Snak

Mere indhold efter annoncen
Mon ikke vi også taber til Liverpool i 3. runde og mon ikke vi alligevel ender i top 4.

Altså som her i seneste sæson?
@ munchen Jeg har også mine - store - tvivl omkring hvorvidt ETH egentlig er den rette træner til lige nøjagtig Man. United. (og især ikke med det nuværende forsvar)
Tænker ham egentlig mere som en dygtig assistent (især ift den engelske liga) end en egentlig managertype.
Her i starten tænker jeg at han vil for meget - og det giver noget uafklarethed.
I Ajax havde han det klart bedste hold i en Mickey Mouse-liga - og alligevel havde han svært ved at få vendt en kamp (de få gange han skulle) og så har han aldrig slået mig som en der sådan rigtig kan få et omklædningsrum med sig (nok snarere det modsatte).
Ærgerligt match tænker jeg dybest set.
Bare det ikke ender med at gå ud over Eriksen:/
United taber de første 2 kampe og er nu nedrykningstruede. Det er simpelthen så dumt, måske også derfor jeg bliver ved med at læse med herinde efter kampene, der er ikke en hjernecelle i sigte.


Jeg tror egentligt der er større risiko for at miste en fandens masse af dem selv end at finde dem i overflod.

Selvfølgelig er det fjollet at kalde United nedrykker efter to kampe. Enhver kan se, at det ser skidt ud lige nu, men enhver burde ligeledes kunne ræsonnere sig frem til, at det trods alt ikke står SÅ galt til.

Nå, men on topic, tung start for ETH. Der er nok noget om det, der bliver skrevet et par indlæg før, med at han ændrer temmeligt meget på temmelig kort tid.

At United kommer SÅ skidt fra start i dag skyldes dog i højere grad, at DDG slår fuldstændigt ud. Spøjst med tanke på, at han netop har lagt en ret stærk sæson bag sig.
Meget skarpere end dig-----3 flest ass.---hvilke stats har du mon....

Wy scout----nej det har du ikke....det har jeg....hvorfor mon...

Erik har som kreatør på sidste 20/ 35 mtr. i dybde og lommespillet ikke i top 14 i prem. league ift. mål...
Han er eks. 2 % langsommere i speed boldomgang i fase 3----derfor spilles der i opskruet undertals situationer uden om ham ift. længderetning-----
er der mere du mener, at være ekspert på.....men skarp er du jo....

formulere sig----lige meget---håber du forstår det...
Lets go City
Jeg må ærligt talt sige jeg forstår slet ikke præmissen at Eriksen skylder Brentford alt for at give han Chancen, efter hans sygdomsforløb.
Brentford fik chancen for at signe en klasse spiller, der tydeligt fra dag et var den største stjerne.

Med den præmis svare det til at en spille skal sværge evig troskab til den klub han får debut. Det trods alt den klub der giver ham chancen og åbner døren til den professionelle verden. Det for langt ude.

Klart man ikke har set Ten Hag med en plan B/C det meget normalt i Holland at man sværger til plan A og er disciplineret omkring den. Tydeligt det system ikke sidder i United endnu, og tror Ten Hag er nødt til at gå på kompromis. For det har ikke set godt ud. Det også svært når De Gea spiller for Brentford i dag
@celticmancity
Du har sgu styr på grammatikken må man sige
Brentford er alligevel vilde nok.
De overlever helt sikkert igen.
Men hvis man nu forestiller sig at Frenkie og Donny lige om lidt begge kommer til at støtte op omkring CE ~ så kunne det selvfølgelig sagtens blive godt på sigt //
Men altså det kræver at DVDB rent faktisk bliver spillet og FDJ rent faktisk kommer til...(jo før des bedre)
Og så tænker jeg at der må ses på det midterforsvar (pilen peger selvfølgelig på Maguire).
Tænker løsningen findes lige for.
Bedst som man ikke troede det kunne blive ringere med United, så rammer holdet i første halvleg endnu et nyt dybt lavpunkt. Det er grotesk at så dyre spillere kan spille så ringe som det var tilfældet med United især i første halvleg idag. Bliver det ved på den her måde, så får Ten Hag en fyreseddel inden jul. For det her kan ledelsen i United ikke bare sidde og kigge på uden at reagere.
Eriksen overvurderet
Middelmådig spiller
annonce