Snak

Mere indhold efter annoncen
Perez for helvede..køb nu Drogba - andre behøver i ikke. Han alene ville kunne give Jer mesterskabet tilbage.
Drobga Rockz
Chino: Jeg kan ikke se hvad det har med Wenger at gøre. Men udover det så kan man ikke måle en Manager ud fra de trofæer han har vundet. En Manager præstationer bør vurderes i forhold til de midler der bliver brugt kontra resultaterne der skabes.
Kun 2 af de pokaler Mourinho vandt havde en reel betydning resten betragtes reelt som ligegyldige. Det lykkes ham iøvrigt ikke at vinde ligaen i sin sidste fulde sæson.

Wenger har formået at holde Arsenal i top 4 hver eneste sæson siden han trådte til, for meget få midler, og dags dato er situationen den at Arsenal ligger side om side med Chelsea på trods af en kæmpe forskel på de midler der er brugt på at skabe holdene. Det er en meget større præstation end at vinde mesterskabet 2 gange efter at have spenderet langt mere end nogen konkurrenter (og noget andet hold i verdenen i den periode).
SaMaEl79: Chelsea var i finalen i 2008 under ledelse af Avram Grant hvor de tabte til Manchester United.

Hvis du mener at det overgår hvad man kan forvente af et hold til de penge så er der vel ingen vej uden om at konkluderer at Avram Grant er en fantastisk træner ...

Kun 2 af de pokaler han vandt havde en reel betydning, og det var ikke mere end hvad man kunne forvente af et hold der har brugt mange gange mere end nogen anden konkurrent.

Han skred ikke, og han udtalte selv tidligere at den eneste måde han ville forlade Chelsea på var ved at han blev fyret eller at de ikke valgte at forlænge hans kontrakt i 2010. Men efter en række knap så imponerende resultater og en hyggelig snak med de høje herre blev der enighed om at ophæve samarbejdet (en pæn måde at skilles uden at kalde det hvad det reelt er).
Det er meget nærliggende at sammenligne med en manager du har kendskab til.

Jeg synes det må være trist at sidde og juble over at Wenger har formået at holde Arsenal i top 4 i hele sin regeringstid for få midler, når klubben har mange flere penge at gøre godt med. Man burde reelt have været i stand til at give Manchester United og Chelsea lidt større konkurrence de senere år end tilfældet har været.

Nok ligger Chelsea og Arsenal side om side i øjeblikket, men mon ikke at det alligevel ender som det plejer, nemlig med Wengers drenge haltende mindst 10 point efter de bedste. Jeg tror det.

Ifht. Mourinho er det absolut ikke nogen nem opgave at komme som ny træner fra en andenrangs liga og tøjle en flok store egoer og få dem spillet sammen fra dag et i verdens stærkeste liga. Mou tabte vist kun én eneste ligakamp i sin første Chelsea-sæson, det er da imponerende! Argumentet med at det var forventeligt pga. de mange penge han havde til rådighed er for letkøbt. Jeg tror heller ikke Roman har været nem at arbejde sammen med i begyndelsen, og Mou har næppe været inde over alle indkøb.
Mourinho er Capello om igen - efter at havde set Barcelona kampen var det desværre helt tydeligt - Foldboldkyniker af den værste mulige skuffe -
I mod Barcelona kom det til sin tydelighed når man stiller så defensivt op og når man så ovnikøbet kommer bagud så tidligt bliver taktikken udstillet totalt - intet modsvar fra + 3 Milliarder kr. truppen - Det hjælper jo så ikke meget at man har en doven franksmand der står og klør sig i røven!.
- "Ja" ! holdet kan til tider score mange mål men det skyldes enkeltmands præstationer, som sidste år
Jeg mangler endnu at se at Mourinho´s fodboldfilosi og hans velkendte store analytiske forarbejde er vejen frem for Real Madrid.
Hans tilhænger vil postulere at hans hold til tider har scoret mange mål - men i London blev der sunget boring - boring Chelsea i mod, back 2 back, mester... for sagen er den at han spillede også kedeligt i Porto, Han spillede kedeligt i Inter og han spiller desværre også kedeligt i Real Madrid - Forskellen er bare for Fodboldens selvudnævnte Messias at i Spanien for man langt kortere snor og når Capello blev mester og røg i 2 omgange så går det ikke bedre her. Mourinho er røget på porten inden næste sommer!Det er sgu for dumt at begynde at snakke om El Clasico og Real Madrids kampe i denne sæson, når man ikke har fulgt med, for så ville du ikke skrive som du gør. Tosse.

Real Madrid stillede bestemt ikke defensivt op imod Barcelona, tværtimod overvurderede man måske egne evner og stod med for mange offensive folk.

At Mourinho skulle spille kedeligt er heldigvis en subjektiv sag. Jeg er ikke enig. Jeg har altid været rigtig godt underholdt. Vi kan ikke alle komme i bukserne over Barcelonas spil.


@ chino
Nej jeg følger absolut ikke med og har kun boet 4 år i Spanien, læst Marca, AS, El Deportivo Mundo, Sport i mange år på nettet og har kun fulgt Real siden tiden med La Quinta del Buitre og Milan Jankovic ..."Jammen jeg ved godt at de navne ikke siger dig noget min ven" så skal vi ikke lade være med at kaste med mudder bare fordi vi ikke er enig.....

Sagen er at :

De breder jo slet ikke spillet ud og aflevere udelukkende fremad i mens deres midtbane ikke skubber op. Der har sat f.eks sat 2 mand der kun skal erobre med henblik på hurtigt kontra, hvilket alligevel ikke fungere når man kun har en angriber der søger tilbage i banen!!! Det syntes du ikke er defensivt Chino ? De er bare andre spillere i Madrid men jo Manden spiller ultra taktisk og kommer aldrig til at spille smukt fodbold selv om han også her har matrialet til det....

hva har du røget alca ?
min venstre genital på at de ikke fyrer mourinho til sommer
uha han har tabt 1 kamp til barcelona hvor hele holdet var lort desværre ..

oh btw. du en shitty fan no offense ..... eller ;) ?
nå ja llorente til januar ja tak !
annonce