Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af PaseoDeLaCastellana
Samme venne-mentalitet der bragte os til den her fiasko. Fy for fanden.
Din holdning er en mink, og jeg er Mette Frederiksen
Skrevet af Freja1967
Der er et par mænd, der tager ansvar : Peter Møller og Hjulmand, naturligvis.
De er jo afhængige af hinanden…
Hvorledes forklarer PM, at KH udtaler : jeg udtager kun spillere, der spiller konstant og er i kampform….

Frygteligt men : vi skal IKKE videre, vi skal hjem !!!

God juleferie til alle - og jeg mener det oprigtigt !!!!
Skrevet af Beggeben13
Gad vide om politik har en større “magtfaktor” i top sport end vi aner.
4 øverste nationer til seneste em, var nogenlunde synlige i forhold til deres coronahåndtering, vinderholdet ved seneste em, kunne vise lastbil på lastbil med “lig” i medierne.

Gad vide om danmark op til denne slutrunde ikke har fulgt “agendaen” nær så godt? Eller om tour sejren var betalingen som vi har fået i år for job well done???
Skrevet af miks
Han kan jo ikke levere så dårligt et resultat og så have en fremtid som landstræner. Det er jo til grin.
Skrevet af PaseoDeLaCastellana
Beggeben - what? 😂
Din holdning er en mink, og jeg er Mette Frederiksen
Skrevet af AaBager
Godt at høre, Hjulmand er uden sammenligning den bedste landstræner vi kan få. Han er med til at udvikle landsholdet, den forrige knap så meget. At man maler fanden på væggen på grund af tre dårlige kampe, siger mere om ens knap så indsigtsfulde fodboldforstand, end noget andet.

Det kunne hverken Billing, Højlund eller Daramy have ændret på. To af dem er jo knap nok gode nok til at spille for FCK.
Skrevet af TheUnitedWay
Hjulmand har nu tabt 4 ud af 6 gruppespil kampe, 1 uafgjort og 1 sejr. Så flot!

Jeg mener helt sikkert der må og skal findes en ny landstræner. Alt andet er til grin.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Lifetec
Forståeligt der er stor kritik af Hjulmand og landsholdet. Det er fuldt fortjent efter et ufatteligt ringe VM.
Jeg synes dog folk overreagerer totalt i denne tråd. Flertallet vil åbenbart have Hjulmand fyret. Mange af de samme folk fremhæver Hareide..... Til orientering skabte vi færre chancer (målt på xG) i VM gruppen i 2018. Hareide-fans mener det var en fantastisk slutrunde, selvom vi dengang skabte lige så lidt som i år, og var millimeter fra at ryge ud til Australien...
Åh, hvor er der frustrerende, at fodbold skal være så sort/hvidt. Den ene dag er alt fantastisk og den næste er alt galt. Det ville være ønskeligt hvis det danske fodboldpublikum ville øve sig i at se de store linjer og perspektiverne, fremfor øjebliksbilleder!
Vi har været i gennem et par år med offensiv fodbold og hvor opbakningen til landsholdet sjældent har været større, og så vil man fyre træneren på baggrund af 3 elendige kampe. Suk.
Skrevet af Docmartensen
@Theunitedway

Dit rationale har jo ingen gang på jord

Manden har vundet 23 kampe i sin tid som landstræner, hvoraf mange har været mod langt sværere modstandere end Tunesien og Australien, herunder 2 mod Frankrig i national League.

Dk var de næsthurtigste til at kvalificere sig til VM og endda med en historisk god målscore, ej at forglemme en semifinale til EM, som ligeså vel kunne være endt med avancement.

Så han kan jo godt træne, hjælpe holdet taktisk, sætte dem op til kamp og vinde.

Hans arbejde har flyttet os fra et defensivt udgangspunkt, til et offensivt og har rykket os fra 17-19. Pladsen på ranglisten, ind i det forjættede land som 10’er på verdensranglisten.

20 ud af 26 spillere i denne slutrundes bruttotrup har været i kampform og det er nært sagt umuligt at pege på en eller flere spillere som realistisk kunne have ændret noget ved at være udtaget, i stedet for de 26 der endte med at komme med. Kunne KH have skiftet anderledes ud undervejs? Sikkert. Havde det ændret stort ved at holdet kollektivt overhovedet ikke leverede? Næppe.

Vi har ikke vundet og det ansvar skal KH og truppen påtage sig, men at lukke øjnene for de sidste 1,5-2 års resultater for at slukke sin umiddelbare blodtørst over 3 dårlige kampe, det virker helt fuldstændig absurd kortsigtet og præmaturt.
Tilhænger af FCN siden det hed Farum BK og foregik i 1. Div.
Skrevet af Pep Guardiola
Den ene dag er alt fantastisk og den næste er alt galt. Det ville være ønskeligt hvis det danske fodboldpublikum ville øve sig i at se de store linjer og perspektiverne, fremfor øjebliksbilleder!


Ja, og ironisk nok er det netop de store linjer og perspektiver som Danmark, DBU og Morten Olsen arbejdede med som har gjort at vi har så dygtigt et landshold.

Nej, Hjulmand skal selvfølgelig ikke fyres. Hans EM og måden han med åbenhed har været central i at få gjort det danske landshold folkeligt og populært igen sikrer naturligvis længere snor. Det er ikke Palermos præsident der styrer DBU og Hjulmand har fortjent en chance mere.
Det sagt har han heller ikke flere skud i bæltet, en ligeså ringe indsats til næste EM og mon ikke det så er slut.
Skrevet af Geddar , moderator
Fuldstændigt enig, Lifetec. Men det har altid været hysterisk omkring landsholdet. Er der ting man kan kritisere Hjulmand for? Ja, absolut. Det var en totalt uacceptabel præstation ved slutrunden.

Men der er mange, der fremlægger kritikpunkterne som de mest åbenlyse fejl, og i øvrigt helt uden at forsøge sig med flere perspektiver. Et eksempel er snakken om formstærke spillere. Naturligvis kunne han have valgt et par andre spillere, men hvis man tror det er Daramy, Isaksen, Tengstedt og Invartsen, der ville være afgørende for vores præstationer, så kunne man jo prøve at se på nogle af de formstærke spillere, der rent faktisk er med. Leverede Andersen, Højbjerg, ASO, Nissen og Lindstrøm? Ikke rigtigt, hva!? Så hvordan skulle Ingvartsen og en Superliga-trio så være så afgørende som nogle fremstiller det?

Derudover lader der til at være en tendens til, at cherry picke, når man skal vurdere Hjulmand. Først er det kun slutrunder man skal vurdere på baggrund af. Når det så fremføres at der blev præsteret stort til sidste slutrunde, så begrænses det til gruppespillet....

Held og lykke med at komme på en træner, der bredt set kan få mere ud af holdet.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af MistGoose
Jeg har ikke nogle præferencer i forhold til hvorvidt Hjulmand skal fortsætte eller ej. Der er ting som taler både for og imod. Forhåbentlig udtager Hjulmand spillere i kampform fremadrettet- og sletter Dolbergs nummer.
Peter Møller må derimod gerne pakke sine ting og smutte langt, langt væk fra DBU. Jeg ser ikke DBU bevæge sig fremad så længe det båthorn ikke tør tage de svære beslutninger. Hvilket det ville være at fyre Hjulmand.


@Beggeben13
Ja, selvfølgelig. Guld til store slutrunder er bygget på lig og vennetjenester.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af SotD
Det er rendyrket idioti at snakke om at fyre en landstræner på baggrund af to dårlige VM kampe - Kampen mod Frankrig var jo ikke dårlig. Jo, hvis han havde hutlet sig vej til de øvrige resultater han har leveret, men faktum er jo at Danmark ALDRIG har sat 2-3 så gode kalenderår sammen som under Kasper Hjulmand - Nogensinde! End ikke i Sepps tid leverede vi så kontinuerligt godt, og dengang havde vi immervæk et landshold på en anderledes høj hylde.

Det er nogle alvorlige ridser i lakken på et fantastisk eftermæle for Hjulmand, hvis/når han engang vælger at prøve noget andet - men det er så også hvad det er. Ridser i lakken.

Ridser kan ruste og over tid blive et problem, men i sig selv er det ikke nok til at kassere bilen. Hjulmand skal på baggrund af helhedsbilledet af hans præstationer SELVFØLGELIG fortsætte og tage EM kvalifikationen med. Skulle den blive en skuffelse, så kan man jo overveje om man er nået til vejs ende - men jeg forestiller mig ærlig talt ikke at det er tilfældet.

Det virker som om mange brugere på bold.dk ikke fatter hvordan ting virker. Der er ellers RIGELIG med evidens for, at kontinuitet skaber succes snarere end den her Western-mentalitet som mange ønsker. Måske fordi man er opflasket med en luderklub der ikke forstår substansen af det de beskæftiger sig med. Who knows.

Man kan diskutere og dissekere de fejl som er begået - det tror jeg i øvrigt også DBU og særligt Hjulmand og Wieghorst kommer til at gøre. Jeg tror faktisk selvransagelse er en af deres spidskompetencer. Skulle man have udtaget truppen anderledes - måske - havde det givet os en anderledes slutrunde? Nej! Hvorfor? Ja, fordi vores største stjerner og selvskrevne startere ikke ramte niveauet.

Det nytter ikke noget at skrige efter O´Riley, Billing og Ingvartsen, når spillere som Eriksen, Højbjerg, ASO, Andersen, Nissen, Mæhle, Braithwaite, Lindstrøm og Bah ikke ramte deres niveau. Marginalspillerne kan selvfølgelig ikke flytte en VM slutrunde fra en gedigen fiasko, til en god slutrunde. Det er himmelråbende idioti og mangel på forståelse for selv de mest banale emner af sporten, at forvente andet end et temmelig sammenligneligt resultat. Folk skreg på Lindstrøm, som frelser - men intet output. Folk skreg på Bah som erstatning for Nissen, men han leverede endnu ringere. Brug nu Andersen i stedet for Kjær - og så leverer han den svageste defensive præstation i mands minde.

Holdet faldt sammen, ligesom de rejste sig sammen for halvandet år siden. Nu skal landstrænerteamet - uden trusler om fyring - hjem og få rettet op på den her katastrofe, og så må vi tage revanche i Tyskland om halvandet år.
Silkeborg IF
Skrevet af McNerdy
Det synes jeg også var tydeligt, at de ikke havde lyst til at være der.
De erfarne mødte slet ikke op og var anonyme.
Skrevet af Jussi
Haha, vi er simpelthen nået til det punkt, hvor vi efter 2 sløje kampe vil have Hjulmand på porten og Hareide tilbage.

Al respekt til sidstnævnte, men jeg tror vist lige man skal komme hans sidste tids ørkenvandringer og manglende offensive koncept i hu.

Tag nu lidt is på panikken, skru ned for hysteriet og desperationen. Og træk vejret.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Esbjerg - fan
Til EM red vi jo på bølgen efter episoden med Eriksen - alle holdt med DK og spillerne ville jo dø på banen for Eriksen.

Nu skulle Hjulmand så vise sit værd - han fejlede stort ved at udtage skadede spillere eller spillere uden kampform.
Skrevet af SotD
Hareide 40 kampe 5 nederlag
Hjulmand 37 kampe 12 nederlag

Vi hellere se resultat baseret fodbold end dag og nat fodbold.


Kasper Hjulmand har følgende statistik:
36 kampe, 22 sejre, 3 uafgjorte, 11 nederlag.
Point gennemsnit = 1,92 pts pr. kamp

Åge Hareide har følgende statistik:
40 kampe, 20 sejre, 15 uafgjorte, 5 nederlag
Point gennemsnit = 1,88 pts. pr. kamp

Kasper Hjulmand fører altså på resultater, selvom han lige har leveret en rædderlig slutrunde. Endda selvom han i langt højere grad har stået overfor stormagter som Belgien, Frankrig og England. 9 af de 36 kampe = 25% af alle kampe har været mod lige præcis de 3 modstandere.
Silkeborg IF
Skrevet af Ananas
Denne diskussion er et fint eksempel på samtiden. Vi vil ha’ det hele, og vi vil ha’ det nu. Hvis tingene ikke går vores vej, så skal det skiftes ud hurtigst muligt. Tålmodighed er en by i Rusland, og folk får en chance.
Jeg er heller ikke enig i alle hans disposioner, men det er for nemt at kalde på en fyring når resultatet ikke spiller.
Jeg tror at slutrunden har sat sig negativt i spillermentaliteten, hvilket så har vist sig på banen bagefter.
Personligt græder jeg ikke over vores deroute, da dette VM har været en moralsk miskmask, og PR katastrofe, som bare skulle overståes.
Chelsea FC👌
Skrevet af SotD
Åge Hareide førte holdet i en straffesparkskonkurrence mod de senere sølvvindere. Det er et meget større resultat end, hvad Hjulmand nogensinde har opnået.

Så et straffenederlag i en VM 1/8 finale er større end et nederlag i forlænget spilletid i en EM semifinale?
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Hjulmand har nu tabt 4 ud af 6 gruppespil kampe, 1 uafgjort og 1 sejr. Så flot!


Og vundet 2/3 knockoutkampe, og spillet den sidste uafgjort. Men det skal ikke med - fordi?

Portugal vandt mig bekendt heller ingen gruppekampe da de blev europamestre. Who gives an actual fuck nu?
Silkeborg IF
annonce
0