Snak

Mere indhold efter annoncen

Peter Bonde er ny cheftræner i Næstved

søn 30. maj 2021

Tidligere assistenttræner på landsholdet Peter Bonde bliver ny cheftræner hos Næstved, hvor han får Ulrik Balling som assistenttræner. Læs hele nyheden her
Det er sgu klasse. Helt tilbage til rødderne efter de møg-tyskere som smadrede det hele.
FC Bayern München - siden 1981 Næstved Boldklub - siden 1978 .
Håbløst. Bonde er en flink aldrende herre, men en elendig cheftræner.
Det lyder som et godt mix, få så hentet Karsten Jensen og Anders Clausen tilbage som angrebstrænere så ser det spændende ud
Os ,i NFC, sidder med popcorn og iagttager, hvordan Næstved enten får renæssance eller destruerer sig selv. Det er noget af et bet, hvorvidt Bonde får succes eller ej. Helt subjektivt mener jeg, at han er enormt faglig dygtig, men måske halter lidt i det moderne delta, som Anden Division er.
Næstved får da i hvert fald divisionernes største garn på bænken.
Har aldrig rigtigt set Peter Bonde som andet en hyggeonkel til at nurse spillerne under Morten Olsen. Interessant, hvad han kan som træner.
Skøn nyhed, skønne folk, håber det bliver en succes. Vi ved i hvert fald de er grønne og vil det bedste for Næver.
sjoevold: vi er græsk katolske over hvad "os i Nfc, Claus Meyer og popcorn tænker
Sådan Næstved !
Det ligner et rigtigt eventyr, tilbage til rødderne med en af de allerstørste i klubbens historie.
Tillykke til begge parter.
kimjen
Grøn af Misundelse: Jeg ved godt, at næstvedboere ikke deler mindset med os i Nyk F. Vi tænker jo i 1. division i den nye sæson. I tænker vel stadig overlevelse i 2. division? :) Nej spøg til side. Nok lidt for tidligt med en gang god lir. God dag og held og lykke. Jeg ser gerne frem til nogle lokalbrag i fremtiden, så ønsker jer det bedste!
Sjoevold - Hvad står CM Arena egentlig for? Da vel ikke Claus Meyer Arena? Jeg spørger af ren nysgerrighed og fordi det er et pudsigt navn til stadion.
annonce