Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Målkonge
Ja, den forhenværende træner kan jo sige det samme.Han skaffede også DM og kval til CL, men alligevel så blev han fyret..
Uanset hvordan PC vender og drejer det, så ændrer det ikke det faktum at der er handlet ( salg og Køb) helt skævt. Tror at der må findes bedre sportschefer rundt omkring i eller udenfor DK.

Skrevet af pibbles|FCBayern
Jeg formoder ikke sportschefen henter spillere uden at cheftræneren har været med inde over, så han har et udemærket grundlag for at kunne tørre den af på træneren.

Selvfølgelig er træneren inde over hvilken type spiller de gerne vil have. Men jeg tror også at det er i sidste ende PC der tager beslutningerne og hvilken spiller som hentes. Ellers var der ingen grund til at have en sportsdirektør. Så man kan undre sig over at han kun har fokus mellem træner og spiller, men ikke træner og sportsdirektør. For det betyder lige så meget.

Og det er det der egentlig er succesen langt hen ad vejen for klubberne. At der er et godt samarbejde mellem alle kommandoveje i en organisation. Og når PC udtaler sig som her, så fejler han big time.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af ØjnenePåBolden
Imponerende mand, ham PC….virkelig imponerende :)
Skrevet af madssoe90
@Gentleman-Finn

Sejt indlæg.

1. Er folks egoer større på Østerbro end Nørrebro eller Hirtshals eller Skanderborg?

2. FCK holder vel til på Frederiksberg omend Parken ligger på Østerbro. Bare lige til orientering.


1. Ja
2. Ligegyldigt når pointen er klar

Dit indlæg var desværre ikke så sejt :/
Skrevet af 99Lupus
Får de sygeste Per Arnoldi vibes af denne udtalelse.

https://www.youtube.com/watch?v=eCVh_DoUyJI
"Benfica ville ikke ende i Top8 i PL, Top4 i Bundes, Top6 i Serie A, Top5 i La Liga eller Top4 Ligue 1. I sin nuværende form også dårligere end Salzburg, Ajax, PSV, Porto og Sporting," - Leander, August 2022.
Skrevet af -V-
Ærgerligt at man er nødt til at pege på at andre er fravalg, når man nu selv burde være tilvalg.
Skrevet af Ponyben
"men vi er trods alt blevet danske mestre og er i Champions League, mens vi på akademiet leverer spillere til. Så jeg ved da ikke, om det ikke har været en succes."

Vi ?? Så må han jo mene den træner som blev fyret for at redde egen røv, den træner der måtte bruge hans sølle indkøb til at skrabe sig igennem, til et mesterskab - CL og mesterskabet hænger vel også lidt sammen - En god leder erkender sine dispositioner, gode og dårlige og sparker ikke nedad i systemet med fyringer - tror næppe det gælder i tilfældet her.
Skrevet af denfalske9er
“Your ego is writing checks your body can´t cash…
Havde været passende med en portion selverkendelse og et gram ydmyghed.
Skrevet af Lord Harrasmus
PC var god i Randers
Han var også OK i AGF

Men det er som om at FCK er for store for ham.
Skrevet af horses in blue
Jeg kunne godt gøre det bedre.
Skrevet af Chris1234
Hold op folk kommer op i det røde felt.

Har PC fejlcastet nogle spillere. Uden tvivl, men det sker og det gør mange andre klubber også tålmodigheden er bare ikke en mulighed i FCK

Købt med succes:
Grabara - uanset om folk kan lide ham eller ej er han nok den største målmand og talent på den position vi har haft i Superligaen.

Diks - været en mellemvare men har et højt topniveau

Khocolava - klassesigning

Vavro - billig baggrund men fornuftig signing

Christian Sørensen - mega undervurderet signing

Claesson - vanvittig hylde

Cornelius - uheldigt

Så har der været mange fejlskud det er jeg helt med på. Men jeg synes også folk gør det med baggrund i de skader der aktuelt er i truppen. Det kan PC trods alt ikke forudse.

Babacar har attitude problemer svært at løse

Singh - psykiske problemer umuligt at forudse

Karamoko - dårlig scoutet har slet ikke niveauet

Mukairu - mangler lidt chancen hvis du spørger mig

Kunne han have gjort det bedre og får han UG for sin transfers so far, nej. Men synes faktisk han har købt ok ind til tider og så også ramt skævt hist og her.

Hans udtalelse er til at brække sig over tilgengæld og det burde han holde sig for god til og bare tage skraldet.
Skrevet af mansemand
"- Jeg vil gerne finde den sportsdirektør, som kan gøre det ret meget bedre, lyder det fra Peter Christiansen på fredagens pressemøde.


Det vil jeg også gerne - og når man har fundet ham så giver man ham PCs job."
+1 BB. 😄
Slog han lige sin egen stilling op..
Mange gange er FCK bedst tjent med at han holder sin kæft ..det nok svært når man er Sportchef.
Skrevet af Azeem
Jaa tænker der sidder en både i FCN, SIF, VFF og RFC som gør det ekstremt meget bedre, og nok til 1/4 løn.
Skrevet af martin.hein
Så det meste af pressemødet, og synes at det er fint med ambitionerne. -
Brød mig egentlig fint om PC, da han var spiller i FCK.
Men efter han begyndte at vise sig frem som sports direktør i AGF, brød jeg mig ikke om mandens fremtoning og arrogance.
Og endnu mere frustrerende var det, at FCK lige pludselig havde så travlt med at hente ham??
Hans fremtoning og attitude er vel bare blevet værre, og hans torso og hoved er bare blevet ‘større’ lige siden…
Det ville klæde FCK at stille ham lidt i baggrunden - samme sted som de har placeret Kvist ( heldigvis og tak for det ) - så vi andre bliver fri fir st krumme tæer…

Skrevet af Desrouleaux
"Mit bud er alle"

- Meget enig, udover den ene FCK-fan der mente de bare skulle hente Carlo Holse retur. Han kunne nok fucke mere op end PC.

PC er havnet på for stor en hylde. At handle ind til FCK og at smide 20, 30 eller nogle gange 40 mio efter en spiller, så skal man gerne ramme nogen der kan gøre en forskel lidt oftere, end han har gjort.

Udefra set ser det utrolig skidt ud, at de har skippet Højlund og dernæst Bøving videre, som ser ud til at blomstre på samme facon. Og så hentet en masse tilfældige folk fra nær og fjern, som end ikke kan gøre jobbet ligeså godt som de "gratis" spillere fra eget akademi. Det ville jeg være skuffet over hvis jeg var FCK-fan.
Silkeborg IF & Leeds United
Skrevet af Tom Wanks
PC har gjort nogle gode indkøb - og nogle ringe. Tilmed har han solgt spillere af egen avl, som måske kunne have gavnet os, og siden givet bedre transfers. Oveni kan vi så lægge at han gentagne gange har optrådt arrogant og direkte primitivt/stupidt offentligt - samt fucket et par personalesager op i luften, til skade for vort omdømme. Nu påstår han så mere eller mindre at han har gjort det så godt som nogen kunne have gjort - og det er endnu et eksempel på at han skryder, og at han ikke evner relevant selvkritik. Manden er en blæser, han er fejlcastet og han skal u-d. Det ender jo med at han fucker det op for også Neestrup, hvis tiltrædelse han omgående fik bragt i søgang med toptrænersnakken.

Få ham ud. Hjalte kunne gøre det bedre.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af Careca
Hvem der kan gøre det bedre end dig ? MIG !!!!!! Og min nabo, og ham fra tanken med håret og Lille Jørgen fra dartklubben.
Skrevet af Jesper Hansen
Når jeg kigger på truppen, er jeg helt enig med PC i at han har hentet en god del spillere med potentiale og topniveau.

At få spillerne til at præstere er i sidste ende trænerens opgave og her har man langt fra lykkes. I flere kampe er en kvalitetsspiller som Vavro ikke så imponerende som hans talent tillader eksempelvis.

Jeg mener dog langt fra at PC har gjort det perfekt eller har været den bedste i ligaen. Her kan især nævnes folkene i FCM, Silkeborg, Viborg og FCN der handler langt bedre for de penge de har til rådighed. Især FCM og FCN har været imponerende.

At Brøndby lader til at være svækket og FCN styrket efter skiftet af CV fra FCN til Brøndby er så en anden historie.

Jeg synes at PC har valgt at købe spillere på positioner der langt fra var de vigtigste. Alt for mange kant spillere uden de rette kompetencer. Man var lang tid om at hente en ordentlig venstre back. Man har af flere omgange Ikke lykkes med en ordentlig angriber og nogen ville nok også nævne 6´er positionen. Man glemmer at få solgt de spillere der ikke er tiltænkt en fremtid, hvilket gør at der ikke lader til at være en strategisk retning i indkøbene og de kompetencer de har og en balance i truppen.
Lad os forsøge at have en sorber debat hvor man forsøger at løfte hinanden op på et nyt erkendelsesniveau.
Skrevet af fodbold_hjernen
manden har jo ret. han tjener penge. de er mestre. de er cl. så simpelt kan regnestykket være og sådan er det helt hos pc og hans støtter.
FHJ
Skrevet af gismo2011
Det må godt nok være nemt at være sportsdirektør, hvis man bare kan kaste aben over på ens træner & spiller. Alle som man selv har hentet eller købt ind, men hvis de så ikke slå til er det deres skyld
annonce
0