Snak

Mere indhold efter annoncen

Pochettino: Mbappé-fremtid er snart på plads

Skrevet af bold
fre 19. feb 2021

Kylian Mbappé tøver angiveligt med at forlænge sin kontrakt med PSG, men cheftræner Mauricio Pochettino regner med, at stjernens fremtid snart er på plads.Læs hele nyheden her
Skrevet af Martinovic
Det havde ellers været sjovere at se ham i en af de større ligaer, men tvivler på, at nogen klubber har penge til at købe ham fri.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(270000221401)
Ja, han skal da bare lade kontrakten løbe ud, så han kan komme videre fra den segunda-liga.
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Skrevet af Kemosabe-Kowl
Jeg tror simpelthen jeg dør hvis han forlænger
Skrevet af Slettet(531700222108)
Hvis han vil være verdens" bedste", bliver han jo nød til at skifte til en liga, hvor han bliver udfordret.... personligt ville jeg godt se ham i engelsk fodbold...
Skrevet af grumblesnake
@Martinovic, @Crusader
At Ligue 1 står tilbage for Premier League, Bundesliga, La Liga og Serie A er jo ikke nogen naturlov og hans tilstedeværelse kan jo være med at at øge investeringerne i andre franske klubber og gøre den mere konkurrencedygtig.
Den er heller ikke dårligere end at der sidste år var to franske Champions League semifinalister. Så måske burde i vende blikket indad og tænke over hvad jeres franske modvilje egentlig bunder i.
Skrevet af Allez Paris!
Tolker det som en selvsikker udtalelse fra Pochettino og klubben. Han bliver. 3 år mere med Mbappe, og så skifter han til Real Madrid. Samme alder og tidspunkt i karrieren som hans idol Cristiano Ronaldo.

Ici, c'est Paris!
Skrevet af Tha_BinGo
Grumblesnake

Synes du de andre franske klubber er blevet mere eller mindre konkurrencedygtige de seneste par år?
Nej, folk gider ikke høre om hvor mange penge, du tabte på Oddset.
Skrevet af Peter Nielsen
Det kunne jo også være at Mbappé gerne ville give noget til PSG, som han er fan af, i stedet for at lade kontrakten løbe ud og forlade PSG gratis. Jeg kunne godt forstille mig en forlængelse, især hvis den kom til at inkludere en frikøbsklausul på ex. 100 mio euro der træder i kraft fra 2022.

Nu kunne det jo også være at Mbappé er så meget tryghedsnarkoman han foretrækker at blive i Frankrig hvor hele hans netværk befinder sig.
Skrevet af Allez Paris!
@Peter Nielsen

Nej. Mbappe har selv udtalt, at han ikke vil forlænge for så at skifte væk om et år. Han forlænger kun, hvis han kan se sig selv i klubben i mange år frem. Derudover er frikøbsklausuler ulovlige i Frankrig.

Det har intet at gøre med at være en tryghedsnarkoman. Han befinder sig i en klub, hvor kun en eller to klubber vil være en forbedring. Han har alt hvad han har brug for, i Frankrig. Det er dog klart, at fodbold fans ikke hylder loyalitet og klubfølelser, hvis det er en spiller, som er i en klub, de ikke bryder sig om. Han er kun 22 år - selv hvis han forlænger og bliver i 3 år, har han rigelig tid til at prøve noget nyt i karrieren.
Ici, c'est Paris!
Skrevet af Rettelse
Allez Paris!

Jeg vil gerne lige sende min respekt din vej. Det er eddermanme ikke ofte man ser folk blotte sig så voldsomt, som du har gjort, men du kom ud på den anden side som vinderen.

Jeg taler naturligvis om din selvsikkerhed angående om PSG kunne afgøre 1/8 finalerne mod Barcelona allerede i den første kamp på Camp Nou. Det var du helt sikker på og du fik ret!

Det er stort! Godt spottet og jeg vil sørge for at lytte lidt mere til dig i fremtiden.

------

Angående Mbappe. Frygter du ikke at han skifter til sin drømmeklub? Han har ikke forlænget endnu selvom PSG har forsøgt i 2,5 år. Han skal egentlig bare holde ud 1 år mere og så kan han komme til Real Madrid. Spørgsmålet er om han stadig ønsker skiftet. Real Madrid er ikke Europas bedste hold længere og PSG er pludselig blevet et af de bedste hold i verden. Hvad tænker du?

Jeg synes ikke din 3-års profeti giver mening fordi så siger du også direkte at Mbappe skulle forlænge kontrakten men kun forlænge med 2 år. Real Madrid går nemlig ikke ud og bruger 200 millioner Euro om 3 år på at købe en 25 årig Mbappe.
Skrevet af Peter Nielsen
Synes ellers en frikøbsklausul ville give mening hvis Mbappé gerne ville prøve noget andet, men ikke har lyst til at forlade PSG gratis. Naturligvis kommer det ikke til at ske hvis det er imod loven.

Har ærlig talt lidt svært ved at se fornuften i en sådan lov, men naturligvis er de franske klubber nød til at indordne sig efter den. En frikøbsklausul er da kun en fordel for især spiller, men i mange tilfælde også for klub. Hvis Mbappé vil prøve sig af i en anden liga inden for de næste par år er han jo nærmest "tvunget" til at lade kontrakten løbe ud. PSG har sat en pris på ham på 200 mio euro, og det er med et år tilbage af hans kontrakt. Det kan ingen jo betale, og hvis Mbappé forlænger holder PSG helt sikkert fast i den pris, eller måske endda øger den.

Hvis i stedet PSG kunne tilbyde en forlængelse med en frikøbsklausul gældende fra 2022, altså fra det tidspunkt hans nuværende kontrakt løber ud, og satte den til et beløb som var mere rimeligt, så var der en god chance for at Mbappé ville forlænge, også selv om han evt. havde besluttet sig for at han snart vil til en anden liga.
Skrevet af Slettet(270000221401)
@grumblesnake

Jeg har ingen fransk modvilje :-). Jeg har dog en modvilje mod at leve i benægtelse.

Jeg har tidligere anerkendt fransk fodbold, bl.a. i forbindelse med deres succes i Cl.

Nogle peaksæsoner ændrer dog ikke på det faktum, at fransk fodbold er lige niveauet under de nævnte.
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Skrevet af ranfan
Allez Paris.
Tror du får ret!
Håber dog, at han kommer til RM noget før.
Zidane og Mbappe´ er et perfekt match.
Skrevet af haraltidret
Jeg tror der er mange der undervurderer niveauet i Ligue 1. De franske klubber klarer sig fint i de europæiske turneringer, og stadioninfrastrukturen er glimrende. Der er også masser af tilskuere til kampene, når der nu ikke lige er lukket ned pga Corona pandemien. I PSG er Mbappe allerede i en af europas absolutte topklubber, og der er næppe nogen klubber der kan matche den løn PSG kan tilbyde ham. Og så skal man heller ikke undervurdere, at det at bo i Paris og Frankrig nok er noget der betyder noget for en franskmand som Mbappe.
Skrevet af Allez Paris!
@Rettelse

Tak skal du have! Jeg føler også lidt, folk misforstod, hvorfor jeg var så sikker. Det var ikke fordi jeg følte, PSG var verdens bedste hold, for det havde ikke været pænt under Pochettino indtil da, men det skyldtes udelukkende Barcelonas form.


Jeg frygter det ikke lige nu. Indtil videre er følelsen blandt insiderne, at han forlænger. Både fordi han er meget tilfreds i klubben, men også fordi, Real Madrid og Liverpool ikke har råd til ham. Havde Covid ikke været sket, og havde Real Madrid en god økonomi, havde jeg frygtet det. Lige nu har de dog ikke råd til at smide 1,5 milliarder efter ham, og betale hans skyhøje løn. Så kan man diskutere, om han vil lade være med at forlænge og derefter skifte på en fri transfer. Jeg ved ikke hvad Mbappe tænker, men det er dog ikke en mulighed, som nævnes ofte i Frankrig. Det er det enten en forlængelse eller salg til sommer. Følelsen er dog klart, at han gør som Neymar og forlænger sin kontrakt.

I forhold til min profeti, mener jeg, han forlænger med standard længden på 5 år, dvs. indtil 2026, hvorefter han skifter væk i 2024, eller 2023 som det tidligste. Jeg kan ikke se, hvorfor Real Madrid ikke skal være villige til at smide 200 millioner euro om 3 år, hvis han fortsætter den udvikling, han har gang. I så fald vil han være verdens bedste spiller på det tidspunkt. Klubbernes økonomi vil være stærk igen på det tidspunkt, hvorfor 200 millioner euro egentligt vil være billigt på det tidspunkt - hvis han fortsætter sin udvikling. Glem ikke, hans pris lå på 220-250 millioner euro før Covid ramte. Fodbold ændrer sig hurtigt, ingen ved på hvilket niveau Mbappe, PSG eller Real Madrid befinder sig om 3 år. Lige nu tror jeg dog, han forlænger.
Ici, c'est Paris!
Skrevet af Rettelse
Allez Paris!

De insider informationer, som du nævner, er det Paris-venlige insidere? Altså rygter som ikke har ramt verdenspressen men som skrives om på PSG-sider? Eller har du evt. et link jeg kan se?

Det er sjovt at folk tror at Real Madrid har en dårlig økonomi. De er fortsat verdens rigeste klub og laver kæmpe overskud selv under Corona. Jeg tror folk blander dem sammen med FC Barcelona, der netop laver kæmpe underskud. I forhold til klubbens økonomi OG i forhold til Finansiel Fair Play, så er der ingen klub, der står stærkere end Real Madrid. De har nemt råd til Mbappes lønkrav. Men de vil nok ikke bruge 200 millioner Euro på at få Paris til at lade ham gå. De penge bør gå til spillere i form af lønninger i stedet.

PSG og Real Madrid har et hjerteligt forhold. Det har RM i øvrigt med næsten alle klubber. Der er 0 % chance for at Real Madrid vil ´stjæle´ Mbappe fra PSG hvis ikke PSG vil af med ham. Det skal være fair for alle parter. Så det kræver at PSG vil sælge. Og hvis de ikke vil sælge, så må spillere blive i klubben.

Der er også lidt forvirring omkring Real Madrids stadionrenovering. Klubben har ikke betalt 1 Euro. Renoveringen er blevet finansieret ved hjælp af eksterne investorer, der har lagt ud og som skal afdrages over 30 år med 150 millioner Euro om året. Man kan ikke spå om fremtiden (og med Corona er alting mærkeligt) men det forventes at renoveringen tjener sig selv hjem på 8 år. Og derfra er det ren gevinst. Real Madrid har også de højeste sponsorater i verden. Både på trøjefabrikant (ADIDAS) og sponsoren (Fly Emirates).

De har ingen økonomiske problemer. Man ser dem ikke bruge mange penge fordi de prioriterer bedre i disse år og fordi der bliver sparet op til Mbappe eller Haaland.
Skrevet af Allez Paris!
@Peter Nielsen

Jeg må erkende, jeg heller ikke forstår hvorfor det ikke skulle være lovligt i Frankrig. Mener ikke, der er andre ligaer med samme regel? Noget mærkeligt, ja, da det - som du skriver - egentligt er til fordel for spillerne.

@ranfan

Hvis jeg var en neutral tilskuer, ville jeg være enig - Mbappe og Real Madrid er født til hinanden. Som PSG fan håber jeg dog på, han bliver her så længe som muligt! Om Zidane er den rette mand til at træne ham, er jeg lidt i tvivl om, da jeg ikke har den store fidus til Zidane.
Ici, c'est Paris!
Skrevet af Allez Paris!
@Rettelse

Jeg kender ikke Real Madrids økonomi til punkt og prikke, men jeg har dog ikke læst et eneste spansk medie, som mener, Real Madrid har mange penge at smide afsted denne sommer. Marca, som jo er det mest Real Madrid-venlige medie i Spanien skriver, at de ikke har råd til at betale 200 millioner euro for Mbappe. Det samme skriver andre medier. Han kommer ikke på en fri transfer, så du kan ikke bare se bort fra hans indkøbspris, som ender på +1 milliard. Glem ej heller, Bale vender tilbage til sommer, og han er jo Real Madrids bedst betalte spiller.

De har ingen økonomiske problemer. Man ser dem ikke bruge mange penge fordi de prioriterer bedre i disse år.


Det er ikke fordi, de ikke har brugt penge. Brændte de ikke 250-300 millioner euro af på Hazard, Jovic, Militao, Mendy i sommeren 2019? De er jo ikke færdige med at afdrage for de køb. De har også købt en masse unge brasilianere for kæmpe beløb inden for de sidste par år. Jeg tror du bliver skuffet, hvis du forventer, de spenderer løs til sommer.

Men deres økonomi skal nok vende tilbage så snart tilskuerne er tilbage på lægterne.
Ici, c'est Paris!
Skrevet af Pep Guardiola
Hvis han vil være verdens" bedste", bliver han jo nød til at skifte til en liga, hvor han bliver udfordret.... personligt ville jeg godt se ham i engelsk fodbold...


Han bliver vel udfordret i Champions League. Ronaldos balloner et mig bekendt primært kommet på baggrund af hans evner til at afgøre de store kampe i Champions League? Ikke for at negligere Ronaldos præstationer i Spanien, det siger sig selv at de var fantastiske, men for mig er det primære argument for at Ronaldo fortjente Balon Dor hans formåen i CL som var det der de år adskilte ham fra de øvrige potentielle vindere. Hvorfor skulle Mbappe ikke kunne gøre tilsvarende?

Han befinder sig i en klub, hvor kun en eller to klubber vil være en forbedring. Han har alt hvad han har brug for, i Frankrig. Det er dog klart, at fodbold fans ikke hylder loyalitet og klubfølelser, hvis det er en spiller, som er i en klub, de ikke bryder sig om. Han er kun 22 år - selv hvis han forlænger og bliver i 3 år, har han rigelig tid til at prøve noget nyt i karrieren.


Held og Lykke med det synspunkt. Jeg er rørende enig med dig, men der er mange som ikke kan se ud over PL og de to spanske. Lewandowski har hjulpet dem lidt på vej og udvidet deres horisont, måske Mbappe kan gøre det samme. Jeg håber personligt at han bliver så lang tid som muligt i Paris. Fantastisk by som fortjener en storklub og en fransk storspiller som frontfigur.
Skrevet af Rettelse
Nej vi er helt enige om at Real Madrid ikke kommer til at betale 200 millioner Euro for Mbappe fordi det er han ikke værd med 1 år tilbage af sin kontrakt. Hvis Mbappe vil til Real Madrid, så kommer PSG også til at sælge for et beløb langt under det de kræver nu. Mit gæt er at den ender på 160 måske.

Alternativt bliver det ikke til nogen handel og så må PSG forsøge at forlænge med Mbappe fordi ellers smutter han gratis.

Ja de brugte mange penge en enkelt sommer. Den sommer kom efter fire somre uden store udgifter og med kæmpe plus på net spent. Ligesom i sommers var der plus. Real Madrid kører generelt bare en super fornuftig forening.

Real Madrid økonomi ser super fornuftig ud og de er den eneste klub i Europa med overskud under Corona. Naturligvis er lønnen til Mbappe ikke et problem. Spørgsmålet er transfersummen til PSG og om Mbappe overhovedet stadig vil til Real Madrid. Man har jo ikke længere Ronaldo og man er ikke længere de bedste. PSG er til gengæld deroppe af og er tilmed klubben over dem alle i hans fødeby.

Et køb af Mbappe vil naturligvis også medføre et salg af nogle af de nævnte spillere. Isco og Mariano først og fremmest men formentlig også Brahim. Måske Asensio, Rodrygo, Lukas Vasquez og Vini Junior ryger med. Det hele falder tilbage på hvor meget PSG vil have i transfer og om Mbappe stadig vil til RM.
annonce
0