Snak

Mere indhold efter annoncen

PC og FCK må vente på Delaney-retur: Måske finder han lykken i Hoffenheim

fre 3. feb 17:29

FC København-sportsdirektør Peter Christiansen fortæller, at de ikke kunne få Thomas Delaney tilbage til klubben, da det ikke kunne hænge sammen for flere parter. Tiden må så vise, hvordan det ser ud til sommer.Læs hele nyheden her
Og?????
Det er så fedt alle de FCK tåber som vrælede om at han jo nok skulle komme tilbage til klovne klubben i København istedet for Hoffenheim. Ikke at det havde ændret på de ikke kommer i nærheden af mesterskabet på trods af alle de penge de fik brugt endnu en sæson. Sørgeligt FCK... sørgeligt
Hvorfor er det fedt?
Det eneste som fremstår sørgeligt, er din barnlige taberkommentar.
Ud fra PCs kommentar virker det jo til at Delayne bare ikke ville til FC og der forstår man vel godt. Både økonomisk og sportsligt… selvom det nok er hårdt at høre for FC fans at en midter klub bare er større en dansk fodbold (den verden BIF har været en del af i mange år er bare blevet hverdag for FCK og FCM også)
Vi må følge sagen igen til sommer.
Delaney valgte pengene, det ville de fleste gøre, forestiller jeg mig.
Derfor kan man godt være en loyal klubmand, bare ikke 100% som f.eks. Daniel Wass.
Ham Wass der skiftede til Atlético Madrid? 100% klubmand ja.
Synes det er at stramme den at sige Delaney valgte pengene. Sportsligt ville jeg da også rangere Hoffenheim over FCK. Især hvis de kan få spillet et godt hold sammen og kan ende i top 6, hvilket vel ikke er helt urealistisk.

De er sikkert for langt efter i tabellen til at der er nogen chance for at det sker denne sæson, men Delaney skal da tro på han kan være med til at gøre Hoffenheim bedre og kan komme til at spille med i (sub)toppen af tabellen. (toppen består vel nærmest kun af Bayern München)
Det er den ene idiotisk kommentar herinde efter den anden. :D Og ingen af jer aner hvad i taler om.

Ham Wass der skiftede til Atlético Madrid? 100% klubmand ja.


En del BIF fans lever i en alternativ realitet. Bare læs LinhBha´s kommentar.
Der er som regel en gigantisk korrelation mellem de der opråber sig at være objektive og de allermest subjektive.
annonce