Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg synes det var en okay kamp af Vejle, der bliver fightet over en banen og Vejle kunne godt have vundet. Forsætter dette, så giver det også snart point. Det skal dog være noget af en sejrs stime, hvis Vejle skal overleve.
Det virker lidt malplaceret af PS at snakke om at Vejle har forbedret sig defensivt, når man lige har lukket tre mål ind.
Det står skidt til defensivt. Men at læsse det hele over på PS er ikke fair. Krisen var allerede en realitet, da han kom til. Det er ikke ham, der har sammensat truppen. Vi må glæde os over de fremskridt, der trods alt kan spores.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Det står skidt til defensivt. Men at læsse det hele over på PS er ikke fair. Krisen var allerede en realitet, da han kom til. Det er ikke ham, der har sammensat truppen. Vi må glæde os over de fremskridt, der trods alt kan spores


Når jeg ser på den absolutte mangel på kvalitet af arbejdet holdet viser i de to felter, er jeg heller ikke overbevist om at hverken Pep, Klopp, Mourinho i hans bedste dage, eller nogen som helst anden træner ville få ret meget mere ud af materialet til rådighed...

Vores eneste håb er nok et absolut brag af en stime i nedryknings-slutspillet...
steen27: "Det er en skændsel for VB".

...skændslen startede allerede da klubben blev solgt til en playboy fra Moldavien *), og den fortsatte i takt med, at de danske spillere langsomt, men sikkert, blev siet fra.

...så det er helt fortjent, at Vejle ryger ud af superligaen til sommer.

---

*) https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/1division/her-er-vejles-nye-playboy-millionaer-poserer-med-damer-og-pistoler/6161724
skændslen startede allerede da klubben blev solgt til en playboy fra Moldavien


Konkursen ville have været bedre?
...man solgte sin sjæl for ussel mammon, det er jo ikke sikkert, at det var gået så galt, og hvem siger, at den moldaviske playboy ikke bliver træt af Vejle på et tidspunkt, så klubben alligevel går konkurs?

Var klubben dengang gået gået nedenom og hjem, ville den, den dag i dag, have været genopstået som en bundsolid klub baseret på egen avl, hvilket ville have skabt en kæmpe respekt i fodbolddanmark, hvilket den næppe har i dag, bortset fra Vejles absolutte nærmeste omegn.

Se f.eks på Silkeborg, de var en hårsbredde fra at gå konkurs i starten af dette århundrede, men man satte tæring efter næring og var i årene efter lidt til grin, men se hvad klubben oppe i Midtjylland har fået ud af at satse på egen avl, og lade talenterne komme til fadet.
Var klubben dengang gået gået nedenom og hjem, ville den, den dag i dag, have været genopstået som en bundsolid klub baseret på egen avl, hvilket ville have skabt en kæmpe respekt i fodbolddanmark, hvilket den næppe har i dag, bortset fra Vejles absolutte nærmeste omegn


Det lyder altsammen meget rosenrødt, men er jo ren spekulation! Der er lige så stor risiko for at talenterne var taget til andre klubber og blomstret der... Akademiet er også i langt bedre form i 2021, end det var i 2016!

Og hvem skulle have finansieret genopbygningen? I sommeren 2016 stod folk ikke i kø med penge til klubben. Valget var reelt konkurs eller Zolotko... Jeg prøver på ingen måde at forsvare Zolotko, da manden og hans kontakter er et mysterie. Men mange herinde har en simplistisk tro på at en konkurs "bare er et lille bump, man automatisk kommer tilbage fra...". I Silkeborg IF kom mange lokale firmaer og privatpersoner klubben til undsætning i 2001, disse typer stod ikke klar for VB i 2016...
...du har sikkert ret i, at firmaer og privatpersoner ikke kom Vejle til undsætning i 2016, men var den daværende ledelse dygtig nok til at overbevise "de rige svin"? Vejle kan vel på mange områder sammenlignes med Silkeborg.

Hvorfor skulle talenterne være taget til andre klubber, hvis de som i Silkeborg var sat til at spille på førsteholdet, sandsynligvis i en lavere række til at starte på?

Hvis talentmassen, lokalopbakningen og tålmodigheden er til stede, ville en konkurs "bare (være) et lille bump man automatisk kommer tilbage fra...".

Vejle er en klub med så mange gamle, gode og stolte traditioner, at de burde kunne komme tilbage med den rigtige ledelse.

Trekantsamarbejdet blev en fiasko, det samme vil samarbejdet med playboyen.
Stå dog på egne ben - så kommer i tilbage til respekten og værdigheden - der hvor i hører hjemme.
Hvorfor skulle talenterne være taget til andre klubber, hvis de som i Silkeborg var sat til at spille på førsteholdet, sandsynligvis i en lavere række til at starte på?


Nu er forskellen vel at SIF kunne reddes og spillede videre i 1. Division. Unge spillere har tålmodighed nok til at tage med én række ned... VB stod på kanten rent finansielt, og havde kun 5-6 spillere tilbage på kontrakt da Zolotko reddede finanserne. Alternativet, en konkurs i VB, ville vel have rykket holdet i Danmarksserien? De gode unge spillere ville helt sikkert ikke helt derned. Akademiet ville også have mistet Liga-licensen, og de bedste spillere med alder til at fortsætte i ungdomsrækkerne, ville naturligvis have flyttet til klubber med Ungdoms Liga-licenser.

Hvis talentmassen, lokalopbakningen og tålmodigheden er til stede, ville en konkurs "bare (være) et lille bump man automatisk kommer tilbage fra...".


Enig, men desværre var ingen af de tre punkter til stede i VB i sommeren 2016 :(

Trekantsamarbejdet blev en fiasko, det samme vil samarbejdet med playboyen.
Stå dog på egne ben - så kommer i tilbage til respekten og værdigheden - der hvor i hører hjemme.


Vi er ikke uenige! Men der skal vel en/flere person(er) på banen først, der har lysten/evnerne/midlerne til at købe Zolotko ud, før en ny fremtidig linje kan lægges. Ind til videre må vi nok leve med det eksotiske kaos lidt endnu...
annonce