Snak

Mere indhold efter annoncen

Pep: Har ikke våben som Chelsea og United

Skrevet af bold
lør 25. sep 2021

Pep Guardiola erkender, at han ikke har samme våben til rådighed som Chelsea, Manchester United og Tottenham i form af en klassisk målsluger.Læs hele nyheden her
Skrevet af franke1992
Det har han da!´
Skrevet af Scouser34
Nååh hvor er det synd for stakkels pep. Du må jo lade være at bruge budgettet hvert år på forsvarspillere ;) haha.
Skrevet af Berker
Tjaaa. Der er vel intet forkert I det han siger. Så kan man diskurerre om deres prioriteringer i transfers er rigtige. Men de har jo ikke en goalgetter som de nævnte hold
Skrevet af Kuddi29
Så må den næste milliard jo gå til andet end højre/venstre boldflyttemænd. Så en klassisk 11 er på papiret i vinterens transfervindue eller hvordan!? Så er det med at få forlænget med de bedste, så emiraterne rigtig skal pumpe ekstra olie op, for at få råd. Klassisk Barcelona 2.0
Skrevet af SuperT
Præcis. På mange måder vanvittigt at de prioriterede Grealish over en angriber medmindre de selvfølgelig følge sig sikre på kane. De har dog stadig Jesus + Guardiola løste det jo sidste år.
Skrevet af Martinovic
Hvorfor var det, at Kane ikke endte i City - ville Tottenham ikke sælge?
Mojn do!
Skrevet af smokingjay
Sikke noget ævl... Hvis de havde så meget brug for sådan en spiller så havde de da smidt de milliarder det havde kostet... I satsede forkert på Kane og den gik Mr Levy ikke med til så deeet...
Skrevet af Du er ikke Peter Schmeichel ?
Man City er den klub i verden der har brugt flest penge på spillere igennem de sidste 10 år.
De har købt over 140 spillere på de 10 år - 140 !!!
Så er det satme ris til egen røv hvis man ikke har fået købt sig en angriber ud af alle de spillere og alle de penge.
Især når Pep alene har brugt over 2 milliarder på backs
1. AGF 2. Leeds 3. Atletico Madrid 4. Fiorentina
Skrevet af MR. Buur
Det har aldrig været let at forhandle med Daniel Levy, han giver aldrig op og sælger ikke bare en spiller han har på kontrakt og hvor er det egentlig befriende at en klub som City ikke bare kan plukke en spiller når det passer dem.

Guardiola må nu ud og vise at han rent faktisk kan udvikle en spiller i truppen til at blive den topangriber klubben mangler og det bliver interessant at se om det sker eller om der kommer en kæmpe transfer i januar måned.

Uanset hvad så skal City kunne kæmpe med om PL med den trup de har og der er vel fortsat også en titel der mangle... nemlig en sejr i CL
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af Nemt
Bruyne, Sterling og Bernardo silva er verdensklasse.
Mahrez og Jesus hører også til de bedre spillere i PL.
Så har vi stadig Foden, Torres, Grealish. Alle deres spillere er rimelig gode offensivt.

Men okay, man skulle nok havde holdt på Aguero.

Skrevet af MAN_City666FAN
@til hele hylekoret, Pep har da ret i, vi mangler en erstatning efter Sergio Agüero, der forlod os til fordel for FcB...City er et verdensklasse mandskab, hvor flere kan score mål for holdet...Med en målscore på 22-4, underbygger min pointe...Og det glæder mig af hele mit City hjerte, at der er et helt kor på denne tråd, der piver og synger klagesange om City...Så ved jeg at City har ramt nerven...
Skrevet af bl4zt3r
Kan også give Pep delvis ret, dog har vi jo åbenbart ikke haft en god angriber prioriteret højt nok, så der må jo kigges indad.
Skrevet af Bødlen1880
Så må deres ulækre olie klub jo regulere olieprisen et par øre, så de kan hente endnu en verdensstjerne.
Skrevet af MAN_City666FAN
@Bødlen1880
Det er slet ikke nødvendigt, City har mange oliemilliarder på bankbogen.
Skrevet af RealBif08
Om de har al penge i verden aendre ikke paa at de skal overholde FPP, ven.
Skrevet af MAN_City666FAN
@RealBif08, det gør City skam også...Mig bekendt så har FFP hverken sigtet eller stævnet City for finansielle lovovertrædelse i indværende kalenderår 2021 eller hvad kære Realbif08????
Skrevet af RealBif08
Du hentydede til, at med al den penge City har, kan de, og vil goere hvad det passer dem. Det jeg praecisere bare er, at selv med al penge i verden har de nogle regler de skal foelge. Saa uagtet pengene, saa kan de ikke handle som de vil, ven.
Skrevet af Niko22
Jeg anser ikke City som værende Uniteds største sportslige rival. Jeg frygter dem ikke. Chelsea er derimod skræmmende. Det bliver United og Chelsea i år - netop grundet en god (og bred) offensiv.
Fan af Manchester United. Sympatiserer med Brøndby IF.
Skrevet af MAN_City666FAN
@RealBif08, Jeg er udmærket klar over Uefa FFP, du burde bare kikke på Real og United, der klart har meldt ud at Real vil købe både Mbappé og Erling H. United Jude B og Erling H...de koster over 2,5 milliarder mon ikke det vækker FFP interesse, hvis de to klubber køber andre spillere her til sommer udover de to førstenævnte, så netto transfersummen overstiger 3,5 milliarder kroner???
City vil købe en ukendt angriber fra Real Sociedad for 80 mio€ her til januar vinduet...
Skrevet af RealBif08
@MAN_CityFAN

Du er godt klar over, det KUN er rygter, ikke sandt? Intet officielt. Kunne ligesaa godt slaa noget op paa wikipedia ogsaa skrive det som kildeangivelse. Du skal ikke laese alt paa nettet ogsaa raabe til naboen at byen er i flammer. haiz.

Her er det derimod, Pep, cheftraeneren, for Manchester City som udtaler sig dette.
annonce
0