Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Balder24
Ind med Bo Henriksen. Der skal noget energi ind i det hold
Skrevet af sterhard
Møller har tillid til, at Hjulmand kan bygge på. Han burde kunne indse, at der skal samles op. Hvis han mener, at KH kan det, er det logisk at give ham et par år til at finde en formel, som styrker holdet. Ligeledes at tilføre friskt blod. Alt for meget afhænger af 4-5 spillere, hvor der denne gang reelt kun var AC, som leverede i alle tre kampe. Enig i, at Hareide formede dette hold, Hjulmand udnyttede momentum i starten, men det er mu, han har noget at bevise.
Skrevet af kisum18
Til alle jer kloge hoveder: Hvem er en bedre egnet landstræner end Kasper Hjulmand, og det skal selvfølgelig være realistisk? ;)
Bo Svensson og Thomas Frank er begge 100% urealistiske... Deres klubber vil nok ikke af med deres succestrænere.

Så er der folk som Niels Frederiksen og Jess Thorup, og andre udenlandske på deres niveau.
Hjulmand er vores klart bedste mulighed, lige nu og her.
Skrevet af weeman05
Møller er til grin, DK mangler en træner der kan sætte sig i respekt overfor spillerne! Det kommer Hjulmand aldrig i nærheden af
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af weeman05
Hvem ringer til Hareide??
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af gismo2011
kisum18

Hvem er det lige nu der er et kloge hoved, du mener ikke folk må havde deres egen mening. Når den mening er at Hjulmand skal ud af vagten og det kan ikke gå hurtig nok. Men at din mening er den rigtige.

Når et hold er i modgang og ikke kan få spillet til at hænge sammen, er det på det tidspunkt man finder ud af om man har en god træner. Og det viste det her WM at det Danske landshold ikke har en god træner. Vi havde et godt EM men som mange skriver var det med et hold Hareide havde bygget op, og som red på den bølge han havde bygget op. Lige siden har vi set hvad Hjulmand har kunne som træner, og det har været skræmmende så dårlig han har været til at sætte det hold op til dette WM. Også selvom at han har haft 1 år til at forberede sig i
Skrevet af fetaehhgodt
Capellas været et et godt bud.

Undrer mig han sagde ja til FCM som ikke ligefrem har de type spillere han foretrækker. Men syntes da at have set en udvikling i mere boldfast og mere pasningsikker spillestil.
Fra førhen hvor det mest handlede om kun defensiv og dødbolde. Læs meget lidt underholdende spillestil.

Da han var træner for U21 holdet var jeg lidt skeptisk overfor ham de første kampe. Men han forvandlede den U21 årgang til en af de bedste af ellers en stribe succesfulde U21 årgange efter min mening.
Førhen ja flot at de gang på gang suverænt kvalificerede sig til U21. Men var altid sådan når de mødte et af de helt store nationer som også var kommet til slutrunden så, så man niveau forskel. De var bare et niveau over Danmark.
Men ved slutrunden med Capellas der så man for første gang et dansk U21 hold der ikke bare kunne spille op imod men i perioder var bedre end de helt store. Feks kun utur Danmark ikke gik videre til de senere U21 EM vindere Tyskland.
Så han kan noget ! Og har den fodboldfilosofi som vi burde tilstræbe med erfaring fra Barcelona ungdoms hold.

Men når det er sagt så skal der nok ikke ny landstræner pt.
Jo var totalt elendigt ved dette VM. Men hvor fejlen ligger vil jeg ikke gøre mig klog på.
Men træning og optakt her i VM lejren der har jeg en mistanke om noget ikke er optimalt. Så det i øvrigt også i VM lejren i Rusland.
Et landshold der op til begge VM spillede godt men efter den her samling dårligt nok kunne udføre de mest simle afleveringer.
Sådan var det under VM i Rusland ( hvem husker ikke Sisto ?) og sådan også denne gang.
Det team der har ansvar for at bygge spillerne op her ved VM samlingen dem burde der kigges nærmere på.
For hvad træner de ?
En masse konditionstræning ?
Mener de har brug for en masse simple tekniske øvelser med bold.
For det i hvertfald været deres problem nu ved 2 VM samlinger.
Og ved godt at en landstræner og hans team ikke kan udvikle spillere teknisk på den korte tid de har dem under samlingerne.
Men er alligevel pudsigt at de kan blive så rustne under VM samlingerne.
Alt træning som feks konditionstræning og fysisk træning burde foregå med hvor en bold også var includeret. Så man træner flere ting samtidigt.

Ps Hjulmand nok fo skabt gode resulter her fremover. En let kvalifikation gruppe og så har vi et EM hvor masser af danske roligans let kan komme til og støtte dem.
Det betyder utroligt meget og måske mest af årsagen fra et succesfuldt EM kontra den totale fiasko nu her i Qatar.

Men håber da på et tidspunkt der kommer en ny landstræner. Vil ikke bryde mig om hvis Hjulmand som en anden Morten Olsen skulle sidde der i mange år. Det ikke sundt og optimalt for at få Danmark til at rykke sig det lille men svære skridt til at blive en fodboldnation der kan måle sig med de bedste.
Og der gerne set en feks Cappelas.
Måske efter EM 2024 hvor Hjulmand forhåbenligt har fået succes med vores landshold.


Skrevet af Tory
Allerede i forbindelse med udtagelsen, da der blev talt om relationer, fælleskab og om at have det godt sammen, blev man bekymret for, at hjulmand forsøgte at legitimere udtagelse af spillere ude af form, enten på grund af skader eller reservestatus på deres klubhold. Allerede der begyndte det at ligne en gentagelse af Mortens Olsens fadæse fra 2010.
Skrevet af Slettet(500807230702)
de skulle meget gerne fyres begge to
Skrevet af Steve Highway-61
Eventyret er slut ligeså pludseligt som det begyndte. Ingen grund til at uddele skyld. Det er bare slut og vi slog det selv ihjel. Med kindness. Best of intentions. Det kommer i bølger som de siger og nu er vandet væk. Kan ikke genskabes.

You killed him, Emily.
With the best of intentions, of course.
You killed him with kindness.
You´re a do-gooder.
Your hand goes out in charity.

Mandy P i hans all time bedste scene.

De sande djævle er dem der vil redde verden og smadrer alt på deres vej. Corona. Ukraine. Qatar.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af EisernUnion!
Hjule må gerne blive for min skyld. Kvalifikationen var mildt sagt imponerende (omend med færre skader og skavanker end på det seneste) og Nations League har for mig også leveret. Ingen undskyld for de sidste tre kampe. Ingen anelse hvor gnisten blev af og hvorfor ingen kæmpede men der må være mere i dét hold og den træner.

På en dag som i dag gider jeg sku ikke være pessimist. Det værst tænkelige er allerede sket. Nu må det være fremad. EM ligger lige om hjørnet og dér kommer vi til at kunne høres på stadion i modsætning til Qatar!
Skrevet af Flad 4-4-2
Det siger meget om Peter Møllers manglende evner, at han kommer med den udmelding så hurtigt. Røgen har endnu ikke lagt sig, og ingen kan svare på, hvad der egentlig gik galt. Så er det ikke tiden til at frede nogen.

Han kan vel heller ikke vide, hvad spillertruppen synes. Hvis der ikke i truppen er tillid til Hjulmand, giver det ingen mening, at DBU skal insistere på, at han skal fortsætte. De kan jo ikke skaffe en flok nye spillere. Og hvorfor skulle truppen overhovedet have tillid til Hjulmand efter dette? Det virker højst usandsynligt, uanset hvad der bliver sagt lige nu.
Skrevet af HelleDusseDa
Det er så tåkrummende at frede en træner så hurtigt... Tilsyneladende skal der ikke evalueres på hvad der gik galt eller hvordan? Hjulmand/Wieghorst konstellationen spillede fallit ved denne slutrunde og DBU skal da som det mindste finde ud af hvorfor...Og hvis alle tegn peger på Hjulmand jamen så må man tage en beslutning om det stadigvæk er vejen frem...I stedet har man fredet en træner der måske slet ikke fortjener det. Helt skørt.
Skrevet af rolig
rystende at han /og spillerne ikke formår at tænde ild i øjnene ved et vm. så tamt det hele. man kan have en dårlig dag , men man kan ikke forsvare , at man ikke kæmper som en besat
Skrevet af Jmd
Selvfølgelig skal han da ikke fyres! Spænd nu lige hjelmen alle jer, som straks taler om fyring efter denne slutrunde.
- ja, Hjulmand og spillerne har på ingen måde levet op til folkets og egne forventninger.
Men de har trods alt gennem de sidste år leveret på allerhøjeste hylde i alle turneringer og kvalifikationerne.
Der kan kun tales om fyring, hvis spillerne har mistet tilliden til ham, men det tror jeg dog ikke er tilfældet.
Skrevet af pendlermilton
Ny træner, kan kun ride på en succes, har ingen ide til hvad han skal gøre når det bliver svært.
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
Skrevet af Motown
Selvfølgelig freder Møller, Hjulmand.. Det var jo Møllers opfindelse at gøre Hjulmand til landstræner og samtidig smide en meget succesfuld Hareide på porten.
Dermed ville det jo være at spille fallit for Møller, hvis han fyrer Hjulmand..
Skrevet af Pjotr
Woke-segmentet har jo bare fået det som de gerne ville have det - Danmark mødte ikke op i Qatar.

Det er ikke kun den woke træner og spillere, men også de woke journalister og de woke fans der har en andel heri. Stop nu med at lege politikere og koncentrer jer om det job I har. Det her er et skoleeksempel i hvad wokeness bringer med sig - ikke kun i fodbold.
Skrevet af Geddar , moderator
"Hareide 40 kampe 5 nederlag" og 20 sejre.
Hjulmand 37 kampe 12 nederlag" og 23 sejre.

Sløjt, Nande.

https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Docmartensen
Man skal jo have sand i hovedet for at råbe på trænerfyring efter det vi har set det sidste halvandet år

Hvem skulle nogensinde kunne have gjort det bedre?

Hvilke større trænerkapaciteter har vi, der kan træde i Kaspers fodspor?
Skulle T Frank stoppe eventyret i Brentford og overtage?
Og hvem siger at det kan blive bare en my bedre?

Se på nationer som Tyskland, Argentina, Belgien, Mexico mv som også har kæmpet med tingene.

Der er tale om 3 knald eller fald kampe. Vi leverede ikke. Shit happens.

Det må vi komme videre fra og så bygge videre på det der er støbt de sidste 1,5 år, snarere end at rive det hele ned og starte forfra med en anden, som vi ikke aner hvor fod/dårlig viser sig at være.

Kvaliteten er skabt af kontinuerligt arbejde og som en akkumuleret sum over længere tid, ikke som vredesudbrud fra Graversen/Tøfting lignende typer, der ikke kan styre temperamentet og som konkurrerer i hvem der kan komme hurtigst i det røde felt og træffe irrationelle beslutninger.
Tilhænger af FCN siden det hed Farum BK og foregik i 1. Div.
annonce
0