Snak

Mere indhold efter annoncen

Parken Sport & Entertainment vil frasælge Lalandia

Skrevet af bold
ons 21. sep 07:28

Parken Sport & Entertainment har netop besluttet, at man vil afsøge mulighederne for at sælge Lalandia helt eller delvist. Læs hele nyheden her
Skrevet af Hermes Trismegistos
Breaking: Lalandia vil frasælge Parken Sport & Entertainment.
* * * * AaB * * * *
Skrevet af Osteopaten
PC udtaler: intet er sikkert!
Skrevet af Stormanden
Jamen det er jo slet ikke som at pisse i bukser, penge ind nu, men fjerner deres primære indtægtskilde....
Skrevet af Kay Kay
Det er ikke for at Trolle, men er det ikke åbenlyst at PSE geares til salg af alle ben?
Flere af ejerne er ikke specielt fodboldinteresseret men forretningsmænd. Lur mig om ikke FCK også sælges indenfor to til fem år. Det vil give god mening, og vil kunne løfte klubben helt op i subtoppen af Europa med de rette investorer.
Det sker i FCM, det kommer til at ske i min egen klub, og det kommer også til at ske for FCK.
- BRØNDBY IF -
Skrevet af Common sense

Var det ikke noget med, at Erik S. ville købe Lalandia ?
Skrevet af PoD
Det er jeg ikke sikker på at de vil.

Men jeg ved at Erik ´De skal ikke spille for mine penge´ Skjærbæk rigtig gerne vil have dem fravriste PSE.

Den lille rødmossede fra Pattaya´ vil lægge sin klamme hånd på dem, det har alle dage været hans mål.

Han gør ledelsen usamarbejdsdygtig med sin bryske og uforsonlige stil.

God til bremser, gift for FCK. Bare spørg Ståle.

Erik ´ De skal ikke spille om mine penge´ Skjærbæk ud af FCK.
Skrevet af FCCo
Så blev det alligevel for meget med mobberierne om fcbadeland på bold.
Skrevet af Sypigetips
Det kan blive starten på enden. I mange mange år har ejendomsprteføljen (til tider stort opskrevne værdier) været det der har holdt skuden flydende. Nu skal der kapitaliseres. Pis være med klubben. Det er kolde kontanter. Sådan er kapitalismen.
Skrevet af Euro2020herewecome
Lur mig om ikke FCK også sælges indenfor to til fem år. Det vil give god mening, og vil kunne løfte klubben helt op i subtoppen af Europa med de rette investorer.

Klubben kommer ALDRIG i subtoppen af Europa uanset hvor mange penge de har og uanset om den ligger i København.
En dansk klub vil aldrig kunne tiltrække de nødvendige spillere, når det meste af tiden skal bruges på Superligafodbold.
Skrevet af Slettet(312058221912)
Tror nu på, at den danske liga har samme potentiale som den belgiske, østrigske og schweiziske indenfor en fem års periode med de rigtige ejere og deres investeringer og hvis divisionsforeningen og DBU tog sig sammen.
Skrevet af Paul Allen.
Når man læser rundt på nettet (ikke nødvendigvis lige i denne her tråd), så får man en fornemmelse af, at folk tror, at grunden til at FCK kan bruge så mange penge er, at de + 100 millioner kroner Lalandia tjener hvert år, er penge FCK kan bruge løs af. Det er totalt misforstået.

Lalandia blev i sin tid skabt til at understøtte fodbolddelen i perioder hvor man ikke tjente så mange penge der, og i en tid hvor FCK netop ikke tjente så mange penge på spillersalg og europæiske indtægter.

I og med at FCK, med undtagelse af to år siden 2006, har tjent masser af penge på europæisk fodbold og er begyndt at sælge spillere for tæt på 100 millioner kr. hvert år, minimum, så er fodbolddelen FCK totalt selvkørende, altså tjener sine egne penge. Så længe at fodbolddelen bliver ved med at gøre det, så længe er FCK i stand til at bruge de penge på fodboldspillere som de gør nu. Også uden Lalandia som buffer.

Selvom det altid er rart at have en buffer som Lalandia til at understøtte fodbolddelen i dårlige perioder, så kan Lalandia faktisk også være en ulempe for FCK idet at koncernen jo har andre forretningsområder.

Prøv og leg med tanken om at FCK bliver helt selvstændig og at man får folk ind som kun vil fodbolden. Umiddelbart tænker jeg ikke at det er nogen fordel for de andre klubber i SL i hvertfald, og en klub som FCK må godt nok være attraktiv for rigtig mange investorer. Jeg vil gå så langt som at sige at FCK må være en af de meste eftertragtede klubber udenfor alle de store ligaer.
Pga. Dens meritter, nationalt og internationalt og byen København.
annonce
0