Snak

Mere indhold efter annoncen

Pochettino er stolt af modige Spurs

tor 4. okt 2018
Tottenham viste mod, selvom onsdagens kamp mod FC Barcelona startede meget svært, mener en stolt Mauricio Pochettino.

Læs hele nyheden her
Få fat i en ny målmand så skal det nok gå bedre spurs
Ja, eller hvis Messi havde scoret på sine 2 stolpeskud, så havde den stået 5-0. Det er aldrig klogt at være modig, når man taber - så er det dumt.
Taber 4-2, det er modigt, the spurs way
Ekstra dressing? Chili uden chili?
Der var bestemt flere positive ting at tage med, så som at man aldrig gav op og kom meget tæt på udligningen til sidst. At Kane begynder at ligne sig selv og scorede et flot mål, at Winks og Wanyama gjorde det udmærket trods manglende kampform. Lamela gør det også godt, selvom han stadig ikke er fysisk klar til 90 min.

Det viser da truppen har en rimelig bredde trods de manglende indkøb og mange skader på samme position.

Men der var sgu også mange dårlig ting. Først og fremmest de mange kæmpe personlige fejl, især ved Lloris, men også Sanches og Sissoko. Son er helt væk for tiden, sikkert pga at han har spillet både VM og Asia games hele sommeren. Tænkte faktisk at det var fint at sætte Sissoko ind istedet for Son, for han kunne umuligt gøre det dårligere end Son, men der under vurderede jeg nok Sissoko, det klarede han faktisk.
Om Spurs tilgang til kampen var modig eller naiv kan vel diskuteres. Og så var det efter min mening også mere dumt end modigt at Spurs slet ikke hentede nyt blod til spillertruppen i somres. Men hvad der ikke kan diskuteres er at Spurs står med nul point efter to kampe, mens Inter og Barcelona begge har seks point. Dermed ser det allerede rigtigt svært ud for Spurs at nå videre avancement i CHL. I det regnskab kan man ikke bruge modighed til noget som helst.
annonce