Snak

Mere indhold efter annoncen
Så har Chelsea vel også, da de slog Bayern i München i straffe??
Hvem er Lokvenc ?
1899barca
De havde da voldsomme problemer med at score i begge turneringer, det ændrer en kamp ikke på. Jeg synes bare der er lang vej før at spanien som hold, repræsenterer noget der kan sammenlignes med den revolution i sporten som Barcelona repræsenterer.

Lad os se om ikke Michu alene kan ændre det spanske system, så man ikke er afhængig af Pedro, Villa, Torres eller Iniesta som målscorer. Man kan håbe. For ellers er det vel paradoksalt nok Fabregas der er spaniens bedste angriber selvom Villa havde et fantastisk snit engang.
Selvfølgelig har spansk fodbold henover de sidste efterhånden mange år gået forrest i en ny stil. England har også været med på den mere tekniske bølge, men de er ikke lykkedes så godt.

Set over tid er der jo ingen tvivl om, hvorfor alle eksperter taler så ofte om Barcelona. Og de er den stils mest rendyrkede aktører.

Jeg holder bestemt ikke med Barca men anerkender deres, de andre spanske holds samt ikke mindst det spanske landsholds dominans. Og så er jeg ikke tilhænger af Janteloven. Så helt ok udtalelse for mig!
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Fair nok, jeg mener nu at 3 store mesterskaber på stribe er en unik præstation.

Og nummer 4 kunne sagtens komme næste sommer i Brasilien.
M i a S a n M i a
@Tøffe & Gravers ankomst i Madrid

Jep, de har bare været heldige de sidste 5 år
Jeg synes han har fat i noget. Både Chelsea og Manchester City mener jeg prøver at kombinere den spanske og engelske spillestil, og mener til tider de lykkes rigtig godt med det, mens de andre gange falder helt igennem. En spansk offensiv og en engelsk defensiv. Ikke af nationalitet men som spillestil. Ja den spanske spillestil er inspireret af den brasilenske og argentinske. Minder dog stadig den spanske skiller sig ud som mindre fintebaseret og tricks baseret, men udelukkende på driblinger der fokusere på cuts og balance og ikke på at snyde modstanderen fuldstændig.Samt flyttebolden hurtigt og præcist.
Jeg siger jo bare min mening
Barca har ændret UEFA
Fair nok, jeg mener nu at 3 store mesterskaber på stribe er en unik præstation.

Og nummer 4 kunne sagtens komme næste sommer i Brasilien.Helt enig, det ændrer dog ikke på at Barcelona står for endnu mere


Hölkynkölkyn

Du kan ikke læse men vil gerne have at jeg skriver noget til dig.. du ikke kan læse?
Hvor er det helt absurd pinligt at høre haters herinde fable løs og desuden sætte spørgsmålstegn ved Barca (og Spaniens) succes de seneste 6 år. Aldrig i fodboldhistorien har hold været så dominerende i så lang tid - nej heller ikke i 60´erne og derudover var det en helt anden form for fodbold, der blev spillet og derfor kan det ikke sammenlignes. Barcelona er i dets nuværende forfatning ikke det bedste vi har set, men det holdet forrige år, var det bedste. Guardiolas medaljehøst som svarede til mere end et trofæ hver måned er fodboldhistorie og det kan der ikke ændres på. At det så sker med den form for fodbold (boldbesiddelse, offensiv, flot fodbold) om man kan lide det eller ej (Barcelona-hadere prøver selvfølgelig at få det til at se kedeligt ud, hvilket det også er, hvis man er modstander - man har ikke bolden).
Så skab jer et naturligt overblik, niv jer selv i armen og indse det - Barca er, hvis ikke i år, så for få år siden det bedste hold i fodboldhistorien og derfor er der skrevet fodboldhistorie. At de så er i en CHL-semifinale for 6. år i træk er bare mere imponerende.

Ps. Det er sjovt at der også "hates" når Barca-spillere kommer med de ydmyge, englebørnsudtalelser - hvad vil i have???!
Præcis !
annonce