Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg vil da istedet kalde alle dem der støtter og forsvarer, at 6500 migrantarbejdere skal dø for at bygge stadions racister istedet.
Miderne i Steve´s hjerne har vist ædt sig igennem det meste.
Knæskaller knaser kakofonisk
Under ansvar overfor det kærlige parnas holm. Folk har vel ikke sat sig ind i hvilken sammenhæng udtalelsen faldt. Bold.dk endnu mindre.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Det godt, Infantino bare liiiige kan gå på bold.dk, og finde ud af hvordan landet ligger!

Og så gik man og troede det var svært!?
@ Steve

Hvis dit første indlæg var Ironi, ja så var det desværre svært at tyde, specielt i disse dage på internettet.

Hvis ikke, så forstår jeg intet af dit modsvar og hvad du vil frem til.
@Sebos

Han behøver skam ikke at gå på bold.dk. Han kan bare gå ind på internettet om det er i england eller tyskland og læse reaktionerne på hans udtalelser.
Det virker faktisk til, han slet ikke har brug for internettet.

Selvom der er flere herinde der formulere deres indlæg som om, at han tjekket bold.dk hver aften inden sengetid.
@Sebos

Næh han har nok ikke brug for internettet da han i sidste ende virker til at være ligeglad med hvad fodboldverdenen i vores del af verdenen synes om dette fantastiske arrangement de har stablet på benene.

Selvom der er flere herinde der formulere deres indlæg som om, at han tjekket bold.dk hver aften inden sengetid.

Så dit kritikpunkt går på at fodboldinteressrede debattere dette i det debatforum omhandlende fodbold? Tror næppe at nogen har en naiv tro om at Infantino læser med, hvilket er et eller andet mærkeligt scenarie du har stillet op.
Men uden kritik og debat så sker der jo ikke end skid, om det er fodbold, politik eller noget helt andet.

Dit indlæg giver jo ikke nogen mening, da du baserer det på en præmis om at brugerne tror at Infantino læser med.
Jeg tro helt ærligt ikke på han selv tro på det som han sagde, men at pengepung kan bliver en hele del tunger ved at siger det, det er lidt det samme at købe en Bowlingkugle til konen som ikke spiller bowling for at man selv kan bruge den.
Jeg vil kun se kampe med Danmark i da man jo er landsholds fans, og så må vi se hvor mange kampe jeg skal se håber på 7 men tro på 5
Alle elsker FIFA. Alle elsker fjernsyn. Alle elsker Qatar. Sådan ser det i hvert fald ud, når jeg kigger kommentarsporene angående VM igennem. Der er i hvert fald mange, der har stærke holdninger omkring dette stævne og derfor i hvert fald kun vil se deres eget landshold. Hvad kan jeg bruge stærke holdninger til, hvis der alligevel sluges af fadet? Jeg forstår ikke, hvis nogen overhovedet vil se på det shitshow. Og så alligevel…. Farcer kan noget for nogen.
annonce