Snak

Mere indhold efter annoncen

PC: Droppet salg ændrer intet for mig

man 14. dec 2015
Det kiksede salg af Randers FC får ingen betydning for Peter Christiansen beslutning om at stoppe som sportsdirektør i Randers FC.

Læs hele nyheden her
Øv!
Randers FC - Selvfølgelig støtter man det lokale hold :)
Mon ikke Jacob Nielsen giver ham et jobtilbud som Chefscout i AGF.
Det er pisse ærgeligt (PCærgeligt), at han dropper sig i klubben. Nu skal vi bare ha´ fundet en sportsdirektør af samme støbning. En, der fatter ånden her. En god makker til Todd.
Freja & Thor!!
Meget sørgeligt forløb for Randers FC. Nøgle-medarbejdere som Todd og PC blev kørt ud på et sidespor og er stort set ikke blevet involveret eller informeret om et muligt opkøb. Den ene er snart historie i RFC og Todd kan næppe heller være tilfreds med forløbet - det har ikke været kønt.

Tilbage står en forpjusket klub uden mindst en vigtig nøgle-medarbejder.

Dog tror jeg at RFC-fans skal være glade for at det ikke endte med et salg - afrikanske talenter og lidt små-penge får ikke et mesterskab til Randers! Jeg har savnet lidt fornuft hos RFC-fans generelt - stort set alle har haft hænderne oppe over hovedet, mens eksperter og andet godtfolk har advaret mod dette salg.
Hvorfor skriver du det samme i 2 forskellige tråde?
RFC- elsker min by og klub.
Desværre blev det eneste resultat af salgsbestræbelserne et tab af en konceptstøber og stærk identitet i klubben ..
Randers!
Synes det er rigtig positivt for den danske liga, og ikke mindst for Randers at de ikke bliver solgt. Kør videre med jeres, indtil videre, flotte konstruktion og måde at arbejde på. En sund klub.

Skal jeg pege på en enkelt ting der ville forurolige mig hvis jeg var Randers fan, er hvad der nu lægger bag PC´s exit fra klubben.

- Nej, det ændrer ikke noget for mig. En del af forklaringen på min opsigelse var rigtigt nok de her forhandlinger, men der kan ikke stå alt i en pressemeddelelse.

- Forløbet og processen omkring et eventuelt salg har ikke været tilfredsstillende for mig som sportslig ansvarlig i og med, at min involvering har været minimal.

- Det har været et procesforløb, som på ingen måde har været tilfredsstillende. Jeg har følt, at vi var på vej i en anden retning, end den vej som investorerne syntes vi skulle i, siger han til bold.dk.


Nogle med lidt Randers "baggrundsviden" der ved mere præcis om hvad der har ført til PC´s exit, udover forhandlingerne, hvor han givetvis var kørt på et sidespor. Har han ikke følt sig værdsat?
[b]Forza Hobro![/b] [b]Liverpool FC[/b] [i]This is Anfield! In Jürgen Klopp we trust, come on ya Liverpool![/i]
Nogle med lidt Randers "baggrundsviden" der ved mere præcis om hvad der har ført til PC´s exit, udover forhandlingerne, hvor han givetvis var kørt på et sidespor. Har han ikke følt sig værdsat?


Det tror jeg desværre ikke, jeg har absolut intet hørt om andre årsager, end netop hans (manglende) plads i forhandlingerne. Hvis der er andre faktorer, hvilket han noget kryptisk kunne ske at indikere, så virker det bekymrende.
Randers!
Han har klokket i det - har vist glemt han er ansat og ikke konge. I alle andre virsomhedssalg sker der da heller ikke information til ledelsen - det er da ejeren der ved det hele. Tag du nu ud til Jakob og bliv scout.
Nu kan hvis heller ikke koges flere høns på den suppe kom nu videre.

Skaf en sportdirektør og få forlænget og hentet et par forstærkninger.
RFC- elsker min by og klub.
annonce