Snak

Mere indhold efter annoncen

PL's hurtigste hattrick slagtede Aston Villa

lør 16. maj 2015
Sadio Mane scorede Premier Leagues hurtigste hattrick på 2 minutter og 56 sekunder, da Southampton knuste Aston Villa med hele 6-1.

Læs hele nyheden her
Hvorfor er 2. halvlege altid så pisse nedern når 1. halvleg er så vild? Synes det er en generel tendens.
Tilfredshed og damage control er svaret.
Damage control giver bare ingen mening i og med, at det forhelvede da er ligemeget om hvorvidt man taber 6-1 eller 12-1.
Pinlig optræden af et Aston Villa hold der åbentbart mener de allerede var sikret endnu en sæson i PRL Okore fik vist spillet sig endnu længere væk fra en permanent plads i startopstillingen.
Damage control giver bare ingen mening i og med, at det forhelvede da er ligemeget om hvorvidt man taber 6-1 eller 12-1.


Tror du seriøst selv på den påstand??

Selvfølgelig er det ikke ligegyldigt om man taber 6-1 eller 12-1 hverken for holdet, ejerne eller klubbens fans. Fra og med 0-5 var Aston Villa´s fokus på næste weekends potentielt livsvigtige kamp mod Burnley.
Som Arsenal fan kan jeg være meget tilfreds. Hvis dette er niveauet for Aston Villa så kan man med stor forventning se frem til FA Cup finalen :-)
Hold op hvor er det pinligt ringe forsvarsspil.
Dejlig sejr og så har vi manden bag hurtigste hattrick! vildt!!
Silkeborg Siden 1988 Southampton siden 2000
Damage control giver bare ingen mening i og med, at det forhelvede da er ligemeget om hvorvidt man taber 6-1 eller 12-1.

Villa kan være uheldig at rykke ned, idet de har pt den dårligste måldifference, på minus 25, af de fem hold der kan rykke ned. Newcastle har en der hedder minus 24, Sunderland minus 20, Hull minus 16 og Leicester har minus 13. naturligvis ligger det ikke i kortene at Hull får mindst 4 point i de sidste to kampe, men man ved jo aldrig.
Manchester United siden 1996 AaB siden 1997 Føgler lidt med i Vendsyssel FF(siden dengang det hed HI og havde blandt andet Mads Peter Olesen og Leif Larsen på holdet)
Naturligvis spiller førerholdet ikke med samme damp hele kampen igennem. Omvendt er det tabende hold vel mentalt nede i sækken, hvorfor det kan være rimelig svært pludselig at skulle skabe en kamp.
Manchester United Esbjerg fB
Shit et vildt hattrick! Selvom hvert mål burde koste dummebøder internt i Villa.
0-0, jeg gik i køkkenet og lavede et glas kakao til min søn, 3-0 da jeg kom tilbage... WHAT!

Anyway, vildt af Southampton, og det er ikke mere en 8 måneder siden de vandt 8-0 over Sunderland.
En pind hører til i skoven. En basse køber du hos bageren. YNWA!
annonce