Snak

Mere indhold efter annoncen

Pierre Boya træner med i Randers

man 4. mar 2013
Pierre Boya blev i januar løst fra sin kontrakt i Austria Lustenau, og nu holder han formen ved lige i Randers FC, hvor han i efteråret spillede på en lejekontrakt.

Læs hele nyheden her
så giv dog manden den kontrakt sæsonen ud !. Der mangler ganske enkelt alternativer i front.
For min skyld gerne en kontrakt på 2,5 år - tror han er en rigtig stabil angriber, som I den rette form vil være en fare for alle hold. Vi får jo næppe Bidi Duval fra Vejle tilbage - så her kunne Boya være et godt alternativ. Det er jo ikke sansynligt at vi får lov til at beholde Brock Madsen efter sommerferien - hvis han forsætter med at spille som har har gjort bl.a. i går i Brøndby.
Hehe, Brock-Madsen er da en knold sparker af rang (ja så ham imod brøndby og 21 spillere i den kamp var elendige (ikke ousager)), han er langt fra god nok til at blive solgt endnu, giv ham 2-4 år i superligaen og se hvad det kan blive til.

Hilsen en RFC tilhænger.
Pierre Boya er ikke en drømmesigning. Men han er stærk, erfaren og rimelig målfarlig. Han kan blive guld værd, hvis han kommer i form, men da den chance er lille - bør de ikke give ham en lang kontrakt (max. 1 år).

Hoyt - 2,5 år??

Brock-Madsen var virkelig god i går, men på en billig baggrund. Manden (red. Brock) har et stort talent og en glimrende fysik! Og derfor håber jeg, at han bliver brugt ofte, så han forsætter med sin udvikling. Dette kan godt blive et problem, hvis man henter Boya ind, da deres rolle er den samme. Til Hoyts kommentar vedrørende transfer tror jeg udelukkende Brock-Madsen ville skifte, hvis han ikke får spilletid i Randers. Tilmed har han et stort Randers-hjerte og et skifte til en bænkplads ville direkte dumt, da han får spilletid i Superligaen som 19-årig og får stor tillid på U-landsholdene.

tHOMIEs_LFC - Brock er en knoldesparker??????

Det vil jeg undlade at kommentere alt for meget på, da jeg er sikker på, at du ikke ændrer din mening uanset, hvor mange argumenter jeg kommer med.... Ousager er i øvrigt i AGF. Ousted er navnet du leder efter...
Randers FC Liverpool FC Warrior - i med og modgang!
Med hensyn til at jeg skriver 2,5 år, så er det fordi jeg synes det er dumt at have udløb midt i en sæson.

Brock Madsen har jo allerede været i Tyskland, og prøvetræne, så hvis man kunne tjene en skilling på ham, så ville jeg da synes at det ville være fint. Jeg håber at Brock får en masse spilletid i foråret, og dermed gør at han får en mulighed for at komme til en større klub - evt. Tyskland/Holland, og så udvikle sig mere her.

Boya vil skulle bruge en del tid på at komme op i gear, og vil være en glimrende indskifter sammen med Davis. Ved jo heller ikke om vi får lov til at beholde Schartz - hvis han ender mellem de mest scorende i ligaen, så er han jo også et emne for udlandet, og da det er en forretning RFC driver, så er alle til salg.

Man skal skynde sig at kontakte Bidi i Vejle og så få lavet en kontrakt med ham (evt. 2 år), og så vil han kunne starte til sommer.
"ousager" ?

Kan vi ikke blive enige om at det var Ousted som stod?
- Danske landshold ( I medgang og modgang! ) Derudover: - Mallorca - Spurs
Hvis du ikke mener, at han skal kunne slå til på en halv sæson, ville det jo være fint med en kontrakt på 1,5 år? Grunden til, at han skal have en kort kontrakt er, at Boya er en kort sigtet løsning. Randers FC mangler en stærk angriber de kan spille bolden op på og lægge den af, og det kan de få i Boya. Selvfølgelig har de Brock, men han er stadig ung og kan lære en masse. Buval skal spille i VB Alliancen indtil sommer, og derfor kan han IKKE være en kortsigtet løsning. Derfor vil jeg mene, at det er usandsynligt at han kommer til klubben igen. Så kunne man ligeså godt hente en lidt mere langsigtet løsning.

Jeg kender ikke til interessen omkring Brock-Madsen, men jeg tror, at kriteriet for, at han skifter er en klub, der har en plan med ham og har tænkt sig at bruge ham. Som jeg ser det, mener jeg stadig, at han mangler at vise lidt mere målfarlighed. Så derfor håber jeg og tror, at han bliver i Randers 1 år mere.

Schwartz er selvfølgelig virkelig varm, men man skal stadig huske på, at for et 1,5 år siden lod Aab udløbe hans kontrakt, hvorefter han skiftede til en 1. divisionsklub (red. Randers FC). Han har fået en masse tillid i Randers og han har arbejdet meget hårdt på de fysiske parametre, hvilket har givet afkast. Jeg synes stadig han svinger meget i sine aktioner med bolden, men det er klart blevet meget bedre i løbet af indeværende sæson.

Så: Skriv kort kontrakt med Boya. Bedi kommer ikke til Randers FC. Brock bliver 1+ år mere. Scwartz skal have et markant bedre tilbud end Randers, hvor de tror på ham.
Randers FC Liverpool FC Warrior - i med og modgang!
Det er altid godt med en ekstra reserve i tilfælde af skader og der er Boya et godt alternativ da jeg ikke har så stor tiltro til Davis
Randers FC forever Arsenal styrer
annonce