Snak

Mere indhold efter annoncen

PC om Cornelius: Han kan komme tilbage når han vil

Skrevet af bold
tor 11. aug 21:45

Sportsdirektør i FC København, Peter Christiansen, hilser Andreas Cornelius velkommen hjem, hvis han en dag får lyst til det. Læs hele nyheden her
Skrevet af LinhBha
Hvorfor skulle Cornelius ville tilbage til FCK nu? Han har europæisk klasse… Det er en billig (fan) kommentar fra en presset sportschef
Skrevet af anygivenday
@linhBa
Har Corner selv udtalt - derfor
Skrevet af FodboldFest
Har Corner selv udtalt - derfor

Har han udtalt at vil tilbage til DK nu? Hvor ser du det?
Savner: https://www.bold.dk/fodbold/kampe/standard/
Skrevet af Pep Guardiola
Lol, PC bliver forholdt en historie Cornelius’ agent har fortalt, som er sand, og svarer naturligvis ærligt, hvorfor skulle han lyve og sige at de ikke forsøgte?
Og når han så bliver spurgt om FCK vil have Cornelius hjem svarer han det åbenlyse svar, at Corner altid er velkommen, og kærkommen, i FCK, hvilket han er og skal være.

Man finder absolut intet kontroversielt i dette interview medmindre man virkelig leder og ønsker at der skal være noget at blive indebrændt over.
Skrevet af grumblesnake
Efter hans sidste sæson i Parma kunne der have været en chance og den afsøgte FCK selvfølgelig, men lige nu er han vel i sit livs form og et fuldstændigt urealistisk mål for FCK. Så det eneste der er at sige er, at når han får lyst til at vende hjem til Danmark, står FCK klar med åbne arme.

Trabzonspor virker til at have fundet midlet til at holde ham skadesfri, så han ser nok ikke nogen grund til at risikere noget før VM. Ellers synes jeg da der burde være nogle store klubber der skulle overveje ham.
Han er virkelig uhyggeligt god lige nu.
Skrevet af weeman05
Nu må de simpelhen holde op. Hvor mange gamle fck´ere skal der hentes hjem før Thorup & PC´s våde drøm stopper..
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af DameNdoye2.0
Weeman

Nu må du også snart stoppe med de dumme indlæg igen og igen. Du bruger kun din tid herinde på dumme kommentarer rettet mod FCM eller FCK. Jeg ved godt, du vil dukke op i en anden tråd snart med en ny dum kommentar men sæt dig idet mindste ind i tingene inden, eller prøv brug noget tid på din egen klub, så du ikke kun lyder så dum. Det iorden at følge sin egen klub også selvom det sejler for dem pt. Og det har været en hård dag som bif fan
Skrevet af cloc
PC griner lige inden han sover, hver nat :)

Klaphat bix snart
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af DameNdoye2.0
Endnu en Weeman type. Med samme historik og samme indlæg. Det et godt tegn, når rivalers fans ikke kan lide dem der styrer FCK og med jeres modstand til PC, er jeg overbevist om at det bliver godt!
Skrevet af Horseman
Det undrer mig lidt, jeg troede kun CV gik efter kantspillere. Men der kan han måske også bruges med lidt god vilje.
Skrevet af CopenhagenNoice
@horseman: du fatter så uendeligt lidt, at du gudhjælpemig skriver CV. Måske hovedet på puden ville have været at foretrække fremfor de sidste 13 fernet branca? Hvis man lige gør sig selv den tjeneste at læse Pep´s indlæg inden man gør sig selv til grin i denne tråd, tak.
Skrevet af Slettet(300331222508)
FCK har alle dage hentet spillere hjem som af den ene eller anden grund ikke havde det i sig at stå imod presset i udlandet - seneste eksempel værende Daramy. Men denne gang sigtes der for højt. Cornelius er alt for god.
Skrevet af man-fred
Det er så fedt at vi har alle fck´erne herinde til at bestemme og styre hvilke indlæg der er gode og hvilke der er dårlige..
hvad skulle vi dog gøre uden jer :)
Skrevet af Horseman
CV, PC whatever begge er lige dårlige til deres job
Skrevet af Pep Guardiola
Nu må de simpelhen holde op. Hvor mange gamle fck´ere skal der hentes hjem før Thorup & PC´s våde drøm stopper..


Så i det scenarie at Cornelius vil hjem til FCK, åbenlyst har niveauet til at styrke klubben og FCK kan få enderne til at mødes økonomisk, så synes du at de skal lade være med at hente ham, alene fordi han har været der tidligere, over flere omgange, med stor succes?
Skrevet af DameNdoye2.0
man-fred

Du fatter ikke pointen. Det jeg skrev om, er de brugers måde at kommenterer ting uden nogle som helst argumenter og så forsvinde igen for så at dukke op i den næste tråd og gøre det samme igen. Du kan jo selv kigge på deres historik eller måske du bare forsvarer dem fordi du gør det samme?
annonce
0