Snak

Mere indhold efter annoncen
Alt der bare minder om FCK DNA skal ud nu, så vi er klar til at skifte navn til Sejr FC og spille i gult og blåt fremover. Det handler jo om at gøre sig klar til at deltage i den nye planlagte Europæiske superleague.

Så ikke mere sport eller hjerte, nu skal det kun handle om skillinger til Sejr imperiet fremad rettet.
2012/2021/CFC/FullhamRoadSupporters
Forstår ikke helt hvorfor man er efter ledelsen, de driver en forretning, og hvis bestyrelsen mener de skal organisere virksomheden på en anden måde, og man nedlægger nogle stillinger, og de personer i disse stillinger, ikke passer ind,eller ønsker de nye evt jobs - så må de jo forlade virksomheden - og så kan man ikke bare finde et nyt job til en medarbejder bare for og være sød ved manden! Sådan fungere en virksomhed altså ikke, uanset hvor mange år han har været i virksomheden! Så måske folk skal blande følelser udenfor forretning - som er det FCK gør i dette tilfælde. (Ps er ikke fck fan, men bif )
Brøndby gjorde det samme med Tom Køhlert - folk sagde godt nok han blev fyret, men sandheden var jo bare hans kontrakt ikke blev forlænget - så ikke fyret
Vent

Jo jo, men en fodboldklub skulle jo også gerne have en eller anden forbindelse til fans og det kan man jo også se på reaktionerne.
Man fjerner en medarbejder med FCK DNA.


Det er altså ikke regnskabsafdelingen hos Demant det her.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Det er jo efterhånden falsk varebetegnelse fortsat at kalde sig FCK. Der skal nok et nyt navn og nogle nye farver til for at tilfredsstille Sejr koncernen. Så har han sit fantasy team og michellin restaurant samlet i parken, så mangler han vel bare et tivoli for at have skabt sin helt egen forlystelsespark.

Sejr Fantasy FC måske....
2012/2021/CFC/FullhamRoadSupporters
Totalt latterlige kommentarer, selvfølgelig har en klub lov til at lave om på organisationen, ellers ville der i alle klubber rende 8-10 pensionister rundt fordi det ellers ville være synd for dem, jesus bliv dog voksen
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
DET SEJLER I FC.
kimjen
Helt Enig med dig på den her.!
Det er jo efterhånden falsk varebetegnelse fortsat at kalde sig FCK.


Fordi Per Wind er fyret? Jeg synes umiddelbart at det er en besynderlig fyring og havde håbet det ikke var kommet til det, men al respekt for Per Wind så er hverken han, eller Ståle for den sags skyld, større eller definerende for klubben. Hvis dit engagement til en klub er så skrøbeligt at et skift i træner-bemandingen får dit tilhørsforhold til at vakle tror jeg ikke du er det man i fodboldkredse kalder en fan af en klub.

Ville dog være rart om de snart kunne bringe en forklaring på hvad der foregår og så er det helt fair at stille sig kritisk ift om kommunikationen og eksekveringen af denne opsigelse har været dygtigt nok udført. I min optik står det ledelsen frit for at træffe de beslutninger de anser for de bedste, men det ville klæde dem at huske at klubben i sidste ende lever i symbiose med deres fans og at indgreb af denne størrelse nødvendigvis kræver en offentlig forklaring. Og den skulle gerne være kommet inden BT, Bold og ekstra bladet begyndte at skrive om det.
men al respekt for Per Wind så er hverken han, eller Ståle for den sags skyld, større eller definerende for klubben.


Hvordan man behandler spillere, trænere og øvrige væsentlige, mangeårige aktører i klubben er definerende for klubben.

Og til påstanden om at man er en virksomhed og at følelser skal holdes ude af betragtning; fodbold er langt hen ad vejen følelsesmæssigt - kærligheden til spillet og de gode oplevelser, de sociale bånd og legen/underholdningen. At forsøge på at holde (folks og egne) følelser udenfor fodbold er en illusion - og helt bestemt et snotdumt forretningsgrundlag i professionel fodbold.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
annonce