Snak

Mere indhold efter annoncen
Rygterne går jo på at han netop har en Real Madrid klausul i sin kontrakt. Jeg tror selv han ventede det skete, bare ikke så tidligt.


Han har lige bekræftet at han hverken har en skriftlig kontrakt eller en mundtlig aftale om det.
Hvis Real Madrids interesse er reel, så skal Pochechino selvfølgelig tage i mod jobbet. Det er noget af det største man kan få i træner verdenen, og så har han betydelig større chance for at få pyntet på sit træner CV i form af trofæer, end han har i Spurs.
Men av, den ville gøre ondt på Spurs.
Pochettino, Kane og Eriksen til Real?
FLY like a magpie !
Hvis man kender bare lidt til Daniel Levy, ved man godt at der er ca. 0% chance for at der er nogen klausuler i Pochettinos kontrakt.

Selvfølgelig bliver han i Spurs, vi går en spændende fremtid i møde og han har lige skrevet under på en ny 5-årig kontrakt.
Audere est Facere
Og den bedste fra lige før:

Reporter: "Selvfølgelig siger ingen nej til Madrid. Umuligt ikke?"
Pochettino: "For dig måske, men det er intet problem for mig"

Og folk skal huske på at Pochettino ikke selv har noget at skulle have sagt. Det er Levy der står med beslutningen og hvis Poch siger at han ikke vil lave en scene ud af at blive i Spurs, så tror jeg ikke at Levy føler sig presset til at sælge ham.

314 millioner er også mange penge for en træner - også for Real Madrid. Der er langt flere kontrakfri gode trænere derude, end der er spillere.
Kan godt ligne en skifte, mon Eriksen så følger trop. Perfekt aflyser for modric
Hold da op, der er mange sandsigersker på bold.dk. Er der nogen af jer, der lige kan tjekke lottotallene på lørdag for mig?
Eriksen kan følge trop, og være afløser for modric.
Tror det ikke, tror det bliver Barca engang i fremtiden.
Perfekt aflyser for modric

´Der er generalforsamling i andelsforeningen i dag, så Luka kommer altså ikke til træning.´
Poch: at Spurs we´ve achieved the first objective of returning to the CL. We had to close the gap to the top. But also we´ve created an atmosphere of togetherness which is fundamental to this exciting project

We´re a great group of people. The technical staff, the board and the players we all believe in this project. We want to make the new stadium a reference in football. And we see people want to be part of this special project

"The link now with Madrid is normal and I take it with all normality. I´m committed to Spurs and still have a long contract with them I just signed. I´m happy where I am, and to be here talking about this book."

"I am very happy to be at Tottenham. Let´s enjoy this moment now and in the future see what happens."

Sky sports reporter: are you ready for a challenge like Madrid?
Poch: right now I am ready for lunch. I´m looking forward to going back to London
annonce