Snak

Mere indhold efter annoncen
STOP NU DEN GAMLE DRAMAQUEENAGTIGE PRIMADONNA
En bog om sit tuderi. Jesus Christ...Suk!
Orker ikke mere af Per Winds selvforherligelse og egoisme-syn. Du havde et ekstremt fedt job kammerat. Firmaet beholdt dig endda længe. Du fik penge og oplevelser andre kun drømmer om på hele vejen. Du blev sagt op som milliarder andre lønmodtagere. That´s it!! Stop dit piveri og tag en tudekiks, vær taknemlig og nyd slutningen af dit liv i stedet for at hige efter endnu mere opmærksomhed.
Forza (til info Per W, så betyder det fremad - ikke bagud)
Ja Celtic m.m. Alle har en mere eller mindre positiv vinkel på livet!
Ikke alle FC fans er Zanka fans kan jeg love dig. Men der er vi nok mere i sportsafdelingen end i attitudeafdelingen...
.
Amen altså come om venner - det er en top professionel klub det her - og har man ansatte som ikke længere lever op til de høje krav så fyres man. Og sådan er det - videre. Der er jo intet personligt i det. Kunne der have været mere finesse? Ja sikkert. Men slut. Ingen over klubben. Derudover var Wind top arrogant - har mødt flere gange. Tag en kiks!

Hilsen en der holder med Brøndby.
Je, inaleta maana yoyote?
JakobFC.
Det er så meget spot on. Den lille mand blev børnefornærmet da han endte på bænken under Ståle og har kun tænkt hævn derefter. Fatter ikke hvem der ansatte ham i bestyrelsen, han har absolut ingen kompetance til at sidde i den position. Klubhjerte har han også (op til flere gange) vist han ikke besidder noget af.. Han er en kæmpe klaphat i mine øjne
Siger manden der ynder at lave jokes med mennesker på bistandshjælp.


Nu har jeg heller aldrig påstået at være et godt menneske.

Og hvis det er på vegne af de “Brøndby fans” der tog til Tyskland for at slås du er indigneret, så fred være med det. Jeg har intet imod folk på bistand/understøttelse. Jeg har temmelig meget imod folk der smadret byer og andre mennesker. Jeg kan så forstå at du mener de skal sammenlignes med folk i ledende stillinger der opsiger andre i deres jobfunktion. Der er vi nok lidt forskellige, trods alt.

Men hver sin mening. Ironien er dog til at overse.
Silkeborg IF
Så kan der vist ikke koges mere suppe på den historie..
Det er noget af en stråmand du serverer der SotD.

Jeg reagerer udelukkende på den udskamning af folk på bistandshjælp, som du åbenbart finder morsom.
Kvist er lige så ringe person som fodboldspiller.


Få dog lidt ilt til hjernen....William Kvist var en ganske god fodboldspiller, som andre oppe i tråden har skrevet...meget fint CV...8 danske mesterskaber, premier league og bundesligaen, 80+ landskampe

Per Wind skal måske opdage, at han ikke er centrum i denne verden. Han er ikke den første eller sidste, der er blevet fyret via SMS.

Nu er jeg ikke helt inde i hvorfor han blev fyret men en målmandstræner på 60+ er måske ikke det mest smarte...Per Wind var en helt fin målmand. Jeg kan faktisk svagt huske ham som aktiv...men måske han ideer var blevet lidt out-dated?

Målmandstræner: "Målmand, du skal gøre sådan og sådan"....målmand" "jeg forstår ikke helt hvad det er du ønsker jeg skal gøre. kan du vise mig det?" Målmandstræner: "Nej for hvis jeg gjorde det ville jeg tisse og skide i voksenbleen på samme tid"

Spøg til side

Det er en ledelses ret at fyre en medarbejder, hvis de ønsker forandring. Om måden det skete på er i orden, rent moralsk, kan diskuteres...men selvom det var foregået på den "rigtige" måde så var han nok blevet fyret alligevel
annonce