Snak

Mere indhold efter annoncen

Pochettino: Bayern er verdens bedste lige nu

Skrevet af bold
man 12. apr 2021

PSG-træner Mauricio Pochettino har masser af respekt for tirsdagens Champions League-modstander Bayern München, som han kalder verdens bedste.Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(031913221905)
Ikke uden Lewan. Det er en kæmpe svækkelse at Moting skal spille på toppen i stedet for ham.
Skrevet af Slettet(262034210205)
Lidt af en udtalelse når man netop har smadret dem på deres egen hjemmebane. Men med de folk de mangler, Lewandowski, Gnabry, Sule, Tollisso, og Costa, så er det fandeme heller ikke nemt imod PSGs stjerne vrimmel.
Skrevet af deutsche
De er verdens bedste, men i fodbold vinder de bedste ikke altid... Alligevel håber vi på sejr i Paris, stor sejr endda
FC Bayern München - rigtigt mange år :-)
Skrevet af Peter Nielsen
Smadret dem er måske så meget sagt. Synes faktisk Bayern var godt med i kampen.
Skrevet af bruger 157222
Bayern kunne ligeså godt have vundet kampen set på de store chancer der ikke blev omsat
Skrevet af Gshock
de vandt mesterskabet for klubhold, så på den måde er de jo verdens bedste. Men jeg tror ikke at de genvinder den i denne sæson.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Slettet(140658231801)
Synes også at det er at være lige lovlig ydmyg. Jo de er deroppe af, men ikke verdens bedste lige nu. Alt for mange udsving i præstationerne. Men han skal vel fjerne lidt af presset fra sine spillere. De har før været foran og tabt. Men Bayern har ligeledes været bagude og tabt. Det er fodbold og det meste kan ske.
Skrevet af Juniorx
Altså Paris blev presset ud over egen baglinie i første kamp, og vandt via en ret fin effiktivitet.

Bayern har vundet alt det seneste år, så Poccehtino har jo ret i at Bayern er det bedste hold pt. Kann ihvertfald ikke se hvem der er bedre.

Men at Bayern mangler så mange i aften gør det naturligvis svært for dem, mon ikke Paris holder stand.
Skrevet af Lassenftw
Naaah. City er stærkeste hold.
Skrevet af Slettet(140658231801)
Desværre enig med denne kommentar. Men det har de før været og knækket under presset. Men hvis det skal være må det være denne sæson for de babyblå. Deres største konkurrenter halter. Bayern, Barca, Real, Juve...
Skrevet af fig
logisk set bør bayern smadre psg imorgen baseret på første kamps billede, hvor det var mænd mod børn,
... men måske psg har nærstuderet mourinhos taktik fra omkring tyve år siden og kører champions league hjem qua omstillinger, held og effektivitet. En skam for fodbolden men selvfølgelig muligt, og vel også forståeligt når man erkender at ens eget hold er underlegent på alle parametre. Ikke meget mesterhold over den type fodbold

Skrevet af Slettet(102143211804)
Smart finte at tale modstanderen op til verdens bedste. Hvis de slår dem ud, så har han lige slået verdens bedste hold ud, og hvis han taber er det ingen skam - de tabte jo til verdens bedste hold.
Stenbrodreng.
Skrevet af Mike Ashley
de vandt mesterskabet for klubhold, så på den måde er de jo verdens bedste. Men jeg tror ikke at de genvinder den i denne sæson.


Med en argumentation, så var Wigan også det bedste hold i England i 2013 efter de vandt FA cuppen ;)
Skrevet af Lewandowski er gud
Selvfølgelig er Bayern verdens bedste hold, hvilket en titel i samtlige 6 turneringer vi var med i understreger. Psg kampen kan går alle veje, 5-2 eller 1-5, det handler om skarphed, hvilket vi så i kamp 1
MIA SAN MIA
annonce
0