Snak

Mere indhold efter annoncen

Pep kan forlade City: Klubben kender strategien

Skrevet af bold
søn 2. okt 10:49

Pep Guardiola afviser, at Manchester City er afhængig af én person, og han er ikke i tvivl om, at klubben vil fortsætte sin succes, selvom han smutter.Læs hele nyheden her
Skrevet af United2008
Jeg håber, at han stopper! Manden er et geni, og har ført City, desværre, til mange trofæer. ETH æraen begynder når hans læremester, Pep, finder en anden liga at ødelægge.
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Skrevet af Fali
Som om han er den første der førte den strategi.... Det er jo netop den strategi med at føre klubben til tops og pege og købe alverdens bedste spillere til uanset hvilken prisskilt de har.... ligesom sine 8 forgængere....
Skrevet af Slettet(142135221312)
Så mangler han kun at tage tøjlerne i Psg og vise hans geni streger der! Så har han gjort det som så mange andre managers har. Ført en lille klub op i toppen:D Haha come on..Tag en udfordring Pep!
Skrevet af LØMBØ
Fali - Kig nu lidt på hvad de andre hold bruger af penge og fortæl mig hvorfor de andre ikke vinder PL hvert år.
Citys ledelse er sindssygt dygtig og det samme er Pep.
Her er City bare et skridt foran de andre.
Skrevet af Freja1967
Hvad er ETH??
Skrevet af The Arsenal fc
“ Jeg håber, at han stopper! Manden er et geni, og har ført City, desværre, til mange trofæer. ETH æraen begynder når hans læremester, Pep, finder en anden liga at ødelægge. “

Sååå deeeet
Skrevet af Lollywood
Erik ten Hag
Altså burde det stå EtH lol
Skrevet af Et tu, Brute?
Eth er Erik Ten Hagen. Guardiola stopper i klubben hvis de ender sæsonen med at vinde CL. Det er mit bud.
Skrevet af Slemigen
Håber også han stopper, så vi andre snart kan komme til fadet :D
Folk der tror det han har lavet i city er nemt, er helt fra den. En stor pengepung er ikke nødvendigvis lig med godt spil. Tag det fra en Chelsea fan
Chelsea FC
Skrevet af LurenDrejer
En masse uvidende propaganda kommentarer om pep, fra folk som intet aner om at få er hold til at præstere… Komisk når folk sviner pep, manden er med afstand verdens bedste træner.
Skrevet af mholmm
Jeg håber inderligt som Liverpool fan at han får lyst til en ny udfordring.

Ja, han har haft en verdens største pengepunge så materialet har selvfølgelig været i orden. Men man kan nævne mange klubber der har brugt lige så meget eller tæt på, som intet har fået noget ud af de dyre investeringer. Man kan vel bage tage bysbørnene som eksempel.

Man må bare tage hatten af for hans tilgang til spillet og hans formåen med at få trupper til at præstere på ypperste niveau. Selv med mange egoer i truppen.
Skrevet af bl4zt3r
Jeg håber at vi kan beholde Pep, og at han kan holde gejsten oppe!

- og nej, det bliver ikke en ETH-æra bagefter..., det hverken håber eller tror jeg på. Det er for mange trænere som er mindst lige så gode som ETH.
Skrevet af TheMercySeat
Kan godt forstå hvis Pep stopper næste sommer. Newcastle bider ham i røven…
I’ll Never Walk Alone
Skrevet af Wise1964
Imponerende at nogen fortsat sætter tvivl ved Peps kvaliteter … prøve et midterhold eller bundhold, hvorfor søren skulle han da spilde tiden på det når alle topklubberne ville tage imod ham med åbne arme

Pep står for underholdende fodbold, er ikke en hyklerisk hystade på sidelinjen og repræsenterer en lang række gode menneskelige værdier … så det giver vel fint mening at det mørke online landskab forsøger at tale det ned
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af morten_bo
En masse uvidende propaganda kommentarer om pep, fra folk som intet aner om at få er hold til at præstere… Komisk når folk sviner pep, manden er med afstand verdens bedste træner.

Små slag @Lurendrejer ;) Den virkelige prøve for enhver manager, må vel være at overgå forventningerne med et begrænset spillermateriale? Jeg kan ikke se, at Pep´s meritter svarer til så meget andet end at Verstappen vinder med den bedste bil. Men selvfølgelig kan man stadig ødelægge et godt hold - og det er Pep god til at undgå, må man sige.
Brøndby, Landsholdet
Skrevet af SådanKammerat
@mholmm

Der er mange, der kan lære noget om respekt fra en som dig.
Skrevet af Taco mix
Jeg håber, at han stopper! Manden er et geni, og har ført City, desværre, til mange trofæer.


Hvilke trofæer har Guardiola vundet med City, som ingen andre har? Jeg spørger oprigtigt.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af langtfraliverpool
Efter min mening den bedste manager ligaen har set. Og det siger jeg som Gunner fan. Wenger var den mest banebrydende (og holder den mest ikoniske præstation i form af sæsonen uden nederlag) og Ferguson vandt mere, men de hold spillede ikke på samme niveau eller lige så flot City har gjort under Pep.
gunner since 94’
Skrevet af haraltidret
Pep Guardiola har været med afstand bedste træner i verden i de sidste godt 15 år. Så at der stadig findes folk derude der ikke forstår og anerkender hans kvaliteter er for mig en gåde. Der findes vel næppe nogen træner der har en mere tydelig og mere succesfuld fodboldfilosofi end Guardiola. Så hvis han forlader City efter denne sæson, så vil det være et kæmpe tab for klubben får svært ved at kompensere for. At kunne bruge mange penge på nye spillere er bestemt ikke ensbetydende med succes. Der behøver vi bare at kigge mod naboerne Man Utd, der vel har brugt flere penge på spillere end City over de seneste 10 år, men slet ikke fået den samme sportslige succes ud af det.
Skrevet af Fali
LØMBØ@ Det hans forgængere jeg nævner og ikke de andres hold...
annonce
0