Snak

Mere indhold efter annoncen

Pochettino: Dommerne bør beskytte Neymar

Skrevet af bold
tor 11. feb 2021

Mauricio Pochettino savner, at dommerne beskytter Neymar noget mere, når modstanderne går hårdt til brasilianeren, efter han onsdag aften udgik med en skade.Læs hele nyheden her
Skrevet af ulricht
Det ville de sikkert også meget gerne, men Neymar gør det jo svært, når han siden karrierestart har smidt sig voldsomt ved det mindste vindpust. Om nogen blev/er Neymar forgangsperson for konstant film, skaberi ved at vride sig i "smerte," mv. Så det er jo ikke super let for dommerne.

Der må være en "ulven kommer" morale-historie på portugisisk, han kan læse lidt op på.

Prøv at se en U12 kamp i dag.. Førhen blev der råbt "kom igen" og "op at stå," når de små endte med at ligge ned. Det gør der stadig. Men adskillige af drengene kaster sig rundt og slår i græsset, som om de må have et åbent benbrud. Lidt efter løber de rundt igen. Mon ikke det stammer fra TV. "Tak" Neymar og andre. Det har ikke gjort fodboldverdenen rigere :-( Desværre kan I så ikke regne med at få alle de frispark, I reelt burde have.
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Skrevet af JayFoxxy
Er det ikke bare fordi det snart er søsterens fødselsdag?
First I went left, he did too. Then I went right, he did too. Then I went left again and he went to get a hot dog.
Skrevet af Campeones32
Det må være så svært at dømme en kamp med neymar. Han laver lækre detaljer med bolden og sætter konstant modstandere af. Modstandere laver mange frispark på ham. Men neymar overdriver hans fald og gør samtidig hvad han kan for at være provokerende på fodboldbanen. Det er før set han, lige efter at være blevet tacklet i jorden, laver et flick med bolden over modstanderen og så bliver tacklet igen. Hvornår skal dommeren beskytte ham? Det er svært at beskytte en der konstant ber om at blive hakket ned. Igen, det er fandme ikke nemt at være dommer.
Real Madrid C.F. Siden 2000 F.C. København siden 2004
Skrevet af Borg52
Nu må i holde op!!
Neymar er jo en af de eneste der er tilbage
Der laver de ting der gør fodbold smukt
Med finter og lækre detaljer
Manden bliver slået i hovedet, sparket osv.
og man må da beskytte sig selv!!!!
Når ingen åbenbart gør det...
Skrevet af XSDU
Hvis der i bund og grund bare blev dømt efter reglerne, kunne vi være kommet meget af den slags til livs.

For hold helt op, hvor kunne han (og mange andre), dog have fået mange karantænedage for film.

Så havde vi næppe set så mange udgaver af svanens død, ej heller i diverse U12 kampe, som jeg sagtens kan se pointen i at referere til.

Dette havde så igen medført at der måske kunne være mere fokus på de reelle frispark, som dermed også kunne straffes i henhold til lovteksten.
Skrevet af McAndersen
Ulricht - Nu ved jeg ikke om du har spillet fodbold og om på hvilket plan.
Men jeg har gjort mig følgende erfaringer som en forholdsvis væver og hurtig spiller. Jeg vejer 60 kg. Jeg er meget hurtig. Når jeg skal stoppes skal der ikke ret meget til rent fysisk. Derfor kan situationer hurtig udvikle sig fra et lille puff der sender mig på ryggen eller at jeg ender i reklamebanderne eller andet godt.

Derfor kan jeg måske give lidt perspektiv, hvis man som Neymar dribler og udfordre modstanderne og deraf skaber en hvis form for aggressivitet (han bestræber sig jo på at udmyge forsvarsspilleren), deraf ønsker forsvarsspilleren at stoppe Neymar - men på grund af den opbyggede aggressivitet kan metoden hvorpå forsvarsspilleren forsøger at stoppe neymar kraftigt varierer. Det kan være alt fra små hælspark til at sparke ham ned.

Og som væver spiller der føler sig forfulgt i løbet af en kamp på grund af små svinestreger eller lignende, som der ikke bliver dømt for, kan det være nødvendigt at overspille situation sålededes dommeren ikke er tvivl.

Dette er dog en balancekant og en som der ´´fordømmes´´ hårdt hvis man overspiller i situationer hvor det ikke har merit. Jeg vil dog med dette indlæg forsøge at skabe lidt forståelse for, hvorfor det kan være nødvendigt.


Min erfaringen er i hvert fald og at ikke alt som bør dømmes bliver dømt og nogle gange er det for sent efter tacklingen (hårdheden) er sat og konsekvensen er opstået.

mvh. Et ødelagt korsbånd, forstuvede ankler og talrige blodige sår.
Skrevet af Slettet(552212212504)
Sjovt.. jeg har det lige omvendt.. Ville ønske at dommerne også begyndte at tackle ham
Skrevet af 7000 FCF
McAndersen. Hvad er det noget forbandet vrøvl. Der er overhovedet ikke nogle situationer der skal overspilles. Det er grunden til, at så snart en spiller råber av, kommer der 3 behandlere på banen, og når spillet er sat i gang igen, spiller han som om han har fået et nyt ben. Det er ikke til at holde ud at se på efterhånden.
Skrevet af MagicRonaldinho
slap nu af venner.


Det er Februar måned og der er fødselsdagsfest næste uge hos Neymar, da de skal fejre søsteren.

Det er en standard Neymars skade i Februar måned ^^
"God gives gifts to everyone, some can write, some can dance. He gave me the skill to play football and I am making the most of it." Ronaldinho - 2011
Skrevet af cagoda
Skrevet af Slettet(371811220901)
Tvivler på at han er skadet. Virker som om han bare fik et slag på impact, så han er nok frisk om 6 dage lige meget hvad.
Argentina tager VM i 2022! Napoli tager Scudettoen for første gang siden Maradona tiden.
Skrevet af Mkarner
@McAndersen

Uenig, jeg var selv da jeg spillede, kantspilleren på omkring 60 kg, jeg var en af de hurtigste i min årgang, der blev man også sparket ned og andet, for mig at se er det helt fint, man må give igen, spille klogere eller skifte side. Det kan aldrig være okay at skrige som man er skudt og vælte rundt, man må tage de tæsk der kommer, lære at give igen, selvfølgelig kan man blive skadet af en hård tackling, det kan man dog også sagtens af netop ikke stå fast.
Jeg har selv haft 3 korsbåndsskader, overrevet ledbånd i foden og diverse skader, det nu mere fordi kroppen ikke blev trænet ordentligt op, tror ikke jeg kan huske at en modstander som savede mig over har lavet de skader, og det ville aldrig hjælpe at ligge og vræle. Fodbold er blevet alt for fint og det er skammeligt at se på.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af Tveskæg
Mkarner

Fuldstændigt enig. Det kan aldrig berettige snyd og film at blive hakket ned. Bliver man ulovligt stoppet, må man stole på at dommeren dømmer det.
AaB S.S. Lazio Chelsea F.C.
Skrevet af Allez Paris!
Det er tydeligt, folk ikke har set Neymars kampe. Hvordan kan man være uenig i det udsagn, når modstanderne ikke bare tackler ham, men går efter at skade ham. Ja, han har tidligere været lidt glad for at rulle en ekstra gang efter en tackling, men det ændrer ikke på, at han nok er den spiller der bliver gået hårdest til, grundet hans flamboyante spillestil. Det er sørgeligt, han ikke bliver hyldet mere, når det netop var spillere som ham, verdenen savlede over for 15-20 år siden.
Ici, c'est Paris!
Skrevet af Doc.
Ja, han har tidligere været lidt glad for at rulle en ekstra gang efter en tackling,


Lidt glad for? Manden er decideret pinlig at se på, når han lægger og skaber sig hver eneste gang nogen går lidt til ham. Manden er vild men ulidelig at se på.
http://www.6-eren.dk/premierleague/her-er-8-rundes-bedste-m%C3%A5l
Skrevet af Allez Paris!
@Doc.

Det lyder meget som Cristiano Ronaldo fra han var 18 til 30 somre gammel, men han modtog ikke samme had for det, som Neymar gør. Ikke nok med at han rullede lige så meget, han filmede langt oftere.
Ici, c'est Paris!
Skrevet af Allez Paris!
@HGW

Du mener, der kun er 1-3 ligaer, der er værd at følge? Sørgelig tilgang til denne fantastiske sport, som har så mange gode hold, spillere og træner i samtlige ligaer i verden. Det er ikke et krav, at du spiller i Premier League, før du kan få den anerkendelse du fortjener.

Der findes i øvrigt en turnerning som hedder Champions League, hvor du er blevet eksponeret for ham. Der har han været direkte involveret i flere mål end han har spillet kampe. 70 G/A i 65 kampe. Jeg tror næppe, andre end Ronaldo og Messi har lige så gode tal.
Ici, c'est Paris!
Skrevet af Slettet(442020220602)
Det lyder meget som Cristiano Ronaldo fra han var 18 til 30 somre gammel


Du så tydeligvis ikke hans kampe i Englang hvor han konstant fik hug på banen uden at være i nærheden af Neymars jammer. Lugter måske også lidt af at han har glasben. Han er jo konstant skadet.
SAaB Korabi Peshkopi Churchill Brothers AaB U. Sucre
Skrevet af Allez Paris!
@SAaB

Det lyder til, du har glemt hvordan han teede sig. Youtube er din ven, hvis du skulle have glemt det. Han var sportens største skuespiller i en årrække.
Ici, c'est Paris!
Skrevet af Allez Paris!
@HGW

Mystisk, du vælge at bedømme en spillers evner alt efter hvordan han reagerer på en tackling. Det kan være irriterende, men han bliver hverken bedre eller dårligere spiller af det.
Ici, c'est Paris!
annonce
0