Snak

Mere indhold efter annoncen

PC: Målsætningen var minimal aktivitet i transfervinduet

ons 1. feb 22:21

FC Københavns sportsdirektør Peter Christiansen fortæller, at løverne havde en målsætning om minimal aktivitet i vintertransfervinduet.Læs hele nyheden her
Fint at man ikke bare vil hente hvem som helst, men at man kan gå ind til en forårssæson, med risikoen for at Kalle skal spille hvis Grabara bliver skadet, er dybt kritisabelt, det er sådan noget der potentielt kan koste jagten på mesterskabet. Jeg håber kraftedme at man har gjort ALT for at hente en ny målmand, men at der bare ikke har været noget godt tilgængeligt.

En venstre back skulle også være hentet. Jeg har det fint med at CS skal spille den her i forårssæsonen, men hvis han bliver skadet skal Jelert lige pludseligt spille ud af position, istedet for den højre side hvor han er klart bedst, og det bringer tilmed også Peter Ankersen tættere på spilletid, hvilket er katastrofalt.

Jeg krydser alt for at vi ikke render ind i skader på målmandssposten, venstre back eller midterforsvaret, for så kan vi godt glemme alt om at vinde guld.
2. Vindue i træk der ikke bliver henter en 6er, imponerende
I SL regi er Jelert meget kompetent på VB. Så må vores øvrige HB steppe op, hvilket også er nu eller de er væk til sommer.
Enig i at der skal hentes en DM ind, for Zeca kan vi nok ikke regne med kommer tilbage på et niveau, der kan vi bruges til efteråret. Anyways så får Clem virkelig muligheden for at vise sig frem - det bliver spændende!
Med de to offensive, så ser det yderst stærkt ud, hvis de lever op til det. Ikke så afhængige af Cornelius mm.
Ærgerligt hvis fejlkøb som Babacar ikke kommer væk nu..
Helt enig Hafnia1992!

Det er en voldsom høj konsekvens man har valgt at gå med på målmandsposten og i forsvaret.

Kalle har vist at han ikke pt har niveauet til at tage over i fald Grabara løber ind i endnu en skade. Hvorfor ikke hente Theo Sander (eller lignende) for at have en kvalitetsspiller man kan køre i stilling til start til sommer når Grabara sælges?!

Og virkelig skidt at vi også fejler i at hente en VB. Jelert og Sørensen er fint til SL, men Diks er stadigvæk under tidligere niveau og Ankersen burde ikke være i truppen. Ikke en særlig solid dybde.... og slet ikke når man så tager CF med i betragtning da Diks også er #4 CF nu, da man kun har 3 CFs klar med Boile ude. Endda 3 CFs som spiller hårdt og har en tendens til både at rode småskader og karantæner til sig.

I et afgørende forår hvor man skal spille næsten perfekt for at have en chance for at indhente FCN + Viborg, er det virkelig vildt at man ikke er lykkedes med at reducere risikoen på de bagerste nøglepositioner i et vindue med et historisk stort salg. Det er sgu ikke godt nok.

Håber at skaderne holder sig væk, ellers kan det godt blive svært at se på.
Det er sjovt som Sportsdirektører altid kan dreje situationen til deres fordel...
Er der hentet masser af forstærkninger ind så er man styrket..
Og er der ikke sket så meget, jamen så er man også styrket, da man har holdt på spillerne... Hhhmmm

Den målsætning mislykkedes så. De har haft et fint vindue, men minimalt har det sgu ikke været
Kalle har et fint niveau til at være backup i Superligaen.
Boile kan også vikariere på VB, hvis det endelig er. Derudover kan man også give en HB derover. Det er ikke optimalt, men det kan formentlig gå an i Superligaen.
Det behøver ikke at være tippy top på samtlige pladser på bænken, selvom det da ville være rart.
Kalle er ikke fin nok som backup, det er tydeligt for enhver der har set ham spille de sidste par år. Han koster mål i stort set hver eneste kamp han står.

Boile er knæskadet og færdig for sæsonen, så han kan ikke vikariere derude. Og det er aldrig holdbart bare at smide en højre back over i modsatte side, Diks eller Ankersen har aldrig spillet godt i venstre side, Jelert gjorde det ok, men det betyder så at to af de førstnævnte skal spille fra start i højre side, og ingen af dem har spillet godt generelt det sidste lange stykke tid.

Der er ikke plads til at gamble på den her måde, når man, som en anden skriver, er nødsaget til at spille et fuldstændigt perfekt forår, hvis man skal kunne hente Nordsjælland.
Selvfølgelig forsvarer PC sit vindue. Konklusionen er dog, at man går ind i en halvsæson med sårbarheder på VB, CB og DM, mens man har et overflødighedshorn af spillere på kanterne, HB og OM.
FCN har haft en spændende vindue og trods salget af Schjelderup, så tror sagtens de kan holde hjem. Viborg har også handler fint, så en andenplads er på ingen måde garanteret for FCK.
annonce