Snak

Mere indhold efter annoncen
Fantastisk udtalelse, Pellegrini! Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv - spot on!

Mourinho er forsøger at underspille holdets rolle for at sætte sig selv i godt lys - eller skyde skylden på dommeren og alle andre. Som altid..
Geniesta http://find-rejse.dk
Der er forskel på Pellegrini og Mou. Den største forskel er at Pelle forsøger at underholde når han er træner for et fodboldhold. Mou er ligeglad med underholdningen, bare han får resultatet.
At det ikke lykkedes særlig godt for Pelle imod Chelsea sidste gang er så en anden ting.

Både City og Chelsea er 2 købeklubber med penge som er skabt fra korruption og andet lort fra Østeuropa og Arabien. Fuldstændig afskyelig måde at drive en fodbold klub på, men City har da været værd at kigge på hidtil, rent fodboldmæssigt.
Romario 1994, Ronaldo 1996 - 1997 - 2002, Rivaldo 1999, Ronaldinho 2005-2006, Messi 2009-2010-2011-2012-2015-2019. Alle kåret som verdens bedste spillere. Og så den bedste Dansker nogensinde, Michael Laudrup. Gæt hvad for et hold.
Bavl! Mourinho behøver da ikke sætte sig selv i et bedre lys. Manden har vundet alt der er værd at vinde. More or less. Det er nok mere et spørgsmål om tage presset fra sine spillere, som han jo alle dage har haft for vane. Så kan man så diskutere om hvorvidt det klinger en anelse hult.
- Brøndby - Milan - Nottingham
@Hammeren

Måske du bare skulle koncentrere dig om at få flettet nogle flere årstal ind i den signatur.
Jeg kommenterer kun, jeg diskuterer ikke. Jeg har alligevel altid ret.
skal vi ikke bare blive enige om, ikke at give mourinho nogen som helst credit, hvis chelsea vinder mesterskabet. Lad os kalde det held, om det skulle ske.
@8letters

Der er vel forskel på at være flamboyant og så have karakter.
Hvad har heste med det at gøre ?
B93 / Manchester United / Kalix bandy
[quote]Det er den klub, der har brugt flest penge de seneste ti år

Hold nu kæft, Pelle. Den eneste grund til, at Chelsea har brugt flere penge end City over de sidste ti år, er at sheik Mansour ikke købte City før i 2007. Hvis vi måler i net spend per år, så er City et pænt stykke foran Chelsea, og hvis niveauet fortsætter, så vil City også have et større ti-årigt net spend end Chelsea om et par år.[/quote]

Det er jo ikke forkert. Set over 10 år, har Chelsea et større nettoforbrug, men de sidste fem år giver nok et mere retvisende billede ifht. de nuværende trupper, hvorfor man godt kan forstå Mourinho.
http://transferleague.co…easons.html
feet as sensitive as a pickpocket's hands
annonce