Snak

Mere indhold efter annoncen

Pellegrini: Chelsea er en lille, men rig hest

lør 8. feb 2014
Manchester City-manager Manuel Pellegrini skyder tilbage på Chelseas Jose Mourinho og kalder Chelsea \'en lille, men rig hest i mesterskabs-kapløbet\'.

Læs hele nyheden her
Synes det er sjovt, at Mourinho kan få en irriteret kommentar ud af mange andre managers, selv en uge ca. efter hans udtalelse. Elsker Mourinho mere end noget andet, men nogen gange forstå jeg ikke meningen med hans udtalelser. Men i det mindste har manden karakter, karisma og tør og være ærlig. Istedet for Pellegrini der minder for meget om de vage politikker som de andre managers.
Jeg er neget enig med Pellegrini i, at Dette er baggrunden for, at Mourinho siger, som han gør: Han gør det, så æren falder tilbage på ham, hvis de vinder, og så skylden ikke falder tilbage på ham, hvis de ikke gør. Jeg har megen veneration for Pellegrini, en skam, at han er i den hadeklub.
U. C. Sampdoria (siden 1982) Lyngby Boldklub (siden 1985) http://www.youtube.com/watch?v=6w-tihuQAY0
Synes det er sjovt, at Mourinho kan få en irriteret kommentar ud af mange andre managers, selv en uge ca. efter hans udtalelse. Elsker Mourinho mere end noget andet, men nogen gange forstå jeg ikke meningen med hans udtalelser. Men i det mindste har manden karakter, karisma og tør og være ærlig. Istedet for Pellegrini der minder for meget om de vage politikker som de andre managers.


Jeg synes da at Pellegrini er meget ærlig her, han siger det alle andre ved og tænker, at Mou er en manipulator i den helt store stil.
Det her du os ret i. Men efter kampen mod City var han hurtig til at udtale at Man City var uheldige og det skyldtes at de manglede to spillere. Hvor Mourinho er hurtig til og gribe øksen og fortælle pressen at det ikke havde noget med uheld, at Chelsea mistede point. Men at spillet ikke var godt nok. Vi kan godt blive enige om at Mourinho tit har bæmund på, men det virker tydeligvis på spillerne og deres indsats på banen.
Mou har flere gange sagt at de er favoritter næste sæson, så der holder din teori vist ikke helt, Pelle...


Hvis han virkelig ville have al æren, så havde han jo nok bare sagt, at de ville være bedre med næste sæson men stadig ikke nogen enefavorit til titlen. Nej, det har nok mere at gøre med at Mou altid vi der i sin famøse (eller infamøse for os andre) 2.sæson, og så er der jo ingen grund til at lægge pres på sine spillere i indeværende.
det er simpelthen umuligt at påstå, at have nogen form for indsigt i fodbold, hvis man samtidig påstår, at det er et generelt træk ved Mourinho, at han tager æren for succes, og henviser ansvaret for evt. nederlag til fx spillerne. Med mindre man selvfølgelig har omvendt-dag, eller har problemer med at kende forskel på Mulle og AVB.
Mourinho har da nærmest ingen karakter.
Hold kæft hvor er det spot on, Pelle!
Fodbold er sjælløst
Det er den klub, der har brugt flest penge de seneste ti år

Hold nu kæft, Pelle. Den eneste grund til, at Chelsea har brugt flere penge end City over de sidste ti år, er at sheik Mansour ikke købte City før i 2007. Hvis vi måler i net spend per år, så er City et pænt stykke foran Chelsea, og hvis niveauet fortsætter, så vil City også have et større ti-årigt net spend end Chelsea om et par år.

og den klub, der har brugt flest penge i år.

Jep, Chelsea har brugt ti mio pund mere end City på spillerindkøb i år, men har til gengæld også solgt spillere for ca 40 mio pund mere. Hvem var det nu, der lige kæftede op om at lyve, Pelle?
"Mourinho har da nærmest ingen karakter."

Nej, jeg er helt enig. En totalt uinteressant personage i fodbolden. Viser aldrig sin følelser. Kommer generelt med vage udtalelser. Har ike haft et hav af karakteriske kontroverser in-game. Jubelscener og indlevelse under kampene ser man intet til. At han måske er den taktisk bedste manager gælder heller ikke. "Oversætteren" har ingen karakter.

Lampard é Deus
annonce