Snak

Mere indhold efter annoncen

Pep: FCK forsvarer sig virkelig, virkelig godt

Skrevet af bold
tor 6. okt 07:41

Pep Guardiola kalder 5-0 over FCK et fremragende resultat efter en god præstation, men Manchester City-bossen roser FCK's defensiv.Læs hele nyheden her
Skrevet af ABCDE FC
Eftersom Fck (forventeligt) forsvarede sig i 88 minutter, er det vel også det eneste han kan rose dem for.

De offensive spillere rørte nærmest kun bolden da de gav den op og under 10 gange hver, udover det.
Tidligere aktiv foboldspiller. Har spillet i Danmark, England og Grækenland.
Skrevet af Tipzy
De lukkede 5 mål ind, så helt godt var det jo ikke
Skrevet af highsven
Hold nu for pokker om med det fis….
Skrevet af Toon Toon!
Som Laudrup og Elkjær siger det, så var FCK slet ikke fysiske nok. Og det var vel noget af det som Ståle var god til back then, at man var ekstremt kompakte og fysiske.

Ja, City er exceptionelle, men det er vildt at sige, at FCK slap nådigt i går, når man så på hvor mange chancer City skabte.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af tbear
Haha, kæft han er flabet ham Guardiola
Skrevet af Tipzy
FCK blev jo kært ud på røv og albuer og det ligner jo et seriehold i forhold til City
Skrevet af Henpou
Haha...Pep din gamle lurendrejer!
Skrevet af Bremen
Ja, den udtalelse er nok den ultimative ydmygelse af en modstander, som man har afklapset med 5-0, og hvis målmand er kåret til holdets bedste.
Skrevet af Kasadin
Det var meget tydeligt at ingen skulle overbelastes og fokus er på suppen og evt. Hjemmekampen BVB + udekampen mod Sevilla I håb og 3. Pladsen.
Skrevet af fetaehhgodt

Flabet ?
Han siger det jo til de engelske medier, der altid kan finde noget negativt. Og har skyhøje forventninger.

Jeg sagde før kampen at jeg netop frygtede en total udmygelse af FCK.
City er ekstreme !!!!. Modsat andre store hold, hvor man kunne være taktisk gode og med lidt held kunne overraske. Så er de som en maskine hvor der ingen svagheder er. Og verdensklasse på alle parometre.
Skrevet af FCK|Morfar
Skal man huske fck også mangler to vigtig spiller zeca og falk , men ja kæmpe klasse forskel over alt på banen !
F.C.København
Skrevet af Tipzy
Jojo, men city spilkede heller ikke med KDB, Walker, Rodri og Foden
Skrevet af Lasse599
det var sgu en ydmygelse af FCK.... pinligt hvad de kom med... eller rettere ikke kom med
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Skrevet af Spectator66
I Citys hjemmekampe har de jo vundet hhv. 4-0, 4-2, 6-0 og 6-3. 20 mål på 4 kampe. Med tanke på hvor boldbesiddende de var i går, er det vel ikke forkert, det Pep udtaler
FC København Borussia Dortmund - echte Liebe West Ham
Skrevet af PaseoDeLaCastellana
City spiller stadig i en liga, hvor den daglige modstand er til at overse - internationalt er de havnet i en ekstremt nem pulje, men ikke de gentager successen fra de seneste år og står uden CL-trofæ, når turneringen slutter?
Din holdning er en mink, og jeg er Mette Frederiksen
Skrevet af Pep Guardiola
Som Laudrup og Elkjær siger det, så var FCK slet ikke fysiske nok. Og det var vel noget af det som Ståle var god til back then, at man var ekstremt kompakte og fysiske.


Meget enig. Dog skal det også nævnes at Ståles spillere besad væsentligt mere individuel kvalitet end de spillere Neestrup havde til rådighed igår samt havde et koncept som holdet havde arbejdet efter i 10+ år, hvilket heller ikke er helt uvæsentligt.

FCK blev jo kært ud på røv og albuer og det ligner jo et seriehold i forhold til City


FCK er et seriehold sammenlignet med City.. Jeg er mere forbavset over at det stadig kan komme bag på nogen, særligt med tanke på FCKs spil de seneste sæsoner. Men måske folk bare er blevet forvænte efter de mange flotte præstationer europæisk.
Budget er ofte argumentet for at FCK bør ødelægge superligaen hvert år, og tager du Citys budget i forhold til FCK svarer det jo til FCK v Greve eller lavere. Ville nogen virkelig blive overraskede hvis FCK vandt 5-0 over Greve?
Skrevet af tåfræser
Nu må alle dumme spørgsmål efterhånden være blevet stillet. Pep burde have svaret at han har fuld fokus på egen trup, i stedet for at komme med en forklaring om at FCK forsvarer sig VIRKELIG godt, i en kamp uden sportslig relevans, hvor FCK’s nederlag egentlig var mindst 4-5 mål for lille. Nederlaget er der som sagt ikke noget at indvende imod, men indstillingen var jammerlig, og bar ikke præg af at FCK spillede sin chance og for alvor prøve at måle sig med nogen af de allerstørste. Dertil var de alt for starstruck. FCK lever mærkelig nok videre i en turnering som de hverken sportsligt eller kvalitetsmæssigt har noget at gøre i, og det ene og alene pga et historisk dårligt Sevilla hold.
Skrevet af Christian HJ
sjældent har jeg nydt at se fck løbe rundt som i går. (spille kan man jo ikke kalde det, det kræver man har bolden)
helt ærligt det er jo en farce at markedsføre det som godt for dansk fodbold, vi hører til conference league, og intet dårligt om det, det er super og der bliver vi ikke til grin
annonce
0