Snak

Mere indhold efter annoncen

Pique: Barca har ændret fodboldhistorien

Skrevet af bold
man 22. apr 2013
Barcelona gæster tirsdag aften Bayern München, og Gerard Pique har selvtilliden i orden. Han mener, at Barcas spillestil har ført til, at fodboldhistorien har skullet revideres.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Lynild
Hvis ikke selv de mest inkarnerede Barca-fans får bare en lille smule kvalme, er der noget helt galt!
Skrevet af Kaká 8
Hvorfor skal de altid være så højrøvede i Barcalona? Forstår det ikke.
Kaká - Legende
Skrevet af Skjold99
Manden har da ret. Det er jo jeres problem, at I ikke kan tåle at høre det...
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Thomasschön
Mon ikke der var andre klubber og lande der ændrede det ordsprog. Men lad ham da endelig tage æren for det.
Skrevet af Nold
Suk.. I burde i stedet takke Pique, for uden udtalelser som denne havde haters som jer jo intet at bitche over!
Skrevet af Runealdo
Den her nyhed skal så meget bogmærkes og gemmes til dagen Fuentes sagen lister den ene spanske spiller efter den anden.
Liverpool i blodet - fodbold i hovedet. Holdet: Liverpool FC siden 97
Skrevet af skydefinten
Men manden har jo ret.
The era when German teams always came out on top is over and Spain have replaced them as the dominant force in the world game, according to Barcelona defender Gerard Pique. "It´s true that they (Bayern) are a great rival but nobody should forget that we are still a great team."


Tiki taka bold har nu kastet nogle medaljer af sig.
It’s freezing in Madrid, heard it’s -16 and may reach -19 by tomorrow
Skrevet af SüdtribuneBVB
Skjold99:


"Manden har da ret. Det er jo jeres problem, at I ikke kan tåle at høre det"han har ikke ret på nogen måde, det eneste han har ret i er, at de spiller super kedeligt fodbold, trille trille ZzZZzzzZ STIL..
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
Der er ligeså stor Argentinsk indflydelse på det hold, som der er spansk.
Spanien modsat Barcelona har været heldige med at vinde.
Skrevet af Bruun
Heldige ?

4-0 mod Italien.
M i a S a n M i a
Skrevet af ChelseAGF
Så har Chelsea vel også, da de slog Bayern i München i straffe??
Hvem er Lokvenc ?
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
1899barca
De havde da voldsomme problemer med at score i begge turneringer, det ændrer en kamp ikke på. Jeg synes bare der er lang vej før at spanien som hold, repræsenterer noget der kan sammenlignes med den revolution i sporten som Barcelona repræsenterer.

Lad os se om ikke Michu alene kan ændre det spanske system, så man ikke er afhængig af Pedro, Villa, Torres eller Iniesta som målscorer. Man kan håbe. For ellers er det vel paradoksalt nok Fabregas der er spaniens bedste angriber selvom Villa havde et fantastisk snit engang.
Skrevet af ulricht
Selvfølgelig har spansk fodbold henover de sidste efterhånden mange år gået forrest i en ny stil. England har også været med på den mere tekniske bølge, men de er ikke lykkedes så godt.

Set over tid er der jo ingen tvivl om, hvorfor alle eksperter taler så ofte om Barcelona. Og de er den stils mest rendyrkede aktører.

Jeg holder bestemt ikke med Barca men anerkender deres, de andre spanske holds samt ikke mindst det spanske landsholds dominans. Og så er jeg ikke tilhænger af Janteloven. Så helt ok udtalelse for mig!
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Skrevet af Bruun
Fair nok, jeg mener nu at 3 store mesterskaber på stribe er en unik præstation.

Og nummer 4 kunne sagtens komme næste sommer i Brasilien.
M i a S a n M i a
Skrevet af Hölkynkölkyn
@Tøffe & Gravers ankomst i Madrid

Jep, de har bare været heldige de sidste 5 år
Skrevet af Jeller
Jeg synes han har fat i noget. Både Chelsea og Manchester City mener jeg prøver at kombinere den spanske og engelske spillestil, og mener til tider de lykkes rigtig godt med det, mens de andre gange falder helt igennem. En spansk offensiv og en engelsk defensiv. Ikke af nationalitet men som spillestil. Ja den spanske spillestil er inspireret af den brasilenske og argentinske. Minder dog stadig den spanske skiller sig ud som mindre fintebaseret og tricks baseret, men udelukkende på driblinger der fokusere på cuts og balance og ikke på at snyde modstanderen fuldstændig.Samt flyttebolden hurtigt og præcist.
Jeg siger jo bare min mening
Skrevet af Mania
Barca har ændret UEFA
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
Fair nok, jeg mener nu at 3 store mesterskaber på stribe er en unik præstation.

Og nummer 4 kunne sagtens komme næste sommer i Brasilien.Helt enig, det ændrer dog ikke på at Barcelona står for endnu mere


Hölkynkölkyn

Du kan ikke læse men vil gerne have at jeg skriver noget til dig.. du ikke kan læse?
Skrevet af Reefall
Hvor er det helt absurd pinligt at høre haters herinde fable løs og desuden sætte spørgsmålstegn ved Barca (og Spaniens) succes de seneste 6 år. Aldrig i fodboldhistorien har hold været så dominerende i så lang tid - nej heller ikke i 60´erne og derudover var det en helt anden form for fodbold, der blev spillet og derfor kan det ikke sammenlignes. Barcelona er i dets nuværende forfatning ikke det bedste vi har set, men det holdet forrige år, var det bedste. Guardiolas medaljehøst som svarede til mere end et trofæ hver måned er fodboldhistorie og det kan der ikke ændres på. At det så sker med den form for fodbold (boldbesiddelse, offensiv, flot fodbold) om man kan lide det eller ej (Barcelona-hadere prøver selvfølgelig at få det til at se kedeligt ud, hvilket det også er, hvis man er modstander - man har ikke bolden).
Så skab jer et naturligt overblik, niv jer selv i armen og indse det - Barca er, hvis ikke i år, så for få år siden det bedste hold i fodboldhistorien og derfor er der skrevet fodboldhistorie. At de så er i en CHL-semifinale for 6. år i træk er bare mere imponerende.

Ps. Det er sjovt at der også "hates" når Barca-spillere kommer med de ydmyge, englebørnsudtalelser - hvad vil i have???!
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
Præcis !
annonce
0