Snak

Mere indhold efter annoncen
Ntx32 er bare gaven der bliver ved med at give. Aftenens underholdning


Hehe, ja. Først tror man jo der reelt sidder en fyr og tror på det han skriver, men så tænker man at så skøre er der jo ingen der er, så det er nok bare bevidst trolling.

Anyways, herlig dag i Parken - flot bane btw.
Klasseforskel. Jeg kan ikke mindes hvornår der sidst har været så stor niveauforskel mellem de to hold.

Stort set fra den store chance i andet minut sad man med en følesle af der kun kunne blive en vinder af den kamp. Det eneste tidspukt man kom lidt i tvivl var da Johnsson valgte at droppe og give BIF en lille livline. Men spillemæssigt var BIF jo aldrig med i kampen, så man blev hurgtig overbevist igen om det nok skulle gå.

Der var meget mere bid i FCKs offensiv end længe og man fornemmede at den eneste grund til man ikke scorede yderligere var at man trak håndbremsen da sejren var sikret med 4 scoring. Venstre siden lignte pludselig noget vi har set før....det har i også; sidste år inden Daramy rejste. VK var genfødt.
FCK lykkes med deres presspil men på en billig baggrund. BIF har simpelthen for dårlige fodboldspillere til at kunne spille sig ud af pres, så det blev panik hver gang de havde bolden. Der må være nogle Basel scouts der lægger en gameplan om bare at stresse BIF spillerne lidt, så falder det hele fra hinanden.
For FCK ligner det kurven er på vej op efter den typiske gang banken rust af som sæsonstart jo normalt er. Nu skal de så vise næste uge at det også er tilfældet.
Spiller FCK som i dag skal FCM skynde sig at finde deres højeste gear frem for at der skal blive spænding om mesterskabet.
Spiller BIF som idag er det tæt på nedrykningsniveau.

Men en kamp er jo kun et øjebliksbillede, så efter næste runde kan indtryk jo være et helt andet.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Griner altid af hvor ynkelige bif fans er når de hiver den 5-0 op.
Det er det ENESTE de har tilbage. På alle parametre er FCK lysår foran dem.
Bedre spillere, bedre hold, større budget, mere europæisk succes, flere mesterskaber, større stadion ALT.


Hørt!
@BB

Nej er på ingen måde gnaven... Skrev jo også det var en fortjent sejr. Men fik jo helt ret i at det var en ren FCK tråd som måske burde være i jeres egen tråd. Men du og 4-5 andre er der jo hver gang men i er MEGET stille når FCK lige har tabt 2-4 i Viborg.
Og som du selv skriver så er fodbold øjebliks billeder så det er jo dumt og uden mening at skrive om at BIF kan rykke ned på baggrund af dagens kamp.
BIF er i rigtig manges øjne i hele Danmark et kæmpe brand bl.a fordi man skabte den professionelle fodbold tilbage i 80 erne... Det sammenhold og værdier og fællesskab krydret med bedste fans, stadion og at det over en årrække på +10 år er det hold der trækker flest seere kan ingen tage fra BIF. Og det er virkelig pinligt at FCK fans ikke kan anerkende det. BIF satte standarden og var dette ikke sket var FCK jo aldrig været hvor de er i dag.. Det må man ikke glemme. 17.000 på Vilfort park skaber jo bedre stemning end 30.000 i Parken:)
Ligesom at BIF fans også skal erkende at FCK har fået skabt en god forretning og en god økonomi.
Og det forpligter bare mere. Der skal bare leveres og der skal komme flere titler...Med det spiller budget i bruger er i jo nærmest større favoritter end Bayern og PSG er i hhv. Tyskland og Frankrig. Der bliver stadig et større overflod af gode spillere - heriblandt - egne talenter der kommer til at sidde på bænken meget ofte og det kan sagtens give disharmoni i en trup.
Og som du selv skriver så er fodbold øjebliks billeder så det er jo dumt og uden mening at skrive om at BIF kan rykke ned på baggrund af dagens kamp.


Du må øve dig lidt mere på at forstå det du læser før du kritiserer det.

BIF er i rigtig manges øjne i hele Danmark et kæmpe brand bl.a fordi man skabte den professionelle fodbold tilbage i 80 erne... Det sammenhold og værdier og fællesskab krydret med bedste fans, stadion og at det over en årrække på +10 år er det hold der trækker flest seere kan ingen tage fra BIF.


Jeg kan ikke tage den slags seriøst.
Lad den bare ligge ved at du tror på det og jeg griner af det.
Vi har lige ydmyget jer på banen, så jeg er tilpas meget i overskud til at walk the high road når jeg bliver mødt med patos retorik om BIFs sammenhold og værdier 😜
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Læser du op fra en folder? Såen en turisterne får hvis forvilder sig ud på Brøndby stadion?
Der skal være klasseforskel på de to hold og det er der også.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Ntx32


Du glemte vidst i også har de mest voldige..
At fodbold i Danmark ikke var det samme uden Brøndby, er jo noget være fis, FCK og FCM er mindst lige så store brands i landet som bundby er, udenfor landet endnu større, så de facts du kommer med hører vidst også 80erne til.
uanset hvad var der klasseforskel, i fik smæk, jeres eneste reelle chance var den i scorede på, og den var nok tilkendegivet vores målmand.
Nu spørger jeg måske lidt dumt, men hvorfor er det at nogle har behov for at fremhæve en 5-0 sejr fra 2004, når man lige har tabt 4-1? Den seneste storsejr stor FCK i øvrigt også for. 4-0 tilbage i 2009.

Siden 5-0 sejren har der været afviklet 57 Superligakampe mellem de to.

FCK sejre: 28
Brøndby sejre: 13
Uafgjorte: 16

Målscore: 82-51 i FCK´s favør.

Hvis vi kigger på kampene i Parken i samme tidsrum:

FCK sejre: 19
Brøndby sejre: 2
Uafgjort: 8

Målscore: 52-20 i FCK´s favør.

Præcis som spillerne ikke kender deres besøgstid, så virker det til at nogle fans har samme problem.
Silkeborg IF
@BB

Helt i orden. Men når det nu er øjebliksbilleder som du har ret i, så kunne jeg jo også efter jeres pinlige 2-4 nederlag i Viborg skrive at hvis det fortsatte så ville i være i fare for nedrykning... Det ville være lidt blankt at skrive synes du ikke:)??
Det er sgu da bare god lir at nogen fremhæver 5-0 i 2005. Selvfølgelig gør den da stadig ondt i FCK. Og BIF spillede i den kamp det bedste bold der er set i DK måske nogensinde.

@Den runde

Mener du alvorligt at FCM er et lige så stort brand som BIF og FCK??
I Danmark, så ja
annonce