Snak

Mere indhold efter annoncen

Peter Sørensen presser prøvespiller

Skrevet af bold
fre 29. jun 2012
Mathias Concha skal i dag imponere AGF-træner Peter Sørensen, når svenskeren får chancen i testkampen mod Vejle Boldklub Kolding.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Steen A
Både PS og BSN kender Concha fra Malmö-tiden, så den egentlige test må vel være om han fysisk står distancen. Det kan være meget svært at få svar på gennem én testkamp.

Det ser desværre bare ud til at være vilkårene for AGF, at man er nødt til at satse på meget usikre kort. Men det er alligevel forståeligt at man vælger spillere som tidligere har vist topniveau med et håb om at få dem genstartet, fremfor at gå efter mere driftsikre spillere på et lavere niveau.

Som altid kan det her blive både fugl og fisk.
Skrevet af oliver34
Flotte meritter ja - men hvorfor satse på endnu én over 30? Vi bliver jo OB II...
AGF :-)
Skrevet af MSI
Flotte meritter ja - men hvorfor satse på endnu én over 30?


Hvorfor sige nej til gode spillere blot fordi de er over 30? Ville du så også sige nej ti Pirlo, som er 33?
Skrevet af Adriaanse
Det ville være helt typisk for AGF, at hente en sådan spiller, fordi:

Han er 32 år, så de kan helt sikkert ikke videresælge ham. (Udgiften er dermed, som det eneste, sikret.)

Han har været meget skadet.

Han har ikke spillet meget de seneste år. 12 kampe siden sommeren 2010, for at være præcis.

Det er slet ikke så sært, at AGF har økonomiske problemer og ikke er i nærheden af - strukturelt - at udnytte sit store potentiale. Trist, men forventeligt med en så udygtig ledelse!

Vh.

Adriaanse
Skrevet af Kompis
Vi skal satse på endnu en spiller over 30 år, fordi de er gratis og kan gå direkte ind på holdet. Unge spillere der kan gå direkte ind på holdet koster kroner og dem har vi ikke mange af! Fornuftigt og en god vej til i første omgang at stabilisere sig i Superligaen.
Skrevet af Toon Toon!
BSN og PS har gjort det fremragende - de fortjener tillid og credit ift. transfers.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Kompis
Adriaansen: Så længe likviditeten ikke er der, er det ikke muligt at købe en ung spiller på superliganiveau med vidersalgspotentiale. Det er da klart at foretrække, men man har nu engang kun de penge man har og en sådan investering er forbundet med for mange usikkerheder til at der ikke kan lånes penge til det.
Skrevet af Adriaanse
@ Kompis

Enig - en yngre spiller med udviklings- og videresalgspotentiale ville være at foretrække.

Jeg mener dog, at Concha er en usikker lottokupon, hans skadeshistorik og seneste præstationer taget i betragtning. Og han skal jo have løn, ligesom der formodentlig er en agent, der skal betales.

Netop fordi AGF fattes penge, og Concha er forbundet med - efter min mening -alt for mange usikkerhedsmomenter, bør AGF ikke bruge penge på ham.

Det er stadigvæk muligt, for den løn Concha formodentlig skal have, at leje en yngre og mere fit spiller på min. samme niveau, da Concha har spillet de fleste af sine 12 seneste kampe siden sommeren 2010 på Regionalliganiveau ( 4. Liga i Tyskland).

Og da Concha alligevel ikke vil kunne videresælges med den alder og skadeshistorik han har, så ville AGF ikke være ringere stillet ved at leje en spiller. (Lønnen skal jo betales, uanset hvad de gør.)

Vh.

Adriaanse
Skrevet af Hedge
Adriaanse: kan du ikke lige forklare hvad en sikker lottokupon er, når nu han er en usikker?

On topic: nu har man jo ikke skrevet under med ham, han er kun på prøve.
Skrevet af Adriaanse
@ Hedge

Du har en pointe....Lad mig så nøjes med, at kalde Concha for en lottokupon, med al respekt for manden, i øvrigt.

Men er du uenig i følgende?

Han er 32 år, og har været meget skadet de senere år. Det gør ham - i mine øjne - til en risikabel "investering", der meget vel kan komme til at koste uden at kunne levere en modydelse, for nu at formulere det lidt klinisk.

Han har spillet de fleste af sine 12 seneste kampe, siden sommeren 2010, på Regionalliganiveau ( 4. Liga i Tyskland). Det betyder, som jeg ser det, at han ikke(længere) nødvendigvis har et niveau, der kan hjælpe AGF i det omfang, de har brug for - selvom han forbliver skadesfri.

Vh.

Adriaanse

Skrevet af Zinras
Nu er der nok grænser for hvor mange penge Concha kan trække ud af klubben, netop pga. alder og skadeshistorik. Jeg kan dog snildt nævne et par "lottokuponer" som GF har hentet i nyere tid: Larsen, Atle Roar Håland, Graulund til dels (fik kontraktforlængelser 2 gange, på trods af skader der ville have endt karrieren for de fleste) og Søren Berg.

Jeg mener nu engang at det er gået meget godt indtil videre, men når det er sagt er det ikke sikkert at Concha er det reelle førstevalg hos BSN. Det er dog fjollet ikke at hive en gammel kontraktfri kammerat op til en test, for hans meritter fejler altså ikke noget.

I sidste ende ønsker jeg også nogle yngre spillere, men det kræver som oftest at regnskabet skal vise andet end underskud, og selvom AGF langtfra er de værste nu om dage (både AaB, BIF og FCM har efterhånden så småt overhalet vores samlede underskud over de sidste år) får man ikke flere penge af at man går fra et stort underskud til et mindre.
annonce
0