Snak

Mere indhold efter annoncen
Fantastisk weekend indtil videre. Nederlag til FCK og United. Det er godt nok svært at være negativ 😊
Hader Fck af hele mit hjerte.
Tænk Man U slog Liverpool for 3 uger siden
Har sagt det før i en anden tråd;
Jeg har det adskillige kampe med Ajax og har aldrig set Ten Hag være i stand til at ændre en kamp i form af en plan B.

Når det er sagt, så er det jo også et rystende ringe United. Ville nogen af disse spillere være gode nok til at være en del af startopstillingen i eksempelvis Chelsea, city eller Liverpool? Jeg tvivler. Det er sløjt materiale. Penge der er sløset væk år efter år.
Også unfair når det ene hold er så meget dyrere end det andet…
Liverpool FC
Så vandt man lige på Oddset bum bum....
Måske Eriksen valgte forkert???
Fantastisk! Og stor ros til Thomas Frank og Brentford. Hvor pinligt og til grin Man U er, så skal man sku også rose Brentford. Synes de spiller rigtig godt, med hvad de har.
Måske Eriksen valgte forkert???
Har nu ondt af Ten Hag, der virker meget sympatisk. Men hvordan man i lighed med Juve har brugt så mange penge på spillere og fået så lidt ud af det, fatter man jo nærmest ikke. Mon Ronaldos ego kan holde til det her? Jeg tvivler.
Opstilling er helt rigtig ---Erik er langsom og er først fremme i felt ved 2 bølge. han spilles uden om---ellers mister de fart i sidste 20 meter af horisontalt angreb....vel kun danskere( som roser og taler ham op)....
jeg er meget tilfreds med, at han starter....

og med Harry i forsvaret.......tja

ser gerne dem blive liggende på nedrykning til sæsonen er ovre.....rykker nok ikke ud---men vil personligt more mig, hvis de gør....

annonce