Snak

Mere indhold efter annoncen
Fodkoldt er en troll

Alene det link fra Ekstra Bladet vidner useriøsitet frem for ønsket om debat. Det samme indikerer hans øvrige indlæg når man prøver at læse uanset hvilken tråd eller klub han debatterer i handler det om trolling, at få nogen til at bide på hans Krog
Fodkoldt er en troll


Men alligevel har vedkommende jo en pointe! SIF blev reddet af lokale kræfter, og har nu et stærkt lokalt/nationalt snit. Vi blev reddet af en ukendt udenlandsk gruppe, ledet af Zolotko. Derfor har vi nu en pænt uforudsigelig og eksotisk linje i måden tingene gøres på i VB...

Ikke meget trolleri over det :)
Så er det fordi du ikke kender betydningen af ordet troll

Hvis du kigger bredt i hans indlæg om andre klubber søger han hver gang en konfrontation og reaktion ofte uden substans i indlæggene.

I denne case er det heller Sterling sagligt at bringe den gamle artikel fra ekstra bladet ind i debatten. Det burde du også vide, går ud fra at du har fulgt debatten tidligere og læst forklaring og respons fra bl.a. Zolotko, Gert Eg mfl. jeg finder i hvert fald det / dig naiv hvis du køber præmissen om at Zolotko er gangster der render med våben i hverdagene osv som ekstra bladets artikel nærmest har en vinkel på. Jeg synes godt man må tage debatten til et vidst seriøst niveau

Eskildsen ejer 35 procent i Vejle. Øvrige lokale ejer 5 procent. Vi er ikke helt uden lokale kræfter. Sommerens vindue har gået ad h til men at folk får det til at lyde som det kun har været en vej og det er ned siden Zolotko kom er vrangs forestillinger. Og ja trolleri.

I 3 år har pilennpeget op af. Vi har styrket talent udviklingen. Vi har øget antallet af danskere. Vi har præsteret sportsligt. Vi har præsteret uden for banen, kommercielt og økonomisk. Vi har styrket på alle parametre. Og de sidste 3 måneder var det så gået brat ned igen. Men adskil tingene og anerkend de forrige 3 år i stedet for at mene det kun har gået en vej

Det handler om dygtighed. Men danske lille kræfter har igennem tiden også været elendige på den front. Det har intet med at være ikke dansker at gøre - og SLET ikke noget med pistoler og damer at gøre. Men at man ikke har været dygtige nok til at videreimplemebtere visionerne 8-8-8
Vejle kan vel på mange områder sammenlignes med Silkeborg.


Vejle og Silkeborg er ikke ens. Lokalpatriotismen i Midtjylland er meget større. VB kan ikke lukrere på, at et par store, lokale virksomheder holder skuden flydende. I hvert fald ikke efter de fire købmænd. Men Henrik Tønder har fået opbygget et stort erhvervsnetværk, så VB alligevel får en pæn indtægt fra sponsorer. Det glemmer hans kritikkere ofte.

Artiklen fra EB er useriøs. Klubber som FCK og FCN har været båret frem af tvivlsomme personager som Brixtofte og Don Ø, som senere har måtte ind og ruske tremmer. Zolotko er mig bekendt aldrig sigtet eller dømt for noget. Så peg skytset et andet sted hen.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Det er meget muligt at jeg er sådan en gammel gnaven støder, der ikke er helt inde i nuancerne omkring Troll´ing. Men hvad jeg dog ved er at modtageren ofte mere er problemet, fremfor afsenderen ;)

Jeg har ikke forholdt mig til EB artiklen de sidste mange gange tilfældige ikke-VB debatører bringer den på banen i trådene, da (som PST fint fremhæver) den blot er udtryk for doven, useriøs sladderjournalistik. Men for hver gang en af os hidser op over artiklen, og stempler afsenderen som en troll, kommer artiklen i hvert fald en gang mere tilbage... IGNORER den!

Jeg tror dem der følger klubtråden vil vide at jeg ofte bakker op om ledelsens arbejde (selv når Steen er igang med at kræve en efter en fyret :P), over det lange sigt. Men det er vel ikke forkert at VBs sportslige beslutnings-proces mere er bygget på boom-or-bust potentiale, fremfor dag-gammel leverpostej. Så når SIF f.eks henter spillere som Helenius, Vallys, Tengstedt, Brink, Klynge og Oggesen, henter vi spillere som Kolinger, Ezatolahi, James, Drammeh, Ponce, Emmanouilidis, Djordjevic, Heron og Pierrick. Nogle er klart (som i "KLART!") bedre end hvad SIF har fundet, mens andre knapt nok viser 1. Divisionsniveau... Vi skifter dog langt mere ud i truppen hvert transfervindue, end vores nedrykningskonkurrenter. Det sætter et naturligt pres på at skulle ramme rigtigt på flere indkøb, og på evnen til at kunne integrere de udenlandske spillere i Danmark og dansk fodbold...

Det har intet med at være ikke dansker at gøre - og SLET ikke noget med pistoler og damer at gøre


Hvem har ikke fået taget guns-og-damer-billeder mens man var ung? :P Nu er jeg dog gammel (og fra langt ude på landet), så mine var nok mere luftgevær og pubertetstøser med tandbøjler :D
I forbindelse med den berettigede kritik af ledelsen skal vi heller ikke glemme, at VB faktisk har været ganske skarpe på transferfronten de senere år, hvilket har kastet et par suveræne oprykninger og overlevelse i Superligaen af sig.

Hvem havde forudset en topmanager som Galca eller fantastiske spillere som Dom, Sousa, Ezatolahi eller Kollinger fra det internationale netværk? Hvornår har VB senest haft en så heldig hånd med at videreudvikle unge talenter fra andre klubber som R. Lauritsen, Malthe A. og Mølgaard? Hvornår har klubben sidst udviklet et talent som Faghir?

Samtidig har ledelsen været dygtige til at skabe store indtægter på Trawally, Sousa (indbringende lejeaftale), kinafinten og nu formentlig Onugha. Salgene af Dom og Faghir er bestemt også godkendte, såfremt meldingerne om samlet 70-80 mio. kr. holder.

Ok, der har også været flop og fejlskud imellem, men det er sgu kommet bag på mig, hvor massivt VB har fejlvurderet truppens balance og styrke og de nye spilleres potentiale i sommertransfervinduet. Det så jo på mange måder ud til, at VB så småt havde fundet formlen på at drive en bæredygtig fodboldklub - også sportsligt.

At Krüger og Galca begge er væk, er selvfølgelig en nærliggende forklaring. Men i så fald har de to herrer haft endnu større betydning, end jeg umiddelbart har tillagt dem.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
annonce