Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja, det virker meget voldsomt, hvis manden bare har begået en mindre fejl. Man kunne næsten mistænke, at der har lagt mere bag…
Under kampen var der ærlig talt intet der sagde mig at det var en offside. Ikke før jeg så den i slow, og selv der synes jeg langt fra den er så tydelig som mange vil gøre den til. Naturligvis er der offside, men "i gamle dage" tvivler jeg på den var blevet dømt ret ofte.

Selvfølgelig bør VAR fange alle offside situationer. Så svært bør det heller ikke være. Derfor kan jeg stadig godt savne tiden før VAR, hvor millimeter offsides sjældent blev dømt. (ja ja, jeg ved godt den var på flere centimeter.)
Vanvittig dom, med mindre han selv har bedt om den.
Så må den næste der ryger vel være Mike Dean, han har jo nok lavet den største VAR fejl af alle nogen sinde. Romero´s hår stunt.
Mon ikke han får en fed pension af Manchester Citys oliedunk?
@lifetech

Nej, men i nogle stillinger har man så meget ansvar, at konsekvensen for ikke at leve op til det ansvar skal være stor. På samme måder som læger kan miste deres autorisation ved at begå store fejl, ubetinget af hvor længe de har arbejdet som læge.
Fodbold er en milliardindustri, det kan man mene om hvad man vil, men det er det. Derfor bør man heller ikke acceptere så stor en svaghed. Den fejl var jo ikke bare en detalje. Han havde én opgave i den situation. Hvis man ikke magter den, så kan jeg ikke se hvad man skal lave der.
Ok så det være på sin plads at arsenal får sin sejr. Ellers nul retfærdigheden!

Er du 100% sikker på, at kampen var endt 1-0, hvis scoringen var korrekt annulleret for offside?
Y. N. W. A. #JFT97
Synes der er endog en del Arsenal folk der helt glemmer at Brentford fejlagtigt fik et mål underkendt … 😂 Så hvis man kigger efter retfærdighed, ja så endte kampen sådan som den skulle. Men godt nok voldsomt at han bliver smidt på porten på den måde. Jeg tænker der ik er mange dommere tilbage i PL når sæsonen skal afgøres …
Til alle jer, der har ufatteligt travlt med at dømme manden:

Lad os sætte jer i en enormt presset situation, hvor I har to minutter til at lave en ekstremt vigtig beslutning imens I bliver skyndet på fra alle sider. Lad os endelig se, om I alle er fejlfrie der.
tak for dit indlæg, og jeg er faktisk enig. Nulfejlskultur er en “drømmeverden” som ikke på eller kan opnås. Jeg har i bund og grund ikke nogensinde synes VAR er til for tilskuere og fans. Der vil sltid være uenigheder og det spolere ofte flowet i spillet .. hvem gider juble over en scoring som først anerkendes efter flere minutters votering blandt panelet af dommere.
annonce