Snak

Mere indhold efter annoncen
Så kunne han ligeså godt sige: han bliver fyret hvis vi taber igen.
Det er vel helt uden sidestykke at man som mestre og med en økonomi der er 10 gange over nr. 2 kan tabe 6 ud af 10 kampe og spille elendigt 90 procent af tiden.
Decideret pinligt og rystende......
Det dummeste FCK kan gøre er at fyre træneren. Det er sådan noget panik som kun gavner rivalerne. Svagpissere slår op i banen når der er lidt modgang. Vindere tror på egen strategi, følger den og accepterer at man taber ind i mellem.
Ntx32

Jeg tror du skal google lidt hvis du mener at FCK har et budget som er 10 gange større ind det de har i FCM
FCK har jo standardløsningen klar. I pausen køber de nok de 4 bedste spillere fra FCN og RFC og bænker dem.
På ingen måde fordi jeg skal forsvar Thorup, for det har ikke været godt nok i FCK. Men at fyre ham efter denne her kamp, virker ikke rigtig. Så burde man have gjort det efter OB kampen.

FCK spiller egentlig okay igen - At Claesson fejler grumt på straffe, kan ikke tilskrives Thorup.
PC har solgt superligaen og CL for nogle hurtige penge, og efterlader både klubben, cheftræneren og fans med lorten under bussen.


Fuck det er dumt sagt! Hahaha. FCK har aldrig postet flere penge i holdet end nu. Håbløs analyse :-D
Jeg kan se De Zerbi er blevet ny Brighton træner :) jeg tænker at man skulle prøve at gå efter Kjetil Knutsen, han var en af top kandidaterne til Brighton jobbet :) ..

Knutsen ville være et fedt valg, men om end FCK er et skridt op, så er jeg ikke overbevist om, at han selv ville mene, at skridtet er tilpas stort til, at det er værd at forlade Bodø.

Modargumentet til ovenstående kunne så til gengæld være, at han nok har nået loftet for, hvad han kan drive det til hos Bodø. To mesterskaber i træk, tre år i træk som årets træner, samt et par europæiske gruppespil; han har vel efterhånden ikke meget mere at jagte. Lige nu er de nr. 4 med 15 point op til førstepladsen, i hvad der er hans fjerde sæson i klubben, så måske er det ikke et helt skidt tidspunkt at søge nye udfordringer.
PC har brugt en kvart milliard og ligger nr 9...
Better dead than red.
Vent og se. Løsningen bliver at samle David Nielsen og Lars Friis igen.
annonce