det bliver da et rend uden lige).

Hvem sidder og spiser en ret fra en af "Københavns restauranter" midt under en kamp? Er det ikke bare bedre at opgradere de eksisterende muligheder i Parken.
Skrevet af NewmAndersen
@FCKforevigt

Det er en del af platform økonomien. Det er selvfølgelig hårdt for madbranchen. Men har du aldrig handlet på Zalando eller Amazon? Det gør nøjagtig det samme på resten af detailhandlen. Der er så mange eksempler på dette. Har du booket hotel på hotels.com, eller booking.com for at spare penge på din ferie? Det skader hotelbranchen. Temmelig sikkert har du handlet et af de steder. Dermed er du selv en del af den udfordring som platformene skaber.
Skrevet af Slettet(172333222811)
bruger oksekød i deres burgere.


Hvilken forbrydelse at bruge kød i burgere.
Skrevet af Common sense
Det er en del af platform økonomien. Det er selvfølgelig hårdt for madbranchen. Men har du aldrig handlet på Zalando eller Amazon? Det gør nøjagtig det samme på resten af detailhandlen. Der er så mange eksempler på dette. Har du booket hotel på hotels.com, eller booking.com for at spare penge på din ferie? Det skader hotelbranchen. Temmelig sikkert har du handlet et af de steder. Dermed er du selv en del af den udfordring som platformene skaber.


Det er faktisk ofte billigere at booke direkte på hotellets egen hjemmeside eller ved at ringe til dem.
Skrevet af Nandeyanen
men jeg finder det meget uheldigt, at man i en tid hvor alle taler om klimaforandringer engagerer sig med en burgerkæde, som jeg antager bruger oksekød i deres burgere
.

Hvis det ikke er med Oksekød er det ikke en ægte burger. Det jeg tror du kalder en burger er det jeg kalder en bolle med salat
Succes is temporary loyalty is forever
annonce
0