Snak

Mere indhold efter annoncen

Patrick Olsen afløser OB'er på U21-tur

Skrevet af bold
søn 18. jan 2015
Mikkel Desler har måttet melde afbud til U21-landsholdets tur til Tyrkiet. Han afløses af Inter-ejede Patrick Olsen.

Læs hele nyheden her
Skrevet af JytteRolf
En spiller der stort set ikke har spillet i et par år? Han må være god ...
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Skrevet af skyper
Tillykke Jess Thorup så er det endelig lykkedes dig at vise at landsholdsudtagelse ikke er ensbetydende med kampe på bare et minimums niveau eller noget andet der har med fodbold at gøre. Det handler åbenbart om vennetjenester for denne udtagelse kan overhovedet ikke begrundes i kvalitet af nogen art.
Skrevet af Lakris
Nitteudtagelse af en nittespiller.

Patrick Olsen var end ikke i nærheden af en startplads i middelmådige Strømgodset i den middelmådige Tippeliga....til grin
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af Job
Med alle de gode spillere vi har i DK for tiden virker det meget mærkeligt at udtage Patrick Olsen på baggrund af præstationer, der ligger flere år tilbage.

En håndfuld indhop i Tippeligaen på et helt år, kan umuligt kvalificere til en udtagelse. Men det skal vel ses som et skulderklap af en slags?

Skrevet af Hölkynkölkyn
Skulle ikke undre mig at et par personer i denne tråd har været fortalere for Lindegaard og Højbjerg på landsholdet selvom ingen af dem vel har haft mange kampe på klub plan - jo Lindegaard i Norge men det tæller jo ikke.

Strømsgodset er blevet nummer 2, 1 og 4 de sidste 3 sæsoner og Olsen skulle bl.a. kæmpe med Ødegaard om en plads på holdet.

Ankersen kunne heller ikke i Norge men har er nu meget god alligevel
Skrevet af shu-lei-gen
Lyder fornuftigt med hans udtagelse til en træningslejr, hvor han skal bedømmes i forhold til holdet og andre spillere.
Klubhold før landshold. Samme klub altid, både i modgang som i medgang, specielt i modgang. Kongeblå for altid. Har altid hængt ved LYNGBY BK og S.L.Benfica.
Skrevet af skyper
Hvordan kan det lyde fornuftigt? Spillere på de danske landshold må da udtages ud fra at en landstræner har set et potentiale i f.eks superliga-1.divisions kampe eller for den sags skyld kampe på et klub hold i udlandet og ikke fordi man for 3-4 år siden spillede på et u17 landshold ? Så kan man lige så godt indkalde Svend Bent fra en tilfældig Danmarks serie klub fordi han har den rigtige alder. Der løber en del spillere rundt i superligaen/1. division/U 19 liga som det var noget mere oplagt at udtage.
Skrevet af SotD
Der er mange som brokker sig over, han kommer med. Men ikke én som nævner et alternativ...
Silkeborg IF
annonce
0