Snak

Mere indhold efter annoncen
Stiller du virkelig det spørgsmål.


Nej jeg skrev det bare fordi det var super morsomt.
De er sikkert fine nok i FM og FIFA, de spillere du nævner - men de har jo ikke vist en fløjtende fis igennem flere sæsoner nu.

Det er decideret dumt at konkludere det her efter 2 runder.


Øv det er jeg ked af. Men det er super du er så optimistisk på Man Utd vegne selvom det hele ender i tårer.

Igen.
De er sikkert fine nok i FM og FIFA, de spillere du nævner - men de har jo ikke vist en fløjtende fis igennem flere sæsoner nu.


Flot at skære alle spillere over en kam. Det er kun 1 år siden at Varane præsterede i Madrid, Ronaldo i Juventus, Sancho i Dortmund og Shaw spillede et flot EM.

Øv det er jeg ked af. Men det er super du er så optimistisk på Man Utd vegne selvom det hele ender i tårer.

Igen.


Jeg har ikke sagt at jeg er optimistisk. Jeg synes bare det er dumt at konkludere at Ten Hag er en dårlig træner efter et par kampe. Jeg hygger mig gevaldigt over Uniteds resultater i øjeblikket og håber at det i hvert fald fortsætter en runde mere. :)
Jeg forstår da godt, fansene er skuffede, men jeg køber ikke den dér fortælling om, at "de troede på ham, da ingen andre gjorde", og at han derfor skylder dem noget. Fodbold er ikke så romantisk, som nogle gerne vil gøre det til, det er benhård business.

Men det er vel der, at to verdener mødes. For direktionsgangen er det mere "buisness" og for fans er det mere følelser.

Jeg ser ingen problem for begge dele, fordi det netop er del af fodbolden, men de harmonere bare ikke sammen, og vil aldrig komme det.

Her er, hvordan jeg ser det: Brentford og Eriksen blev enige om et halvt år, og hvis Eriksen havde skuffet, havde ingen bebrejdet Brentford for ikke at ville forlænge med ham. Hvorfor så bebrejde Eriksen nu? Brentford tog et sats ved overhovedet at skrive kontrakt med ham, men de tog også et sats ved kun at tilbyde ham seks måneder. Så kan man ikke komme bagefter og sige: "jamen, vi havde en forventning om, at vi kunne få i både pose og sæk, og at du blev her, hvis det gik godt, mens vi kunne sige farvel og tak, hvis det ikke gik godt."

Jeg er som sådan ikke uenig i det du skriver, me jeg tror nu nok, at selvom det ikke umiddelbart så ud som et succes, men at pilen pegede den rigtige vej, så ville en forlængelse nok ske.

Men Eriksen har et rolig sind både på og uden for banen, som gør at han er vellidt. Så det er jo ikke kun det spillemæssige at folk kan lide ham, men også hans personlighed. At han så var så god efter så lang en pause er jo blot et plus.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
annonce