Snak

Mere indhold efter annoncen

PC om Vavro-bommert: Gør det ikke lettere

Skrevet af bold
man 4. jul 07:03

Peter Christiansen lægger ikke skjul på, at Denis Vavros udtalelse om Lazio ikke ligefrem gør det lettere for FCK at hente stopperen.Læs hele nyheden her
Skrevet af Arnemanden
Måske på tide at kigge på alternativer PC? Så må Lazio jo ligge som de har redt
Skrevet af Randomhero
Det er vel mest af alt Vavro, der må ligge, som han redt?

Mon ikke der findes en løsning nu 2/3 parter rigtig gerne vil denne transfer?
Skrevet af Martin Jørgensen-stavblenderen
Hvis jeg var PC trak jeg mig fra den handel. Han virker som en tikkende bombe i omklædningsrummet. Særligt hvis det ikke kommer til at køre for fck i en periode
Skrevet af Jillionaire
Mon ikke den handel bliver godkendt :)

Lazio er ikke interesseret i at have Vavro, så selvfølgelig vil de have penge for ham og spare hans lønkroner :) alt andet vil være tåbeligt når man står i en økonomisk skidt situation :)
Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af cornholio
@stavblender

"En tikkende bombe i omklædningsrummet"

Altid fedt med saglige udsagn med dertilhørende argumenter. Hader når folk bare hiver et eller andet tilfældigt ud af røven.
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
Skrevet af den skeptiske
Ikke den første uheldige udtalelse fra Vavro
Skrevet af kampito
Vavro er en ekstrem dygtig spiller som FCK gerne vil ha og han vil rigtigt gerne FCK.
Da han ankom til klubben på en lejeaftale var han med til at stabiliserer den københavnske defensiv og var en vigtig del af at mesterskabet havnede i Parken.
Ja han kvajede sig med den udtalelse, men PC skal nok få landet den aftale om en transfer inden Superligaen skydes igang..
AK1978
Skrevet af Hastemand
Jeg vil ikke sige at han er en tikke de bombe i omklædningsrummet, d sket ikke har været i deres omklædningsrum :)
Ham og Grabara har det dog med at snakke en del i pressen og det er nok ikke det fedeste for FCK. Dog fedt for os fodbold fans, da flere af os er kørt godt fast i samme kedelige indøvede svar
Skrevet af Bløde babser
Jeg kan godt forstå argumentet omkring tikkende bombe. Har tænkt det samme.
Lige nu syntes jeg det er alletiders ide hah kommer til FCK for det han leverede på banen i foråret var klasse.
Men jeg kan da sagtens se risikoen ved ham. Han virker til at sige mange dumme ting den korte tid han taler med pressen, så hvor mange flere dumme ting mon han laver i den altovervejende del af hans tid han ikke taler med pressen?

Det er samme rationale vi var nogle der brugte omkring Sisto og der kan vi jo se det ikke virker til at være helt sundt at have signet ham.

På den anden side må jeg stole på at de mennesker der har arbejdet med ham hele foråret ved hvad de gør, så jeg er positiv i forhold til at hente ham, trods alt. Det fjerner bare ikke det element af bekymring der er omkring hans personlighed på den lange bane.
.....er han god for helheden når tingene ikke kører som i foråret?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Martin Jørgensen-stavblenderen
Nej lige denne udtalelse var ikke i omklædningsrummet, men det var den om Boile i foråret til gengæld. Det er muligt jeg ikke har nok indsigt i hans daglige ageren i klubben, men jeg skrev jo også bare ´hvis jeg var PC…´, PC må jo selvfølgelig gøre som han selv ønsker. Jeg har intet i klemme her, så fra et underholdningsmæssigt perspektiv, synes jeg bare de skal få den handel gennemført. Men jeg ville ikke være tryg ved at have ham i min klub
Skrevet af bruger 134161
Vavro er sgu da ikke en "tikkende bombe i omklædningsrummet" (=intrigemager eller en der skaber dårlig stemning) - hans problem er primært, at hans engelsk er pivringe, og at de skrevne medier skarpvinkler hans svar til tv/streaming, så spørgsmålet bliver gjort til en del af citatet. Begge dele gælder i denne sag, og dengang han kom med lidt uheldige udtalelser om Boilesen (som faktisk er de to eneste gange, det er sket), der ømmede sig over sin bænkplads. Mht Grabara ser jeg det kun som den positive arrogance, man helst skal have i landets største klub, lidt a la Zanka, da han var bedst
Skrevet af Jesper Hansen
At Vavros misforstås grundet hans engelsk er et forsvar der synes kun at vinde genhør blandt dem der ønsker det.

Det er plausibelt, men ikke et faktum.
Jeg heller selv til at han i denne sammenhæng var fint klar over det han sagde.

Vavro er en fremragende spiller i Superligaen, måske en af de bedste, hvis ikke den bedste sidste sæson. Med Vavro tror jeg på at FCK vinder mesterskabet næste sæson. Uden er jeg langt fra sikker. I mine øjne er det to meget forskellige hold med og uden Vavro. Er man fan af FCK skal man håbe på at denne handel går igennem. Er man fan af et andet hold eller bare superligaen generelt skal man ikke.
Lad os forsøge at have en sorber debat hvor man forsøger at løfte hinanden op på et nyt erkendelsesniveau.
annonce
0