Snak

Mere indhold efter annoncen

Peter S: Godt tidspunkt at score på

lør 3. mar 2012
FC Nordsjælland var dominerende i første halvleg mod AGF. Derfor var det vigtigt for AGF, at de fik udlignet til 1-1 kort før pausen, siger holdets træner.

Læs hele nyheden her
Imodsætning til når det er et dårligt tidspunkt at score på?

Åhe en tumpet kommentar... hvornår fanden er det et dårligt tidspunkt at score på?
Til jer der ikke forstår det, så tror jeg, at Peter Sørensen mener, at det er et godt tidspunkt at score på, da det er lige inden pausen, og så kan spillerne tage et større håb og en vildere gejst med ned i omklædningsrummet. Det giver jo virkelig et boost af energi, når man scorer, og det var noget AGF virkelig havde brug for der. Så jeg tror, det er sådan I skal forstå Peter Sørensens udtalelse :)
"Medløberfan" af AGF siden 2000 "Medløberfan" af FC Barcelona side 2008
Så hvis de nu havde scoret efter 20 minutter havde det været et dårligt tidspunkt??

- det er en om´er...
Nej selvfølgelig havde det da ikke det, men det er altså meget normalt at sige den slags, når man scorer lige inden pausen. Så har spillerne den ekstra glæde at gå ned i omklædningsrummet med. Synes I lader jer gå for meget på af en lille uskyldig, og i min mening, korrekt udtalelse ;-)
"Medløberfan" af AGF siden 2000 "Medløberfan" af FC Barcelona side 2008
Nu siger han jo ikke, at det havde været et dårligt tidspunkt hvis de havde scoret på et andet tidspunkt. Der behøver jo ikke være en modsætning, for at noget er gældende - det var relativt set, et godt tidspunkt at score.
Det er sjovt at tænke sig, at en fodboldklichés antitese næsten er gået hen og blevet en endnu større kliché!

Det lugter lidt af, at I ikke forstår udtalelsen, fordi I ikke vil forstå den.

Mvh. R
Peter Sørensen har helt ret - det var et helt perfekt tidspunkt at score på.

Det kunne man i øvrigt også høre på Hjulmand efter kampen. Han fortalte, at de første minutter af pausen i FCN´s omklædningsrum var gået med at rase ud over, at FCN blev hentet. Det har kostet gejst og skabt usikkerhed i pausen for FCN - langt mere, end hvis AGF havde udlignet med det samme.

Pausen var AGF´s eneste chance for at ændre taktik i kampen. I stedet for at skulle starte anden halvleg med et sats for at få udlignet, kunne Peter Sørensen lægge en taktik, der kunne dæmme op for FCN på baggrund af 1-1 resultatet.
Hahahahahehehehohohi hehe nej nej :-). Kæft det var sjovt at se AGF blive spillet langt ned under græsset ligesom mod SIF i efteråret. Rent held de ikke tabte. Tillykke til AGF målmanden. Dagens mand. Nøjjjj hvor en gang held. Typisk gymnasterne. Springer rundt for at holde sig i superligaen. Langttttttttt til toppen. Jammerligt og heldigt i dag. Godt I fik hjælp af en FcN mand ved jeres heldige udligning. Så ufortjent. Føj da. I er slagtekød resten af sæsonen. I ligner nu det i er. Et rigtigt oprykkerhold. :-)
@Ham der turde

Hvor prisværdigt, at du lige kopierede dine intellektuelle analyser over i denne tråd også. Dejligt, dejligt, dejligt...
An der Nordseeküste, am plattdeutschen Strand Sind die Fische im Wasser und selten an Land
annonce