Snak

Mere indhold efter annoncen
@Tøffe

Jeg er enig med dig i dine betragtninger i.f.t Michu, det kan sagtens give Spanien nogle flere muligheder.

Og ja det er da korrekt, at målene de 3 sidste slutrunder ikke er væltet ind,til gengæld har Spanien ikke indkasseret et eneste mål efter gruppespillene, siden Zidan scorede under VM 2006 !
M i a S a n M i a
Så sandt så sandt. Men jeg har en fornemmelse at det lakker imod enden for Barcelonas spillestil selv om de stadig er med helt fremme. Det er jo også umuligt at holde skruen i vandet i flere år endnu. Men det har været noget fantastisk fodbold vi har skuet og der er stadig lidt at komme efter.

Jeg tror ikke at Barcelonas mindre dominans er så meget at Barcelona er blevet værre. Tror mere på at der er mange hold som er blevet en del bedre. PrL er blevet værre dog.
Romario 1994, Ronaldo 1996 - 1997 - 2002, Rivaldo 1999, Ronaldinho 2005-2006, Messi 2009-2010-2011-2012-2015-2019. Alle kåret som verdens bedste spillere. Og så den bedste Dansker nogensinde, Michael Laudrup. Gæt hvad for et hold.
Hold da k*** en omgang trash-talk på den her artikel.

Prøv nu lige at tage luft ind. Barca har været fænomenale og gode de sidste par år. Spanien ligeså. Og ja, fodboldhistorien ændrer sig konstant, så Barca har da, hvis ikke ændret den, så påvirket den.

Når først Tiki-Takaen ruller kommer det til at kaste mål af sig på specielt et hold som Bayern.
iHala Madrid y nada más!
siden Zidan scorede under VM 2006 !


Det er jo fuldstændigt vanvittigt. Hahaha.
Ja, der er ingen tvivl om at spansk fodbold har revolutioneret moderne forbold gennem de sidste 7-8 år, og specielt den spillestil som Barca spiller er blevet populær.

Den spilstyrende og boldbesidende stil, hvor man med konstant tryk på modstanderen, og hvor man forsvarer ved at holde bolden i egne rækker er ekstremt facinerende.
"Hatere" eller blot dem der ikke synes om denne stil, er typisk tilhængere af den gamle engelske stil, kick and rush og tacklinger i knæhøjde eller blot simple Real Madrid fans.

Men facts er at det kræves ufattelig dygtige fodboldspillere at mestre den spillestil som Barca så ofte viser til perfektion.
At man kan bevare bolden i egne række i gennemsnit ca. 70% at tiden i alle fodboldkampe gennem de sidste 4-5 år er sgu imponerende.

Og når folk synes det er kedeligt, ja hvis skyld er det så egentligt... Ja, det er vel i grunden Barca´s modstander.

Hvorfor tager de ikke "bare" bolden?
Hvorfor står de med 11 mand i eget felt i 90% af kampen?
Hvorfor tillader de at Barca bare sådan triller bolden rundt?
Hvorfor straffer de ikke barcelona noget mere?

Ja, det er vel af den simple grund, at modstanderen bare ikke har været gode nok.

Helt korrekt RJE.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
RJE

Den ramte du vist meget godt ;)

Helt enig.
M i a S a n M i a
Man kan give Barcelona kredit for en masse - men at ændre historien er ikke muligt. Historien er præcis som den var... Pique burde istedet sige, at nutiden og (måske) fremtiden ser anderledes ud end det vi har kendt til.
Nøj hvor jeg håber Bayern giver dem en røvfuld, please!
Fiorentina FCK Holder af: Dortmund & Real Madrid //Allerede her ved man så den kommer til Cornelius.. Nå, det gjorde den så ikke\\\\\\\\\\\\\\\\
Uden Messi er de et middelmådigt hold.

annonce