Snak

Mere indhold efter annoncen
7-0 > 5-0

Hjemmebanefordelen udmønter sig næppe i en forskel på 2 mål.
We know what we are
Var det en korrekt dommervurdering at Ronaldo ikke fik rødt, da han bevidst sparkede bolden ind i maven på en Liverpool spiller. Da jeg så det tænkte jeg, at havde det været en anden spiller med et dårligere ry, så var der givet rødt.
Jeg kunne nævne Milivojevic(Palace), Xhaka(Arsenal), Selvy(Newcastle).
Fik legenden Ronaldo længere snor end de nævnte "Usual suspects" måske ville have fået?

Selv kommentatorerne fik sagt, at de sådan set godt kunne forstå hvorfor han gjorde det. Det er altså sjældent at en svinestreg møder en form for accept fra kommentatorerne.

Personligt synes jeg Ronaldo er en fantastisk fodboldspiller, men han fik måske særbehandling i den situation.
Sagde kommentatorerne at de godt forstod at han sparkede ud efter en modstander på den måde???

Jeg så den på engelsk stream hvor de fordømte sparket, men at gult var ok når der var bold imellem. Hvilket jeg fatter intet af. Handlingen er jo den samme. Han sparker en spiller der ligger ned, efter dommeren har fløjtet.
Jeg synes den så væsentlig voldsommere ud live end i slow, og gult kort er ok. Den kunne have givet rødt, det havde også været på sin plads, omend hårdt. Havde der været et orange kort havde det været oplagt.
Det havde ødelagt kampen hvis han var blevet udvist, men det mindede ved første øjekast om Pepe - totalt ukontrolleret og meget ufint. Jeg så måske hellere en efterfølgende karantæne end en udvisning i kampen (selvom det ikke er særligt sandsynligt).
Sagde kommentatorerne at de godt forstod at han sparkede ud efter en modstander på den måde???

Ja, kind of. Elkjær sagde, at han godt kunne forstå Ronaldos frustration, at Ronaldo var sur og at det samtidig var et signal til sine holdkammerater om, at det ikke var godt nok.

At til gengæld se van Dijk puffe Ronaldo væk og Konate, det køleskab, dernæst skubbe Bruno til siden, var altså ren eye candy - De har den unge Jones ryg.

Der kom i det hele taget en intensitet i kampen der, som man mindes når Benitez og Fergusons trupper krydsede klinger og der blev gået til stålet og langt over, med røde kort, karambolager og svinestreger. Det gav egentlig minder, på en mærkelig måde.
annonce