Snak

Mere indhold efter annoncen
TIA

Det er klart at man skal følge regler - men reelt er det vel godt nok for konkurrencen i ligaen at hold som City og Chelsea har fået økonomiske muskler til at konkurrere


Det er vel i princippet lidt det samme som at sige, at de dårlige cykelryttere også gerne må dope sig lidt, så har de jo en reel mulighed for at konkurrere.. Det er pengene som styrer sporten, i hvert fald styrer pengene, hvem det er der vinder i langt de fleste tilfælde. Hvis du spørger mig, så ville det sgu være at foretrække, at alle konkurrerede under lige forhold, uden doping og massive pengeindsprøjtninger. Til det formål er FFP jo fantastisk i ånden og som ide, det skal bare føres ordentligt ud i livet, hvilket det her forhåbentlig giver anledning til.
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
Pep taler jo til den almindelige fan der læser overskrifter og som ser en manager der bakker klubben op overfor den heksejagt de mener klubben har været udsat for


Mit gæt er at Pep siger lige nøgagtigt det han får besked på at sige af Manchester City´s hær af advokater og PR konsulenter ;)
FFP er en gang hø for at holde de gamle dynastier på toppen for altid. Tænk sig hvis Tesla kun måtte investere det de tjente, så havde vi nok aldrig set model X. Og det er det samme i fodboldindustrien. Hvorfor må ejere ikke investere for at optimere sin forretning. Det er hykleri af værste skuffe.

Og alle jer fans af de gamle store klubber er simpelthen ikke interesseret i konkurrence fra nye klubber, det forstår jeg, men at læse indlæg for I hæver jer som moralens vogtere er trods alt for latterligt.

Klubber skal have lov til at bruge de penge de vil, har man ingen lader man vær med at bruge dem og har man - god købelyst.
Siger en Newcastle-supporter hvis klub står overfor at få en ny ejer ala dem der leger med Manchester City.
Y. N. W. A. #JFT97
Personligt syntes jeg FFP er en svær størrelse.

I England er det kun spurs (og Leicester) som har formået at bryde ind i toppen uden finansiel doping.

Efter indførelsen af CL tilbage i 90´erne blev der simpelthen gravet grøfter mellem de daværende topklubber også resten af feltet.

I England betød det en fast Top 4 med United, Liverpool, Arsenal og senere chelsea. Rent økonomisk kom de så langt foran at det nærmest var umuligt at bryde deres dominans.

Skulle man op i deres liga så krævede det mange penge. Først købte Roman sig helt til tops og nu er det så City. Bliver Newcastle solgt kommer der igen en ny bejler til toppen.

Så hvis man ønsker lidt variation i toppen og ikke de samme hold, så er FFP ikke vejen frem. Man skal desuden også huske på at FFP blandt andet er lavet med stor indblanding fra netop de rigeste klubber. UEFA var nærmest nødsaget til tiltaget da klubber truede med ny piratliga osv.

Personligt så jeg gerne at man lavede både løn og transfer loft. (Ala NFL) Så ville det ikke altid pr automatik være dem med flest penge som vinder.
@dbr
Lige præcis er NUFC da interessant her. Fordi er det ikke i orden at de kan købe spillere af højeste kaliber eller er det forbeholdt den gamle garde. Ironisk nok er Newcastle en del af protesten mod city.

Men jeg mener jo også at en klub som Nottingham Forrest skal have en mulighed for at vende tilbage til gamle dages storhed hvis nogle vil smide mønten.

Det kan ikke passe at man kun kam være en storklub i Europa fordi man var det i 2007. Det er for tåbeligt og gør fodbold irrelevant på den lange bane

Og i øvrigt et komplet irrelevant indlæg fra dig der på ingen måde fremmer en samtale
@NUFC
DBR bekræfter faktisk dit indlæg.

@ Aussie
Du læser dommen så den passer til din mening. Det siges klart i dommen at de er frikendt baseret på at påstandene var enten "not established or time-barred".

Du misser helt, at UEFA ikke er, som en almindelig dansk retsindstands, hvor dommer, anklager og efterforskere er opdelt. Hos UEFA er de efterforskere, anklagere og dommere i samme person. Man skal huske at UEFA er politisk i deres ageren. De ønsker deres egne regler overholdt og har derfor et incitament til at dømme fremfor en nuanceret vurdering af sagen.

MCFC har helt klart gået til grænsen af det mulige i forhold til FFP, men et retssamfund baserer sig på lov ellers er det et trossamfund.
NUFC-support

Vil gerne knytte en kommentar til dette.
Først skulle vi igennem Chelsea, så city og nu Newcastle.
Som alle vil bidrage med ulovligheder, angående at drive en sund fodbold forretning.
Håber der stadig findes lidt spillere, der stadig har hjertet på sin rette plads, når nu Newcastle skal til at bruge sine beskidte oliepenge.
Det siger ALT om pep.. Derfor et perfekt match for ham og klubben..
Elsker Pep!!
Alle andre burde tage en tudekiks :)
annonce