Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Roscoe
@Hammers4ever

Jamenøh, selv tak, du har nok ret i at vi aldrig bliver enige i de punkter. Jeg føler i hvert fald ikke at man kan beskrive danskeres holdninger så skråsikkert og generaliserende som du konsekvent gør det.
For eksempel mener du at vi åbenbart "afskyer" England? Jeg er med på at der ofte er folk herinde der kritiserer de engelske hooligans/fans, men det betyder vel ikke at man afskyer nationen som helhed?

Hvis du ikke selv kan se det to første ting, så er det seriøst fordi at du blot vælger at lukke øjnene hver gang


Det err for eksempel også et mærkeligt non-"argument". Hvad er det jeg helt præcist lukker øjnene for? Er det noget du kan give et helt konkret, håndfast eksempel på?

grundende til at jeg er så forbandet træt af Danmark og Danskerne, skyldes altså ikke kun et fodboldforum, der skal lidt mere til


Så går jeg da bestemt ud fra at du, per din egen logik, for længst er flyttet udenlands, äller hur?

Skal jeg forstå det sådan at vi kun kan bruge de sider som du og Borodane, nu engang finder passende :)?


Det har jeg overhovedet ikke udtalt mig om, så det ved jeg ikke hvorfor jeg skulle tages til indtægt for? Men som du siger, så tror jeg man kan finde masser af kommentartråde, der læner begge veje. Hvilket jo så netop bekræfter pointen om at det ikke bare er størstedelen af englænderne, der per automatik er enige i aflysningen.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
“Gå ind på de diverse engelske fan sider, og der kan findes flere steder hvor at størstedelen mener at det er det rigtige,”

Er du helt sikker på det og kan du give eksempler på det Hammers4ever?

+2.200 kommentarer her:
https://www.reddit.com/r/soccer/comments/x9rzmo/as_a_mark_of_respect_to_her_majesty_queen/

110 kommentarer her:
https://www.kumb.com/forum/viewtopic.php?t=184199

+100 kommentarer her:
https://www.footballforums.net/threads/premier-league-gameweek-7-postponed.280705/
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af haraltidret
Forventeligt at alt inklusive fodbolden bliver sat på pause i den her uge. Dronning Elizabeth har betydet kolossalt meget for folk i Storbritanien, mere end vi danskere kan forstå. Så fuldt forståelig beslutning af Premier League.
Skrevet af Werner Preben
Det er jo ikke ligefrem fordi at Storbrittanien har vundet en masse territorium i hendes tid.
Skrevet af Mathews
Amen forhelvede da, hvis der havde været et englesk hold involveret der, så ved du jo udmærket godt selv at der ville være et kommentarspor på mindst 15 sider hvor at de ville blive sablet ned verbalt, nu kan du så læse om 32 tilskadekomne efter Nice spillede mod Køln, hvor mange har kommenteret der? FUCKING 3, hvor at jeg endda er den ene !, og 23 som det højeste ved en af artiklerne om det i går

Spot on, det kniber nemlig gevaldigt for flertallet herinde når det kommer til at være objektiv på lige netop dét område. Ufatteligt sørgeligt og småligt, sær når man tager den primære årsag i betragtning, som du også selv tidligere har været inde på. Semifinalen ved EM forrige år.

Hvordan man i samfundet har fået virkeligheden vendt rundt i en så høj grad er nærmest skræmmende. England var med afstand det bedste hold i den semifinale, og der var ikke skyggen af frispark på det mål Danmark scorer til 1-0 på. Selv de danske kommentatorer erkendte at England var fortjente finalister umiddelbart efter kampen. Alligevel var narrativet herhjemme pludseligt at man var blevet BESTJÅLET en EM-finale efter at have været spillet ud af brættet i store dele af kampen. Hvor herre bevares en gang ynk. Og det vildeste er, at de rent faktisk selv tror på det.

Kommer vi nogensinde til at stifte bekendtskab med dårligere tabere i vores levetid end danskerne anno 2021? Næppe.
Skrevet af NelleIF
Respekt for dronningen, men en hysterisk beslutning.
Der var EM 92. Der var DM 94. I røde trøjer!
Skrevet af Vejle1891Boldklub
Smukt ! Virkelig eneste rigtige beslutning, når man kender til det forhold de har til kongehuset derovre


Så har et menneske født ind i berømmelse nærmest gudestatus? Det med konge og dronning og Guder er blot noget, de voksne leger.
VB Levante (efter 5 år i Valencia/Altea).
Skrevet af Balder24
Det er helt okay. Nu hvor det ligger så tæt på weekenden er det naturligt. Folk vil jo se kroningscermonien osv. Jeg mener at Barnebarn Pris William er medlem af bestyrelsen for FA.
Skrevet af apb
Selv englænderne er ved at få et afslappet forhold til kongehuset. Baseret på en helt uvidenskabelig rundspørge herovre er der ikke mange supportere der gider se mere royalt på TV. Det var fint med lidt musik torsdag aften og så videre med livet.
Skrevet af D.B.R. ©
Tag med jeres familie eller venner og bekendte ud og støt op om det lokale hold.

Ellers tak, gider dæleme ikke spilde tid på serie 5.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af D.B.R. ©
størstedelen af Liverpools fans er for eksempel højst sandsynligt imod det

Baseret på hvad?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Hammers4ever
@D.B.R. ©

En del af det kunne jo være, "We´re Scouse, we´re not English" og det at i før har piftet af nationalmelodien, størstedelen af jeres fanbase i England er måske også lige overdrevet nok, men så en stor del af dem, og nej det var ikke at jeg langede ud efter jeres fanbase her, men for at give folk ret i at nogle naturligvis også er imod det, og der tør jeg godt at sige at en langt større procentdel af fanbasen i byen Liverpool har det sådan

@Mathews

Det håber jeg så sandelig ikke at vi gør, det vi har set efterfølgende er så ulideligt og ynkeligt
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Hammers4ever

Linker du lige til de sider du bruger som led i din argumentation, hvor 90% af de engelske fodboldfans mener det er den rigtige beslutning?

Fik du set på de links jeg sendte og hvordan tolker du de kommentarer?
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Kimochi
Tilslutningen til monarkiet ligger i england på ca 62% dog kun på 33% blandt dem under 25 år. I danmark ligger den på ca 70% Så at påstå at englænderne er meget mere royale end danskere er noget vås
Skrevet af SådanKammerat
@Hammers4ever…….

Du er da vist kun en lille smule farvet af, at dit hold sang for hende i går.

I har haft jeres hyldest til hende- hvad med at lad os andre gøre det nu og ikke vente til næste lørdag /søndag/mandag. Så bare fordi du har fået dit “lørdagssnolder”, så er der lukket for alle andre?
Tror da ville give en helt anden varm stemning med følelserne udenpå tøjet, hyldestsang for hende og alle bar sørgebind så tæt på hendes død.
Skrevet af Hammers4ever
@ScouserTommy

Flere sider på facebook blandt andet hvor at flere af dem er "lukkede" sider der kræver at du søger om at blive medlem af siden

Reddit er jo ikke kun forbeholdt englændere, så den mener jeg virkelig ikke at vi kan bruge til noget som helst, Knees up mother brown, er dog en mere seriøs engelsk side selvom det er en af de West Ham sider jeg har et yderst anstrengt forhold til, men det er en anden snak :) Men der har du ganske ret i at folk er mere splittet, du lige dog kunne finde lige så mange engelske sider hvor at meningerne tipper den anden vej

90 procent = overdrivelse fremmer forståelsen

@Kimochi

Og England er også et noget mere multikulturelt land, så naturligvis vil der være en stor del af de folk der ikke har den samme kærlighed for det, og ja naturligvis er der også englændere der har det på samme måde

@SådanKammerat

Nej det har faktisk bare ganske enkelt noget at gøre med at jeg langt det meste af tiden kaster op over den danske befolkning, og det er bestemt ikke første gang jeg giver udtryk for det :) men det kan være svært for mange at forstå hvorfor at man er så træt af det herhjemme :)

Det var en smuk hyldest hun fik ja, men har intet at gøre med at vi har haft vores mulighed :)

Igen er jeg sådan set til dels enig, jeg mener heller ikke at vi skulle stoppe alt fodbold herhjemme hvis det havde været Dronning Margrethe, men det er nu engang sådan at de vælger at gøre derovre, og det må vi sgu bare respektere, og jeg mener det er den rigtige beslutning for dem i den forstand at de elsker deres kongehus derovre, ikke at vi burde gøre det samme herhjemme, men det er ekstremt svært at trænge igennem med

West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Det synes jeg godt nok er en tynd kop te, Hammers4ever.

Du udtaler dig enormt skråsikkert og med et sprog hvor du kalder andre for snothamrende dumme, folk har hovedet oppe i røven og en bruger er en ”tegning”. Når det så kommer til stykket, så er du ikke i stand til at bakke noget som helst af dit vås op. Det bør da falde prompte fra din hånd, når du nu udtaler dig så bombastisk.

”Jeg kan finde sider hvor 90% mener det er den rigtige beslutning”

bliver pludselig til

”Flere sider på facebook blandt andet hvor at flere af dem er "lukkede" sider der kræver at du søger om at blive medlem af siden”.

Gab, mand.

”du lige dog kunne finde lige så mange engelske sider hvor at meningerne tipper den anden vej”

Jamen helt fint og meget muligt - men så find dog de sider du henviser til. Det er dig der snakker om 90% af de engelske fodboldfans har holdningen at det er den korrekte beslutning – det er ikke mig, der er kommet med det udsagn.

Derfor må du da stå på mål for det udsagn og bakke det op med andet end løst krudt.


He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Hammers4ever
@ScouserTommy

Skal vi først lige blive enige om at brugeren jeg kalder for en tegning, så sandelig da selv spiller op til dans med den tone han starter med? eller sprang du meget pænt den del over ? eller er det blot i orden fordi at du er enig med ham ;) ? at danskerne er snothamrende dumme som helhed, det står jeg i den grad ved og jeg står i den grad ved at vi bør være fløjtende ligeglade med hvordan de håndtere det derovre, istedet for at have meninger om fucking alt her i livet

Og igen var det åbenbart meget besværligt det med at forstå at overdrivelse fremmer forståelsen, for nu har du altså bare sat dig for at det absolut er 90 procent, om det så skulle være 88, så er det altså ikke tilfredsstillende

Men ja jeg er medlem af flere sider hvor at det så sandelig er langt størstedelen der bakker op omkring det

Men alene det at det bliver gjort til håbløst og et kæmpe problem at vi skal undvære fodbold fra England i en fucking weekend eller to? livet går sgu nok videre alligevel
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Hammers4ever, livet går videre og personligt passer det mig egentlig helt ok at kampene udsættes. Jeg er ikke synderligt oppe at ringe over det.

Jeg synes dog din måde at argumentere på halter en hel del, for at sige det mildt.

Men ja jeg er medlem af flere sider hvor at det så sandelig er langt størstedelen der bakker op omkring det

OK, hvad hedder de sider og hvad kan du berette derfra? Du har ikke bakket noget som helst af din meget skråsikre retorik op med andet end tom luft indtil videre. Det er vel ikke for meget at forlange, at du blot underbygger dine udsagn?

for nu har du altså bare sat dig for at det absolut er 90 procent, om det så skulle være 88, så er det altså ikke tilfredsstillende

Jamen vi kan da godt sige 88 procent hvis det er nemmere for dig. Det er jo dine ord, ikke mine. Jeg er ikke stødt på noget der på nogen måde underbygger de postulater du kommer med, uanset om det er fra West Ham fora, kommentarspor fra The Athletic eller fra de øvrige links som jeg henviste til tidligere.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Hammers4ever
@ScouserTommy

Men det ser ud da til at det bestemt ikke passer en stor del af den danske befolkning, og der har min pointe hele tiden været at der har vi sgu intet at skulle have sagt herhjemme, lige det bør vi altså være ret så ligeglade med

Langt størstedelen af det jeg er stødt på inde på sider som YNFA, The West Ham view, Longlivetheboleyn, der har der været stor opbakning

Har dog siddet og læst mere og mere, og må krybe til korset og indrømme der også er en stor procentdel der gerne så at kampene blev spillet, sådan som dagen er skredet frem, så ja jeg kryber lidt til korset her men også kun lidt, og vil med det samme også sige at den harme det vækker herhjemme? det er godt nok meget få kommentarer derovre fra jeg ser i stil med det

En stor del af dem ser ud til at være unge mennesker, som en anden bruger også var inde på er der naturligvis ikke lige så stor opbakning fra dem, og så er der heller ikke den store opbakning fra andre etniciteter, Trevor Sinclair, er blandt andet blevet kastet for had af en stor del af vores fangruppe for at ytre sig negativt omkring dronningen, han var stadig elsket af mange den dag i dag, det image ser det virkelig ud til at han har fået ødelagt

Mener jeg så stadig at det er den rigtige beslutning for dem, når en stor del også bakker op omkring det? Ja bestemt, hun har siddet der i 70 år, og en kæmpe del af befolkningen har stadig en helt enorm respekt og kærlighed for hende, filmen knækker dog lidt for mig når fodbolden bliver aflyst, men andre sportsgrene bliver spillet alligevel, Rugby er jo også en kæmpe sport i EnglandMener jeg at vi skulle gøre det samme herhjemme? Nej bestemt ikke
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
annonce
0