Snak

Mere indhold efter annoncen

Pochettino: Mbappé-fremtid er snart på plads

fre 19. feb 2021

Kylian Mbappé tøver angiveligt med at forlænge sin kontrakt med PSG, men cheftræner Mauricio Pochettino regner med, at stjernens fremtid snart er på plads.Læs hele nyheden her
Det havde ellers været sjovere at se ham i en af de større ligaer, men tvivler på, at nogen klubber har penge til at købe ham fri.
Mojn do!
Ja, han skal da bare lade kontrakten løbe ud, så han kan komme videre fra den segunda-liga.
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Jeg tror simpelthen jeg dør hvis han forlænger
Hvis han vil være verdens" bedste", bliver han jo nød til at skifte til en liga, hvor han bliver udfordret.... personligt ville jeg godt se ham i engelsk fodbold...
@Martinovic, @Crusader
At Ligue 1 står tilbage for Premier League, Bundesliga, La Liga og Serie A er jo ikke nogen naturlov og hans tilstedeværelse kan jo være med at at øge investeringerne i andre franske klubber og gøre den mere konkurrencedygtig.
Den er heller ikke dårligere end at der sidste år var to franske Champions League semifinalister. Så måske burde i vende blikket indad og tænke over hvad jeres franske modvilje egentlig bunder i.
Tolker det som en selvsikker udtalelse fra Pochettino og klubben. Han bliver. 3 år mere med Mbappe, og så skifter han til Real Madrid. Samme alder og tidspunkt i karrieren som hans idol Cristiano Ronaldo.

Ici, c'est Paris!
Grumblesnake

Synes du de andre franske klubber er blevet mere eller mindre konkurrencedygtige de seneste par år?
Nej, folk gider ikke høre om hvor mange penge, du tabte på Oddset.
Det kunne jo også være at Mbappé gerne ville give noget til PSG, som han er fan af, i stedet for at lade kontrakten løbe ud og forlade PSG gratis. Jeg kunne godt forstille mig en forlængelse, især hvis den kom til at inkludere en frikøbsklausul på ex. 100 mio euro der træder i kraft fra 2022.

Nu kunne det jo også være at Mbappé er så meget tryghedsnarkoman han foretrækker at blive i Frankrig hvor hele hans netværk befinder sig.
@Peter Nielsen

Nej. Mbappe har selv udtalt, at han ikke vil forlænge for så at skifte væk om et år. Han forlænger kun, hvis han kan se sig selv i klubben i mange år frem. Derudover er frikøbsklausuler ulovlige i Frankrig.

Det har intet at gøre med at være en tryghedsnarkoman. Han befinder sig i en klub, hvor kun en eller to klubber vil være en forbedring. Han har alt hvad han har brug for, i Frankrig. Det er dog klart, at fodbold fans ikke hylder loyalitet og klubfølelser, hvis det er en spiller, som er i en klub, de ikke bryder sig om. Han er kun 22 år - selv hvis han forlænger og bliver i 3 år, har han rigelig tid til at prøve noget nyt i karrieren.
Ici, c'est Paris!
Allez Paris!

Jeg vil gerne lige sende min respekt din vej. Det er eddermanme ikke ofte man ser folk blotte sig så voldsomt, som du har gjort, men du kom ud på den anden side som vinderen.

Jeg taler naturligvis om din selvsikkerhed angående om PSG kunne afgøre 1/8 finalerne mod Barcelona allerede i den første kamp på Camp Nou. Det var du helt sikker på og du fik ret!

Det er stort! Godt spottet og jeg vil sørge for at lytte lidt mere til dig i fremtiden.

------

Angående Mbappe. Frygter du ikke at han skifter til sin drømmeklub? Han har ikke forlænget endnu selvom PSG har forsøgt i 2,5 år. Han skal egentlig bare holde ud 1 år mere og så kan han komme til Real Madrid. Spørgsmålet er om han stadig ønsker skiftet. Real Madrid er ikke Europas bedste hold længere og PSG er pludselig blevet et af de bedste hold i verden. Hvad tænker du?

Jeg synes ikke din 3-års profeti giver mening fordi så siger du også direkte at Mbappe skulle forlænge kontrakten men kun forlænge med 2 år. Real Madrid går nemlig ikke ud og bruger 200 millioner Euro om 3 år på at købe en 25 årig Mbappe.
annonce