Snak

Mere indhold efter annoncen
Nogle gange skal man bare holde kæft. Og denne er én af de gange Pep.
moderator
Og De Bruyne, Fernandinho, Sterling, Sane, Silvaerne, og Jesus er heller ikke blevet bedre under Pep.....

Men ja, han burde nok holde kæft her.
https://kortlink.dk/sudv
Hold nu op Pep, forstår ikke han ikke holder lav profil, men det siger vel alt om den forgudede rigmands træner.
Det er ikke noget der hedder fortjent i fodbold! FA er simpelthen blevet for meget.
Pep og city kan få en lang mand op i numsen....
Moral er godt.....
Det er godt nok latterligt, at man ved at obstruere undersøgelsen, kan slippe fri for straf. Især når man selv er klar over, at man uden tvivl er skyldig, hvis vi tager udgangspunkt i Footballleaks. Alle de rige klubber er som regel meget lidt sympatiske, men City tager godt nok guldet i den disciplin.
Er der rent faktisk nogen personer i verden, der tror på, at City ikke luskede med de tal, de gav UEFA? Jeg tvivler.

Men nu er de så sluppet afsted med det, og pludselig vil Pep til at lade som om, at det er bevist, at de opførte sig korrekt. Ud fra samme logik så begik OJ Simpson jo heller ikke mord.

Egentlig burde man jo have en smule ondt af såvel klub som fans, for hvis de var blevet dømt og havde fået en straf, så kunne de vaske pletten væk ved at gennemføre straffen og så komme rene ud på den anden side.

Men som den her sag er kørt, så er de jo bare stemplet som svindlere, og man kan med rimelighed stille spørgsmål ved, om de kunne have opnået deres resultater uden at snyde? At sammenligne med cykelryttere fra Festina, US Postal, Telekom, Rabobank eller for den sags skyld Team Sky/Ineos er fristende.

Jeg kiggede efter på Transfermarkt, bare for sjov, og siden 2008/09 sæsonen har Chelsea haft et samlet net spend i omegnen af 450 mio euro, Man Utd er oppe på 850 mio euro, og City er på den anden side af 1250 mio euro, selv hvis vi regner salget af Sane til Bayern med. Liverpools net spend i perioden er ca 320 mio euro.

Hvis nogen helt oprigtigt tror på, at Citys økonomi helt af sig selv kan bære et forbrug, der er 50% højere end Man United og ca 3x hvad Chelsea kan presse ud af citronen, med god hjælp fra Onkel Roman, så mangler jeg sgu næsten ordene til at beskrive det.

Jeg kan ikke forestille mig, at Citys regnskaber er bare i nærheden af at hænge sammen, hvis ikke de får massiv hjælp fra Abu Dhabi. Der er sygt mange penge i PL, men ikke så sygt mange, som de brænder af. Hvis der var, så ville Liverpool, Spurs, Arsenal jo også bruge sammenlignelige beløb. Det gør de ikke. Hvorfor mon?

Og jo, det er da fair nok at stille spørgsmål ved min holdning. Jeg er Chelsea-fan og vores økonomi er også speciel. Men konceptet med rige ejere, som spytter penge i en klub, var opfundet længe før Roman købte Chelsea. Det er dog en lidt anden boldgade, når den "rige ejer" pludselig har adgang til en nationalstats pengekasse.
Gik lige igennem de sidste 10 år på transfermarkt, her havde Manchester C. 8 milliarder kr. i minus de sidste 10 år på transferbudget.
De 8 milliarder tjener de tjerner de ikke hjem på TV, Tilskuere og præmier penge m.m.
Man skal også lige huske, at city har langt over 1 milliard på lønbudget pr.år.
City har lovlige sponsorater, men der må også findes ulovlige, for at dække sig ind under FFP.
Til samligning har Liverpool, et minus på ca 2 milliarder på transfer budget i 10 år.
At CAS ikke kan se, at der ikke er noget der hænger sammmen, er mig en gåde.

Pep er ren.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Hvor er det en ulækker udtalelse. Man bliver helt i dårligt humør. Et stort nederlag for fodbolden at City slap afsted med denne sag, men det havde man jo forventet for længst.
Pep har altid været en hykler og klam satan. Fantastisk træner men ellers er der ikke så meget godt at sige om ham.

City skal aldrig have en undskyldning for deres svineri.
annonce