Snak

Mere indhold efter annoncen

Peter Bonde er ny cheftræner i Næstved

Skrevet af bold
søn 30. maj 2021

Tidligere assistenttræner på landsholdet Peter Bonde bliver ny cheftræner hos Næstved, hvor han får Ulrik Balling som assistenttræner. Læs hele nyheden her
Skrevet af ForSatan
Det er sgu klasse. Helt tilbage til rødderne efter de møg-tyskere som smadrede det hele.
FC Bayern München - siden 1981 Næstved Boldklub - siden 1978 .
Skrevet af Slettet(061729220407)
Håbløst. Bonde er en flink aldrende herre, men en elendig cheftræner.
Skrevet af Grøn af misundelse
Det lyder som et godt mix, få så hentet Karsten Jensen og Anders Clausen tilbage som angrebstrænere så ser det spændende ud
Skrevet af Sjoevold
Os ,i NFC, sidder med popcorn og iagttager, hvordan Næstved enten får renæssance eller destruerer sig selv. Det er noget af et bet, hvorvidt Bonde får succes eller ej. Helt subjektivt mener jeg, at han er enormt faglig dygtig, men måske halter lidt i det moderne delta, som Anden Division er.
Skrevet af Jakobsen86
Næstved får da i hvert fald divisionernes største garn på bænken.
Har aldrig rigtigt set Peter Bonde som andet en hyggeonkel til at nurse spillerne under Morten Olsen. Interessant, hvad han kan som træner.
Skrevet af Næver
Skøn nyhed, skønne folk, håber det bliver en succes. Vi ved i hvert fald de er grønne og vil det bedste for Næver.
Skrevet af Grøn af misundelse
sjoevold: vi er græsk katolske over hvad "os i Nfc, Claus Meyer og popcorn tænker
Skrevet af kimjen
Sådan Næstved !
Det ligner et rigtigt eventyr, tilbage til rødderne med en af de allerstørste i klubbens historie.
Tillykke til begge parter.
kimjen
Skrevet af Sjoevold
Grøn af Misundelse: Jeg ved godt, at næstvedboere ikke deler mindset med os i Nyk F. Vi tænker jo i 1. division i den nye sæson. I tænker vel stadig overlevelse i 2. division? :) Nej spøg til side. Nok lidt for tidligt med en gang god lir. God dag og held og lykke. Jeg ser gerne frem til nogle lokalbrag i fremtiden, så ønsker jer det bedste!
Skrevet af Guars
Sjoevold - Hvad står CM Arena egentlig for? Da vel ikke Claus Meyer Arena? Jeg spørger af ren nysgerrighed og fordi det er et pudsigt navn til stadion.
Skrevet af kampito
Jeg kan huske sidst Peter Bonde var i som træner for Næstved i bunden af Superligaen, i en periode var hård ramt af skader, her satte Bonde sig selv ind på midtbanen i en kamp… ;-)
AK1978
Skrevet af Cerezo
Ren nostalgi med Bonde tilbage som Næstved-træner. Husker stadig holdet fra starthalvfemserne og nogle af profilerne fra dengang: Ivan Nielsen, Mark Strudal, Alex Nielsen, Søren Juel, Frank Hougaard, Nicolai Wael, Michael Nonbo og Carsten V. Jensen. De var jo bl.a. i pokalfinalen mod Brøndby i 1994.
Skrevet af bmp77
@Guars
Stadion sponsor er firmaet CM Supply

PS - før det, var det ENELCO Arena (stort lokalt el-firma)
Og før det var det vist Scandic Arena

Lokalt hedder det dog stadig Nykøbing Falster Idrætspark
Skrevet af Raildoctor
I 1980 fik Bonde også en hovedrolle, da han bragte Næstved i front i guldkampen mod KB…… desværre lykkedes missionen ikke, da baronen saglig Aabech udlignede et par minutter før slutfløjtet ….
Skrevet af panoz
Jeg har engang lånt Peter Bondes Jethro Tull plader.
Hej
Skrevet af Allan Loe
Vidunderlig bonus-info :) Giver helt nye nuancer til mit billede af manden... Hvad var/er jeres relation om man må spørge?
Skrevet af Raildoctor
Er Næstved-knægt - Havde ham også som geografilærer, hvor jeg fik lært en masse engelske bynavne, når vi quizzede - Der kunne hentes inspiration i de 4 engelske divisioner - dog var det nogle fælder med London-klubber og f.eks. Aston Villa som jo er en Birmingham-klub…
Skrevet af panoz
@Allan Loe Jep det må du gerne spørge om. Det er faktisk rigtigt. Mine forældre hang ud med ham engang imellem. En dag opsnappede jeg at han var glad for Jethro Tull og så lånte jeg 5-6 album af ham, originale 180grams vinyler. Han fik dem først tilbage efter nogle år, da han havde glemt alt om dem.
Hej
annonce
0