Snak

Mere indhold efter annoncen

PC raser mod pressen: Skal kunne se jer selv i spejlet

Skrevet af bold
ons 21. sep 14:17

Sportsdirektør Peter 'PC' Christiansen synes, at der er blevet gået alt for hårdt til Jess Thorup, da han var træner i FC København. Læs hele nyheden her
Skrevet af bruger 155183
Kritikken har været berettiget. Pressen stiller jo de spørgsmål som seerne brænder inde med
Skrevet af LostInTheSupermarket
Der meldes om fuldstændig udsolgt af tudekiks på Østerbro og omegn denne eftermiddag.
Skrevet af Aarhus-Zapp
PC lyder også selv presset. En klub der slår sig op som Skandinaviens flagskib må kunne tåle kritik. Stik piben ind, PC. Intet har været uberettiget
Skrevet af Martan
Njar.. Jeg synes at det i nogle tilfælde grænsede sig til voksenmobning. Specielt i starten.
Men man skal jo huske at et trænersæde i FCK skal benyttes af en person der kan håndtere presset og opmærksomheden på lige fod som de alle største danske virksomheder. Alle ved hvem du er, alle har en holdning til hvorfor det ikke går og alle kan ytre sig hovedløst unden konsekvens om dit arbejde og din personlighed og din kones. Alt hvad du gør bliver gennemanalyseret i superslow 2-3 gange om ugen primetime.
Jeg kan forestille mig at man skal op på politikker niveau for at finde boget tilsvarende.
AGF, Landsholdet og følger de danske spillere i Europa.
Skrevet af suppedasen
Jeg synes der har ligget et problem i at Jess ikke har kunne forsvare ordentligt, hvordan han gerne vil have holdet til at spille og med hvilket udtryk. Jeg synes generelt at vi har et elendigt panel af eksperter, dårlige kommentatorer og akavet produktion til samtlige fodboldkampe særligt sammenlignet med engelsk tv. Jeg synes at det har været en pinlig omgang og tå-krummende at være vidne til også fra Jess Thorups side til diverse interviews og imponerende at han overhoved har gidet til stille op til det.

PC og resten af banden burde kigge indad og reflekterer over om de har givet Thorup gode nok muligheder for at lykkedes med projektet.
Skrevet af (u)tilfreds
Jess havde fået stress pletter til den sidste kamp, så helt upåvirket var manden nu ikke.

Derudover skal PC bare klappe i, og jeg håber pressen går ham på klingen og bliver ved, for hver kamp der går hvor hans lorteindkøb ikke kommer på banen..

PC skal samme vej som Jess og på vejen ud kan han tage forræderen Kvist i hånden. Ingen af dem gør klubben noget godt.
Skrevet af United2008
Man kan virkelig se nu at den klub ikke er vant til modgang. Måske fint at de vænner sig til det og lærer at håndtere (retmæssig) kritik.
Manchester United FC LUHG
Skrevet af XSDU
"PC" udstiller jo sig selv når han i samme omgang som han er efter pressen for at være for hård ved Jess Thorup, sviner pressen til, og direkte siger at det samlede pressekorps, end ikke er uddannede journalister.
Så er vi vist tilbage ved stenene og glashuset. Eller er det fordi han er under et lige så stort pres? Frygter han i virkeligheden selv at blive smidt på porten, og i givet fald ikke kan styre hvad han lukker ud?
Skrevet af AltidOffside
OT:

Hvorfor er NC begyndt at gå med den der gammelmands narrehat?
Skrevet af OMG SIF
Hold nu kæft, FCK.

I er kommet videre, så lad den ligge. Thorup har en svag karakter og begyndte selv at kritisere spillernes manglende lederevner. Han har også i rigt mål selv givet udtryk for hvor fornærmet han har været over spørgsmålene i interviews. Er man hos FCK nu blevet så wokefølsom at man skal kræve selvransagelse hos pressen efter at man selv har fyret manden??
Skrevet af Groggster
Nej, nej, nej, PC.
Jeg savner din ligevægt fra AGF-tiden.
Du kan aldrig vinde over pressen. Thorups manglende medietække og retoriske tæft har været en stærkt medvirkende faktor i kritikken, og det må du, PC, tage til efterretning i fremtidige ansættelser.
David Nielsen eller Ståle havde fx håndteret det helt anderledes.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af MartinHerold
Sportspressens håndtering af sådant er oftest usaglig og meningsløst konfliktoptrappende. Intet nyt.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Skrevet af weeman05
Nothing more than PC RAUS!
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af fodboldfan_2022
Det bliver særligt ynkeligt når PC selv går ud og spiller med på småkritikken de seneste uger. Elendig leder der ikke skærmer af og som himler op når det er gået galt...
Skrevet af Konsulenten
Åhh gud, han fortsætter… har dumhederne ingen ende

Pressen er gået hårdt til JT ikke undet bæltestedet men kritikken har jo i den grad været berettiget og de fik jo aldrig rigtige svar kun sådan lala ala skal vi ikke tale om Brøndby

og det er noget, der udmunder sig på den måde, fordi han kommer til at lave en enkelt fejl

Havde der bare været tale om en enkelt,
men man sad jo og krummede tær hver gang han blev udspurgt
Skrevet af Tangopro
Puha PC, du går et tungt efterår i møde!!!
Skrevet af Kaps90
Det er blevet så svært at holde med FCK, efter PC er kommet til. Jeg har altid nydt at se især deres europæiske kampe og glædet mig over, hvad de har gjort for dansk fodbold. Men med PC i klubben er det som en stank af gylle, når man står og beskuer et smukt landskab. Krydser fingre for, han snart finder arbejde et andet sted. Holdet og klubben skal nok klare sig fint uden ham.
Skrevet af Steve Highway-61
Hvorfor kolparterer fjolset så pressen og fyrer Jess ;-)
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Ataika
Helt ufatteligt så mange spejle der anvendes i FCK :-) nu er der en ny sherif i byen (ny træner) så prøv nu andre retoriske tilgange
Skrevet af JoseMariaGutiérrez
Pc har selvfølgelig fuldstændig ret.
Dog skal han holde det for sig selv eller tage sit tøj og gå. Det der offermentalitet bruger vi ikke i København.
annonce
0