Snak

Mere indhold efter annoncen

Pickford: Alle ønskede at Kane bar OneLove-bindet

Skrevet af bold
ons 23. nov 16:07

Jordan Pickford fortæller på pressemødet, at Englands trup alle ønskede, at Harry Kane bar OneLove-anførerbindet, men at det blev taget ud af truppens hænder til sidst. Læs hele nyheden her
Skrevet af Nerazzurri2011
Dagens ‘One Love’ armbindsnyhed. Skønt.
Skrevet af Berker
Det må være hårdt med alt den fokus på menneskerettigheder - Jeg føler med dig!
Skrevet af Sander Hansen
Lige her synes jeg faktisk, at det giver fin mening at snakke om, at lægge presset over på spillerne.

Skulle Harry Kane modtage et rødt kort, og England tabe kampen, så ville han komme under et enormt pres.

Hovedparten vil helt sikkert bakke op, og der vil blive skabt en national stemning mod FIFA. Så er der så bare de engelske fodboldtossen. Dem kan jeg sgu godt forstå, at man ikke vil have på nakken (eller ens families nakke).

Det er naturligvis ikke en position, man som forbund skal bringe sine spillere i. Så ansvaret ift det med armbåndene ligger hos forbundet.
Skrevet af kwakk
Troede det var et fodbold stævne, men LGBTQIA+ er selvfølgelig vigtigere at få debatteret
Skrevet af Al-bold
Men han føler sig kaldet til at sige dette til pressen? For ligesom at fortælle, hvor de står. Det er så ynkeligt For her koster det ikke noget. Næ så har jeg mere respekt for de modige iranere, for der får det helt sikkert konsekvenser, når de vender hjem engang. Der er mennesker, der dagligt sætter deres liv på spil for rettigheder, som er en selvfølge her, men vi tør ikke fordi det kan koste et gult kort. En billig omgang shit.
Skrevet af hkb500
Troede det var et fodbold stævne, men LGBTQIA+ er selvfølgelig vigtigere at få debatteret


Hvis du virkelig tror det bare handler om det, så har du tydeligvis ikke læst nok artikler om det armbånd ;-) Måske du skulle grave bare lidt dybere
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg troede det var VM i fodbold, og ikke VM i Pride.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af kwakk
hkb500, hvad er målet med pride armbåndet? Det er spild af fodboldspillerne tid og vm chance, at de spille bruge energi på det har lort. Det er vm i FODBOLD, ikke et eller andet gøgler arrangement om, klima, rettigheder, miljø etc.
annonce
0